Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy cg-ben ha nagyon jön a kártya és tényleg sikerül sokat nyerni egy asztalon, hányszoros az a buyin amivel még érdemes bennmaradni az asztalnál.
Sajnos velem ez ritkán fordul elő, csak azért kérdezem mert most lesek egy asztalt a ps-en és nl25-ön egy német csávó 8 Bi-vel ül benn, mindenki másnál csak 1 Bi van.
Szerintem ez már nem egészséges mert túl riasztó a nála lévő pénzmennyiség.
milyen profik állítanak ilyet?
nincs válasz, addig kell benn ülni amíg jó az asztal.
nincs válasz, addig kell benn ülni amíg jó az asztal.
.
Tudna valaki ajánlani a cake netwörkben olyan termet ahol van rb+fd? ( cake és rde star kilőve)
moneybookers
sziasztok
még nem fizettem be moneybrookersel, és azt szeretném kérdezni h van e jelentőség h forintba dollárba vagy euroba csinálom , hisz tranzakció után már nem engedi megváltoztatni, vagy ti h látjátok ezt a helyzetet?
A PT3 beolvassa a donokat? (Pokerstars) Nekem valamiért nem akar összejönni a dolog.
Szerk.: ha magyar nyelven mentettem el a hand history akkor mit is várhattam volna... Átállítottam angolra, most már beolvassa. A baj már csak az, hogy minden partit vesztesnek könyvel el. Az olvastam, hogy azért mert a helyezés nincs benne a hh-ba. Mit lehet tenni?
peldaul ha veszed a faradsagot es vegigulod a Full Tilt Pokerakademiajat, akkor ott megtudhatod, hogy kik es miert mondjak ezt.