Vika, amúgy megkérdezhetem, hogy hány handet játszol naponta, és mondjuk kb 1k handre mennyi a RB-d ? Csak hogy legyen hasonlítási alapom :)
Igen, 30% contributed. Az tuti kevesebb, mint a 30% dealt. De ha könnyű nyerni, akkor hajrá ;)
Szerintem is könnyű nyerni. Meg már eléggé megszokom a klienst (3.5k hand után) Csak lennék jogosult a havi szuper bónuszaira -_-
EDIT: Amúgy én is kaptam first depo bónuszt, csak én barom $20-szal mentem be próba szinten... Utólag intézte el az RTR, hogy kapjak RB-t is, és jött mellette az FD bónusz.. Ekkor lehetséges, hogy működni fog így a reload bónusz? :O
Vika, amúgy megkérdezhetem, hogy hány handet játszol naponta, és mondjuk kb 1k handre mennyi a RB-d ? Csak hogy legyen hasonlítási alapom :)
Igen, 30% contributed. Az tuti kevesebb, mint a 30% dealt. De ha könnyű nyerni, akkor hajrá ;)
Köszi, ha van kedved, megírhatod a statisztikát, mert szívesen olvasnám :)
NL10 statisztika lenne legjobb, de NL25 is jó, abból majd következtetünk :)
Ezek szerint az én tegnapi 1.8k handem után is járna kb $3-5 RB?? Csak tényleg elég fura, hogy $0.16-t kapok már 4. napja. Egyébként már írtam a supportnak, de leghamarabb holnap válaszol nekik a Merge Gaming Network, mert ma is valami ünnep volt náluk.
Egy tightabb. NL10-en, NL20-on játszó játékosnak véleményem szerint sokkal inkább a dealt bónuszos ajánlat a jobb, hiszen Te szigorúbban játszol, mint az átlag így jobban jársz majd.
A Nordica-t pedig nem ismerem, így ebben én nem tudok tanácsot adni. Bocs, a Nordica pókertermet nem ismerem, sícuccok közül az az egyik kedvencem :)
En is ott jatszottam egy kicsit, ameg ki nem jott a FD bonusz (egy resze :()...
En kaptam normalisan a bonuszt, es a rb-t is, nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon szeretem azt a termet, felelmetesen gyenge a jatekosallomany, bar mostmar ott is egyre tobb magyar van, es nagyon szepen kiismerhetoek a jatekosok! A reload bonuszrol en sem tudok, de ha tenyleg van, akkor yargalok is vissza azonnal! Szoval milyen reload bonuszrol tudsz? :)
En is ott jatszottam egy kicsit, ameg ki nem jott a FD bonusz (egy resze :()...
En kaptam normalisan a bonuszt, es a rb-t is, nekem semmi gondom nem volt vele, nagyon szeretem azt a termet, felelmetesen gyenge a jatekosallomany, bar mostmar ott is egyre tobb magyar van, es nagyon szepen kiismerhetoek a jatekosok! A reload bonuszrol en sem tudok, de ha tenyleg van, akkor yargalok is vissza azonnal! Szoval milyen reload bonuszrol tudsz? :)
Ja es meg egy kerdes: Mit lehet kezdeni az osszegyujtott pontokkal? Ott van majdnem 100K pontom, de meg semmit nem talatam, amire fel lehetne hasznalni! A carbonon van shop, de a Nordican nem talaltam!