medgypeti
Válasz Thomasson kommentjére
2008. febr. 4. 17:04

Köszi szépen a segítséget. És a variance re van valami konkrét szakszó magyarul?

Variancia:D

peterpanic
Válasz Thomasson kommentjére
2008. febr. 4. 20:22

szoval nezz utana par no deposit bonusnak. azthiszem ki lett moderalva ez a resz az url-ek miatt. sok helyen adnak ingyen penzt az oldalak.

Matt Coburn
Válasz peterpanic kommentjére
2008. febr. 5. 10:58

Köszönöm szépen a megerősítést, meg a könyveket ! :)

Matt Coburn
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. febr. 10. 22:21

sor és kötelező lap kérdés

Két dolog esett le a napokban.

Először is azt hittem, hogy a két osztott lap kötelező, tehát ha van egy K meg egy 9-es nálam, az asztalon meg 8, 7, 6, 10, akkor az nem sor, mer akkor lenne sor, ha mondjuk J9 lenne a kezemben.

Ma gyanús lett, hogy mégse kötelező.

A másik, hogy azt hittem a sor az max a 2-esig tart, de mintha úgy lenne, hogy az A is beleszámít, vagyishogy A 2 3 4 5 lapokkal sorom van.

Erősítsetek meg légyszíves ! :)

Matt Coburn
2008. febr. 10. 22:25

Különben rájöttem némi agyalás után, hogy extraszar két pár (mondjuk 33 77) olyankor fordul elő, mikor nincs emelés a flop előtt, és a nagyvak belimpeli magát a 37 lapjaival. :P :)

medgypeti
2008. febr. 10. 22:25

Két dolog esett le a napokban.

Először is azt hittem, hogy a két osztott lap kötelező, tehát ha van egy K meg egy 9-es nálam, az asztalon meg 8, 7, 6, 10, akkor az nem sor, mer akkor lenne sor, ha mondjuk J9 lenne a kezemben.

Ma gyanús lett, hogy mégse kötelező.

A másik, hogy azt hittem a sor az max a 2-esig tart, de mintha úgy lenne, hogy az A is beleszámít, vagyishogy A 2 3 4 5 lapokkal sorom van.

Erősítsetek meg légyszíves ! :)

Így van.Ezekkel azért legyél tisztában mielőtt elkezdesz pénzben játszani!Vannak kezdőknek szóló könyveim(ebook), ha kell küldj egy PÜ-t!

buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 10. 23:15

Igen, ezek alap dolgok! Kicsit még olvass utána a szabályoknak.

Matt Coburn
Válasz buktar kommentjére
2008. febr. 11. 8:35

Hehehe, érdekes, mer egészen jól eljátszogattam idáig ezek tudta nélkül is. :-D

Matt Coburn
Válasz medgypeti kommentjére
2008. febr. 15. 21:39

Hülye vagyok pot-odds számításhoz. Nem is alkalmazom. Nyugtassatok meg, hogy eleinte ti se csináltátok. :)

Tehát hogy is van ez ?

Ha dilemmába kerülök, és nem én lépek utolsónak, akkor hogyan számolom, hogy megéri-e nekem ? A legrosszabb várható lehetőséget veszem alapul ?

tehát mondjuk 1 dollár a pot, valaki emel előttem 30 centet, 1 dollár 30-ra ugrik, és akkor ezzel az 1 dollár 30 centtel számoljam ki a 30 centes tartásomat, mivelhogy ha mögöttem tartják, azzal csak jobb lehet a várható eredmény ?

Viszont ha jobb lehet, akár megérheti tartani, ha a legrosszabb várható pot-odds arány jelenleg nem kedvező is, hisz ez javulni fog.

Tehát a kérdés: Számolgatás közben figyelembe vesszük a várható tartásokat, vagy szigorúan tartjuk magunkat a pozíciónkig összegyűlt pothoz ?

dbarry
Válasz figike kommentjére
2008. febr. 16. 8:35

kérdés

szasztok!
lehet hogy nem ide kéne feltennem a kérdést, de azért megpróbálom:)

egy leosztásról lenne szó!
az öt közös lap A,A,A,J,Q volt
egyik játékosnál J,4 volt, nekem pedig K,3
J-val neki fullja volt, de ha jól tudom akkor a Texas holdemben 5lapot kell nézni, így nálam a közös lapokból kiesik a J és "bemegy" a királyom, így erősebb öt lapom van,
nála meg a legerősebb lap csak a közös lap. Nem????

Élő ügyfélszolgálat