dodi89
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 3. 16:12

Én ezt nem tudom így maradéktalanul 100%-ban elhinni... Nekem a leghosszabb várakozási idő PS-nél hozzávetőlegesen 30 perc volt, amíg válaszoltak...

saviola83
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 3. 16:29

A történet röviden.Mőúl hét szombaton nem tudtam este belépnia jelszavammal.Azt gondoltam rosszul írtam be de többszri próbálkozás után sme sikerült belépne.Elküldtema jelszó emlékeztetőt de nem tudtam pontosan melyik e mail címemmel regisztráltam náluk így megnéztem midnegyiket de egyikre sem jött jelszó.Ez után írtam nekik mindháromról levelet.Majd hossazs huzavona után pár adat elküldése után (gondolom leellenőriztek mindent pontosan) a mai nap kaptam levelet tőlük egy ideiglenes jelszóval.Örültem meg minden be is léptem csináltam jelszót újat erre mit látok eltünt a pénzem.Megnéztem a számatörténetet és meglepődve láttam hogy a hétfői napon átultalták az összeset egy felhasználónak és mivel én szombat óta nem tudtam belépni és ezt a supportnak meg is írtam mert más akkor foly a levelezés így fogalmam sincs hogy történhetett.Vagyis van valaki feltörte a jelszavamat.Írtam ma nekik vissza eddig annyi válasz volt továbbítoitták a magyar supportnak.ebből és az eddigiekből kiindulva holnap lezs ebből válasz.Ahogy hallottam egy barátomtól itt af órumon már volt hasonló esetre példa azt hiszem dzsájrosszal és nála is PS-en ő azóta ha jól tudom nem fizetett be oda amit meg is értek.Nos ennyia rövid történet.A fejleményeket majd írom.

amit leirtal az alapjan felallithato volt a diagnozis, h feltortek;
kerdes, h a torteneted 100%-ban valos-e?

cake
Válasz saviola83 kommentjére
2009. máj. 3. 16:53

eleg nehezen olvashato a hsz-od,

de
1. nem kell napokat az ideiglenes jelszora varni, azonnal meg kell h erkezzen!
2. ha nem erkezik meg azonnal az ideiglenes jelszo (mert mondjuk a hacker megvaltoztatta az accounthoz tartozo mailcimet), akkor irni-telefonalni-faxolni h fagyasszak be az accountodat a tisztazasig, mert valami nem stimmel

Epiman
Válasz cake kommentjére
2009. máj. 8. 22:10

Egy kicsit off hozzászólás, de egyszerűen nem tudom megoldani ezt a problémát:
Jelenleg a webkamerám+mikrofonom egybe van és ez jól is működik. De ha bedugok egy sima mikrofont, akkor az már nem akar működni. Ha ütögetem az hallatszik a hangfalakban, de ha beszélek bele semmit nem lehet hallani.

Mi lehet a gond?

titcar
Válasz Epiman kommentjére
2009. máj. 8. 22:21

Egy kicsit off hozzászólás, de egyszerűen nem tudom megoldani ezt a problémát:
Jelenleg a webkamerám+mikrofonom egybe van és ez jól is működik. De ha bedugok egy sima mikrofont, akkor az már nem akar működni. Ha ütögetem az hallatszik a hangfalakban, de ha beszélek bele semmit nem lehet hallani.

Mi lehet a gond?

le van halkítva?

Epiman
Válasz titcar kommentjére
2009. máj. 8. 22:33

Ennyire hülye azért nem vagyok...

crppp
Válasz Epiman kommentjére
2009. máj. 10. 16:02

Sziasztok!

pár napja egy élő 4+1k-s versenyen játszottam a döntő asztalon. nem rég kezdtem el pókerezni, nincs túl sok tapasztalatom, kiváncsi lennék a véleményetekre a kiesésemmel kapcsolatban.

a szituáció:

5-en ülünk az asztalnál, BB pozícióban ülök, SB-ig mindenki dob, aki limpel. Vakok 5000/10000, mindkettőnk előtt kb 60k zseton (ketten vagyunk shortstack-ek).
kezemben 97o, check-eltem.

flop: 89T szivárvány

SB - check, én kis gondolkodás után all-in, SB call. Kezében 8T, turn, river nem segített.
Hogyan kellett volna játszanom, mit rontottam el?

V.Peti
Válasz crppp kommentjére
2009. máj. 10. 16:09

pf push
flop cooler.

FT 6 BB-vel? Szerintem ne menj oda többet :)

ceewyl
Válasz V.Peti kommentjére
2009. máj. 10. 18:12

Most raktam újra a Windowst, a Mozillába importáltam a könyvjelzőket a régi böngészőből, a sharkscope.com viszont valamiért mindig lefagy.

Mit lehetne ez ellen tenni, hogy újra jó legyen (IE-rel jó)?

matusow88
Válasz V.Peti kommentjére
2009. máj. 10. 21:42

pf push
flop cooler.

FT 6 BB-vel? Szerintem ne menj oda többet :)

erről én tudnék mesélni. egy pár versenyen, amin az utóbbi időben voltam úgy nézett ki az FT, hogy 5-en vagyunk, átlagstack 250 ezer, vakok 30/60 ezer :D

Élő ügyfélszolgálat