köszönöm, köszönöm ! :)
Na igen, de én valami partielemzéses főtopikot kerestem " partielemzések " jellegű címmel. :)
Nagyon nagyon kéne: Full Tiltre és egyéb helyekre ilyen kártya és asztal szinválasztó progi vagy nem tom mi. Amikor nem figurásak a lapok csak vannak. Fekete asztal négy szinű kártya és egyszerű. Több videóban is láttam már így.Sokkal egyszerűbb és átlátható. Valaki pls.
valaki valami?:(
valaki valami?:(
Sziasztok. Megint van pár kérdésem :)
Szóval mi az a 2nd barrel, 3rd barrel, 4th barrel?
Variance? - ez valami SnG vel kapcsolatos lehet.
Még mindig játékpénzen játszva próbálom gyakorolni a no limit rendszert.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni az irreálisan magas emelésekkel. Oké, annyit tudok kezdeni, hogy nem adom meg, illetve ha nagyon jó lapom van, akkor szinte allinezve megadom.
No de általában mire ide kerül a sor, már van a potban szép részem, és egy reális emelést tartanék is, de amikor odavágja valaki majdnem mindenét, azzal megfog.
Ti mit csináltok ellenük ? Oké, ilyen játék ellen gondolom csak tuti lapokkal szabad menni, egyszer elszedni az illető tetemes pénzét, aztán meg van oldva.
Lehet már meg is válaszoltam magamnak ? :)
Sziasztok. Megint van pár kérdésem :)
Szóval mi az a 2nd barrel, 3rd barrel, 4th barrel?
Variance? - ez valami SnG vel kapcsolatos lehet.
Még mindig játékpénzen játszva próbálom gyakorolni a no limit rendszert.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni az irreálisan magas emelésekkel. Oké, annyit tudok kezdeni, hogy nem adom meg, illetve ha nagyon jó lapom van, akkor szinte allinezve megadom.
No de általában mire ide kerül a sor, már van a potban szép részem, és egy reális emelést tartanék is, de amikor odavágja valaki majdnem mindenét, azzal megfog.
Ti mit csináltok ellenük ? Oké, ilyen játék ellen gondolom csak tuti lapokkal szabad menni, egyszer elszedni az illető tetemes pénzét, aztán meg van oldva.
Lehet már meg is válaszoltam magamnak ? :)
Köszi szépen a segítséget. És a variance re van valami konkrét szakszó magyarul?