május 1 az nyugat-európában is szünet vagy csak a keleti blokkban? ugye grind szempontjából azér nem mindegy :D
május 1 az nyugat-európában is szünet vagy csak a keleti blokkban? ugye grind szempontjából azér nem mindegy :D
melyik terembe ?
sajnos még midnig nem voltak képesek a Poker starsnál elküldeni azt a nyamvadt ideiglenes jelszót már eléggé kétségbe vagyok esve:S
Nem tudjátok a magya supportnak van e valami telefonszáma esetleg ahol reklamálni tudnék mert ha az ember behúzzák 20 ezerrel az azért elég döhítő tud lenni.
szerintem partypokerre menny!
ott jó versenyek vannak!!:D
Devilfish
Portfolio-n úgyis cikkezni fognak legalább előtte nap, hogy mi hogy lesz nyitva.
PORTFOLIO.HU | Nem mindenhol pihennek pénteken a befektetők
segítség
Az utóbbi időben írtam hogy nem tudtam belépni PS-re.Ez megoldódott hosszú huzavona után be tudtam lépni de meglepődve láttam hogy eltünt az összes pénza számlámról és megnéztem a számatörténetet és megleődve láttam hogy ugye egy hete nem tudtam belépni de a hétfői napon egy bizonyos felhasználónak átutalódott az összes pénzem?eek szerint felrtéka jelszavamat?Tudok ezzel mit csinálni?Vagy keresztet vethetek a pénzemre és mocskolódva szidhatom a ps-t?Ha igen többet az életbe nem játszok ebben a szar teremben akiknek egy hétbe telt még érvényesítettek egy jelszót.Vicc az egész.tudok valami tennia pénzem érdekében?
Hát ez szép.. :( Sajnálom. Tudom, hogy nehéz velük beszélni, de support, support, support....és persze mielőbb. Ha kell, írj nekik naponta többször is! Remélem, hogy nem úszott el a pénzed.
Majd írj, ha van fejlemény!!!!
Az utóbbi időben írtam hogy nem tudtam belépni PS-re.Ez megoldódott hosszú huzavona után be tudtam lépni de meglepődve láttam hogy eltünt az összes pénza számlámról és megnéztem a számatörténetet és megleődve láttam hogy ugye egy hete nem tudtam belépni de a hétfői napon egy bizonyos felhasználónak átutalódott az összes pénzem?eek szerint felrtéka jelszavamat?Tudok ezzel mit csinálni?Vagy keresztet vethetek a pénzemre és mocskolódva szidhatom a ps-t?Ha igen többet az életbe nem játszok ebben a szar teremben akiknek egy hétbe telt még érvényesítettek egy jelszót.Vicc az egész.tudok valami tennia pénzem érdekében?