styxxx
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 8. 17:41

az a full tilt pókerakadémia egy nagy vicc, csak arra megy ki a játék hogy fisheket tegyenek az asztalokra.

A próféta beszéljen belőled Romsy!!!! :D

Gus
Válasz Romsy kommentjére
2009. ápr. 9. 1:37

az a full tilt pókerakadémia egy nagy vicc, csak arra megy ki a játék hogy fisheket tegyenek az asztalokra.

ha ugy gondolod, hogyaz FT profik direkt felrevezetnek BR el kapcsolatban, itt egy masik tablazat, aztan hamozd ki mi az igazsag :)

PRO Protected UnProtected
Hold'em 550 Big Bets 400 Big Bets 200 Big Bets
NL Holdem 45 Buy Ins 25 Buy Ins 15 Buy Ins
SNG 65 Entries 45 Entries 20 Entries
MTT 200 Entries 100 Entries 40 Entries

a Pro azoknak akiknek a BR bol van a megelhetes, tehat "mindenuk" a BR

A Protected azoknak, akiknek a BR potlasa neheze, de elbukasa nem a csodotjelenti

Unprotected azoknak, akik hobbybol jatszanak, a BR potlasa nem okoz kulonosebb gondot..

zsjozsef
Válasz Gus kommentjére
2009. ápr. 10. 21:50

Krupié szakmáról szóló topik van itt valahol?

Deuces cracked videó nézése ér valamit angoltudás nélkül?

kanrich_
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. ápr. 11. 15:32

Krupié szakmáról szóló topik van itt valahol?

Deuces cracked videó nézése ér valamit angoltudás nélkül?

Krupié témáról szerintem nincs még fent cikk, DC pedig nyilván ér valamit angol tudás nélkül is, de azért persze akkor lenne jobb, ha értenéd is, mert így szerintem egy picit unalmas lesz majd...

zsjozsef
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. ápr. 11. 15:38

Krupié témáról szerintem nincs még fent cikk, DC pedig nyilván ér valamit angol tudás nélkül is, de azért persze akkor lenne jobb, ha értenéd is, mert így szerintem egy picit unalmas lesz majd...

Köszi. Még lehet, hogy káros is, mert félreérthetek egy-egy move-ot, ha nem értem, miért csinálják. (SH)

RunnAir
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. ápr. 13. 20:38

Hali!
Kéne egy kis tanács!
€5 NL Hold'em tornán 7 szint körül 300/600/25, asztalnál chipleader vagyok (kb. 35K) a többiek 4-10K közt, verseny átlag 8K.
UTG hosszas kínlódás után megad, UTG +2-ről beemelek AQo val 1800-ig, Button tart, vakok fold, UTG Allin kb 5,5K.
Button feszes(6K), emelek 10K-ig. Button dob, terítés.
UTG mutat 8,10s én ugye AQo
Board: Ah, 10s, 10d, 7h, 2s...
Hogy kellett volna csinálni?? preflop ackiók...

RunnAir
Válasz RunnAir kommentjére
2009. ápr. 14. 19:01

A pokerstrategy.com oldalon teljesítettem a kvízt várva a bónusz kezdőtőkére.(50$)
Utána olvasgattam a helyi fórumon a dolognak, és elvileg bizalmas adatokat kérnek, meg személyi fénymásolatát, meg ilyeneket.
Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?

technoinside
2009. ápr. 14. 19:06

A pokerstrategy.com oldalon teljesítettem a kvízt várva a bónusz kezdőtőkére.(50$)
Utána olvasgattam a helyi fórumon a dolognak, és elvileg bizalmas adatokat kérnek, meg személyi fénymásolatát, meg ilyeneket.
Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?

ITT ez nem szokott téma lenni.

fejes1988
2009. ápr. 14. 19:07

Érdemes belemenni?
Vagy inkább fizessek be?

lol. idegen oldalak megemlítése nem túl jó ötlet. inkább az adott oldal fórumán tedd fel ezt a kérdést. egyébként megbízhatsz bennük, teljesen alap dolog

RunnAir
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. ápr. 14. 19:19

OK, és bocs a postért, de ők nyilván azt mondják, hogy ok:D

Élő ügyfélszolgálat