az a full tilt pókerakadémia egy nagy vicc, csak arra megy ki a játék hogy fisheket tegyenek az asztalokra.
az a full tilt pókerakadémia egy nagy vicc, csak arra megy ki a játék hogy fisheket tegyenek az asztalokra.
Krupié szakmáról szóló topik van itt valahol?
Deuces cracked videó nézése ér valamit angoltudás nélkül?
Krupié szakmáról szóló topik van itt valahol?
Deuces cracked videó nézése ér valamit angoltudás nélkül?
Krupié témáról szerintem nincs még fent cikk, DC pedig nyilván ér valamit angol tudás nélkül is, de azért persze akkor lenne jobb, ha értenéd is, mert így szerintem egy picit unalmas lesz majd...
Hali!
Kéne egy kis tanács!
€5 NL Hold'em tornán 7 szint körül 300/600/25, asztalnál chipleader vagyok (kb. 35K) a többiek 4-10K közt, verseny átlag 8K.
UTG hosszas kínlódás után megad, UTG +2-ről beemelek AQo val 1800-ig, Button tart, vakok fold, UTG Allin kb 5,5K.
Button feszes(6K), emelek 10K-ig. Button dob, terítés.
UTG mutat 8,10s én ugye AQo
Board: Ah, 10s, 10d, 7h, 2s...
Hogy kellett volna csinálni?? preflop ackiók...
A pokerstrategy.com oldalon teljesítettem a kvízt várva a bónusz kezdőtőkére.(50$)
Utána olvasgattam a helyi fórumon a dolognak, és elvileg bizalmas adatokat kérnek, meg személyi fénymásolatát, meg ilyeneket.
Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?
A pokerstrategy.com oldalon teljesítettem a kvízt várva a bónusz kezdőtőkére.(50$)
Utána olvasgattam a helyi fórumon a dolognak, és elvileg bizalmas adatokat kérnek, meg személyi fénymásolatát, meg ilyeneket.
Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?
Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?
OK, és bocs a postért, de ők nyilván azt mondják, hogy ok:D