Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rakeback vagy Dealt bónusz??

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 5. 22:10

Vika, amúgy megkérdezhetem, hogy hány handet játszol naponta, és mondjuk kb 1k handre mennyi a RB-d ? Csak hogy legyen hasonlítási alapom :)

Littlemage
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 5. 23:23

Igen, 30% contributed. Az tuti kevesebb, mint a 30% dealt. De ha könnyű nyerni, akkor hajrá ;)

Chryss85
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 5. 23:46

Szerintem is könnyű nyerni. Meg már eléggé megszokom a klienst (3.5k hand után) Csak lennék jogosult a havi szuper bónuszaira -_-

EDIT: Amúgy én is kaptam first depo bónuszt, csak én barom $20-szal mentem be próba szinten... Utólag intézte el az RTR, hogy kapjak RB-t is, és jött mellette az FD bónusz.. Ekkor lehetséges, hogy működni fog így a reload bónusz? :O

Vika
2008. máj. 6. 0:35

Vika, amúgy megkérdezhetem, hogy hány handet játszol naponta, és mondjuk kb 1k handre mennyi a RB-d ? Csak hogy legyen hasonlítási alapom :)

Huhh, nehezet kérdeztél. Nagy általánosságban nem is hand-ben számolom a napi teljesítményt, hanem lejátszott órában, bár ebből körülbelül vissza lehet számolni, hogy mennyi kéz is ez valójában. Optimális esetben olyan napi 2000-2500 kéz lemegy biztosan, ez 4 asztalon és NL10-en nagyjából 1 dolcsi rb-t jelent óránként az én - általában - feszes agresszív stílusommal (ha nagyon nagy kretének ülnek bent, és minden emelésemet "lecallozzák", akkor időnként szándékosan átmegyek passzívba, és kivárom a tuti lapokat, majd teljes beülőkkel kifizettetem a kis Gus Hansenekkel, mostanában napokig így játszottam ;) ), ahogy most visszanéztem a dolgokat, azaz körülbelül 300 leosztásonként, mert 4 asztalon hozzávetőleg 300 hand megy le 1 óra alatt az én tapasztalataim szerint.
Azért nehéz pontos adatot mondani, mert nem tudtam a Nordicaval beüzemelni a Trackert amikor elkezdtem itt játszani. Azóta nem tudom, van-e ilyen téren változás, de hogy őszinte legyek nem nagyon hiányzik a PT, úgyhogy nem is nagyon strapáltam magam azóta sem, hogy találjak valami megoldást erre.
NL25-ön kevesebbet játszottam a teremben, NL50-en meg egészen keveset, mert folyamatosan küzdök a kis bankroll átkával, mivel sokszor veszek ki pénzt, de ha gondolod holnap írok neked viszonylag pontos statisztikát NL25-ről (persze ha nem megint centre pontosan annyit írnak jóvá rb-ként, mint már négy napja), mert ma csak ezen a limiten játszottam.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 0:42

Igen, 30% contributed. Az tuti kevesebb, mint a 30% dealt. De ha könnyű nyerni, akkor hajrá ;)

Egyrészt tényleg iszonyat gyenge az állomány, plusz valóban könnyen megszokható a kliens. Nem tudom megmondani miért, de nekem az első pillanattól kezdve olyan "otthonos" volt a terem, rögtön olyan érzésem volt, hogy ez lesz "a" termem. Tényleg érdekes, hogy miért van ez, például a PS kliensétől a mai napig is rosszul vagyok, egyszerűen nem bírom a látványát.

Párszor erős késztetést éreztem, hogy más terem után nézzek, de aztán mindig győzött a józan ész.

Mondjuk egy kicsit nagyobb bankrollal még biztosan vissza fogok nézni a Poker Royale-ra, mert olyan gyenge állományt még életemben nem láttam, mint ott. Az NL50-es mezőny körülbelül más termek playmoney szintjén állt, ráadásul a supportja is korrekt és gyors volt, egyetlen hibájuk, hogy a karácsonyi ajándék kártyapaklimat a mai napig sem kaptam meg. :)

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 0:44

Köszi, ha van kedved, megírhatod a statisztikát, mert szívesen olvasnám :)
NL10 statisztika lenne legjobb, de NL25 is jó, abból majd következtetünk :)

Ezek szerint az én tegnapi 1.8k handem után is járna kb $3-5 RB?? Csak tényleg elég fura, hogy $0.16-t kapok már 4. napja. Egyébként már írtam a supportnak, de leghamarabb holnap válaszol nekik a Merge Gaming Network, mert ma is valami ünnep volt náluk.

kanrich_
2008. máj. 6. 0:47

Egy tightabb. NL10-en, NL20-on játszó játékosnak véleményem szerint sokkal inkább a dealt bónuszos ajánlat a jobb, hiszen Te szigorúbban játszol, mint az átlag így jobban jársz majd.
A Nordica-t pedig nem ismerem, így ebben én nem tudok tanácsot adni. Bocs, a Nordica pókertermet nem ismerem, sícuccok közül az az egyik kedvencem :)

Zsipali
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 6. 0:52

En is ott jatszottam egy kicsit, ameg ki nem jott a FD bonusz (egy resze :()...
En kaptam normalisan a bonuszt, es a rb-t is, nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon szeretem azt a termet, felelmetesen gyenge a jatekosallomany, bar mostmar ott is egyre tobb magyar van, es nagyon szepen kiismerhetoek a jatekosok! A reload bonuszrol en sem tudok, de ha tenyleg van, akkor yargalok is vissza azonnal! Szoval milyen reload bonuszrol tudsz? :)

Chryss85
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 6. 0:55

En is ott jatszottam egy kicsit, ameg ki nem jott a FD bonusz (egy resze :()...
En kaptam normalisan a bonuszt, es a rb-t is, nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon szeretem azt a termet, felelmetesen gyenge a jatekosallomany, bar mostmar ott is egyre tobb magyar van, es nagyon szepen kiismerhetoek a jatekosok! A reload bonuszrol en sem tudok, de ha tenyleg van, akkor yargalok is vissza azonnal! Szoval milyen reload bonuszrol tudsz? :)

Bonus & Promotions - PokerNordica.com

Nézd meg itt, a 3. pontban ott a $200 Monthly Bonus. Igaz ez áprilisra igaz, de a supporttól kérdeztem, és mondták, hogy májusra is lesz, tehát érdemes naponta figyelni, mikor írják ki az új coupon code-t. :)
Remélem működni fog RB-vel... neked is meg nekem is :)

Zsipali
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 6. 0:56

Ja es meg egy kerdes: Mit lehet kezdeni az osszegyujtott pontokkal? Ott van majdnem 100K pontom, de meg semmit nem talatam, amire fel lehetne hasznalni! A carbonon van shop, de a Nordican nem talaltam!

Élő ügyfélszolgálat