Pokerstars átb...ás
Helló!
Érdeklödnék hogy más is érzi-e úgy amikor a pokerstarson játszik hogy bármit tehet akkor sem nyer? Velem SOROZATBAN!!!!!!!!!!! történik meg hogy all-in - t mondunk a mutatásnál erősebb a lapom és valahogy mindig lejön az az egy lap amivel az ellenfelem nyer. Nem akarok példálozni de sok horror történetem van ezügyben. Van valakinek tapasztalata?
Ez egyértelmű, és mindenki tudja, hogy csal a Pokerstars!!!!! Megkaptad a random szopató flaget, és ennyi, hagyd abba a pókert!
(nice első hozzászólás)
Persze zsipali, amikor téged a boss szopatott nem örültél :D
Helló!
Érdeklödnék hogy más is érzi-e úgy amikor a pokerstarson játszik hogy bármit tehet akkor sem nyer? Velem SOROZATBAN!!!!!!!!!!! történik meg hogy all-in - t mondunk a mutatásnál erősebb a lapom és valahogy mindig lejön az az egy lap amivel az ellenfelem nyer. Nem akarok példálozni de sok horror történetem van ezügyben. Van valakinek tapasztalata?
Zsipali+1. Én is emiatt hagytam ott a PS-t áprilisban.
Az a szopó, hogy a bwin még jobban csal.
Nekem élőben van egy osztó aki csal...(már kétszer megvertem)
Lehet fogadni, hogy a következő 1-2 napban ez a topic fog legjobban pörögni?
Popcorn bekészít...
Csak az admin-ok észre ne vegyék, mert zárolják, és vége lesz a mókának.
Persze zsipali, amikor téged a boss szopatott nem örültél :D
ez több teremnél is így van. Én ezekbe a termekbe úgy játszom hogy csak szar lappal megyek allin, és általában nyerek.
mai parti
weaktight | Hand | 55 - $0.50/$1 No Limit Holdem
tudtam hogy overpárja van de nem baj, úgyis esika szett, vagy sorom lesz. KK/AA val megnézem a flopot és ha nem floppolok settet dobom...
KQ nuts pokerstars-on azzal mindig törekedj arra, hogy preflop allin kerüljél.
GL :)