.....
Hello új vagyok.. Csak annyit szeretnék kérdezni ha pl.. bankkártyámon van 20000 ft de én reggelek sp-n ás pkr-en is akkor a bánkártyámon lévő 20000ft használhatom mind2ön??? tehát nem kell befeleznem 10000ft ide és 10000ft oda.
Válaszotokat előre is kösz
Hello új vagyok.. Csak annyit szeretnék kérdezni ha pl.. bankkártyámon van 20000 ft de én reggelek sp-n ás pkr-en is akkor a bánkártyámon lévő 20000ft használhatom mind2ön??? tehát nem kell befeleznem 10000ft ide és 10000ft oda.
bankkártyámon van 20000 ft de én reggelek sp-n ás pkr-en is akkor a bánkártyámon lévő 20000ft használhatom mind2ön??? tehát nem kell befeleznem 10000ft ide és 10000ft oda.
üdv mindenkinek, a nevem szakmunkás! mtt könyvekkel kapcsolatban lenne kérdésem. az mtt-k világa magával ragadott, de az eredményeim nem az igaziak. ha elolvasok egy-két könyvet, attól job leszek? mit ajánlotok nekem? néztem harrington versenystartégia I. és II. című munkáját, ezek jók vagy esetleg valami mást? köszi a választ!
Sziasztok
Kezdőknek mit ajánlotok a magyar nyelvű termek közül?
a pokerstarson már fenn vagyok.
Sziasztok
Kezdőknek mit ajánlotok a magyar nyelvű termek közül?
a pokerstarson már fenn vagyok.
ja nem a mohóság dolgozik bennem))) ha tanácsolod azt akkor ott letelepszem.
csak gondoltam a tapasztaltabbakat kérdezem.
a pokerstarsra meg csak úgy "beestem" mert emilben meghívtak.
csak gondoltam van-e jobb, mondjuk ahol hasonló sok freeroll van, meg magyar versenyek szintén, meg ilyesmi....magyar kezelőfelülettel.
ja nem a mohóság dolgozik bennem))) ha tanácsolod azt akkor ott letelepszem.
csak gondoltam a tapasztaltabbakat kérdezem.
a pokerstarsra meg csak úgy "beestem" mert emilben meghívtak.
csak gondoltam van-e jobb, mondjuk ahol hasonló sok freeroll van, meg magyar versenyek szintén, meg ilyesmi....magyar kezelőfelülettel.