Zsipali
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 6. 1:14
Nekem nincs itt a Lobby-ban a news fülön ilyesmi -_-. Miért? Lehet, azért, mert tényleg nem vagyok rá jogosult? -_-
Tenyleg nincs a newsban, a FD bonuszt neztem annak! :D
naná hogy
2008. máj. 6. 9:47
Beregeltem Nordicára, kaptam first depo bónuszt, ami tökre tetszik, handenként kapok 1 pontot, 250 pont = 1$.
Az az 1 pont csak RH-nál(dealt) van, NL25-ön meg 3 pont, így már annyira nem is jó sztem. Majdnem mindegyik termében a mergének 250pont/dollár bónusz van 500 dollárig. Ez 125k pont, ami NL10-en minimum 250K hand!!!!
250k handért kapok 500 dollárt = 1 dollárt kapok 500 RH-ként(kb 1000 hand)! Azért ehhez már mazohistának kell lenni :D
Ui. ha voltál már a party-n akkor nézdd meg hátha kaptál reload bónuszt, nekem 50%/250USD-et küldtek!!! igaz 6szoros ponttért, de még mindig jobb
Vika
2008. máj. 6. 10:34
Köszi, ha van kedved, megírhatod a statisztikát, mert szívesen olvasnám :)
NL10 statisztika lenne legjobb, de NL25 is jó, abból majd következtetünk :)
Mégsem írok, mert nem lenne mérvadó a ma reggel kapott rb-t elnézve. Most például biztos, hogy kevesebb jött, mint amennyinek jönnie kellett volna. Hogy ezzel most kompenzálnak-e, azt nem tudom, hiszen ezt megelőzően napokig többet kaptam (egy esetben még játék nélkül is küldtek pénzt, ahogy írtam is).
Az elmúlt pár nap nyilván gubancos rb küldését leszámítva is elég eklektikus a rendszerük. Ugyanakkor az is igaz, hogy hónap végére még nem éreztem eddig becsapottnak magam (igaz nem is számoltam ki soha, hogy pontosan mennyi is járna nekem). Nem igazán értem a dolgaikat sokszor. A pénzküldésnél is vannak ilyen furcsaságok. Alapvetően 3.5-4 nap között van az idő, mire MB-re teszik a pénzt (a beígért 2 nap helyett), ugyanakkor eddig kétszer is előfordult, hogy még fél nap sem volt, ami őket ismerve felért egy kisebb csodával, és azóta sem tudom hová tenni a dolgot. Érdekes egy társaság pontosság és megbízhatóság szempontjából, annyi biztos.
Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 13:38
Vika, mennyi RB-t kaptál ma? (Már ha publikus :))
Vika
2008. máj. 6. 15:53
Vika, mennyi RB-t kaptál ma? (Már ha publikus :))
Persze, miért ne lenne publikus. :)
Tegnap nem játszottam túl sokat, összesen 5 órát, abból 1 órát csak két asztalon, egyszóval sacc/kb olyan 1300 leosztás mehetett le NL25-ön. Erre adtak szűk 5 dolcsit, amit kevésnek érzek, mivel elég nagy "forgalmam" volt összességében, és körülbelül a szűk dupláját vártam a tapasztalataim alapján.
Elképzelhető, hogy kompenzáltak a korábbi plusz pénzek miatt.
Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 16:12
Én meg kaptam $0.33-at 1-200 hand után NL10-en. Ami még nem is rossz, de még nem kompenzálták a korábbi nagyobb sessionok után kapott $0.16-kat. Talán majd most :) Már ez is haladás, hogy nem $0.16, hanem $0.33 jött :D
Vika
2008. máj. 6. 16:17
Én meg kaptam $0.33-at 1-200 hand után NL10-en. Ami még nem is rossz, de még nem kompenzálták a korábbi nagyobb sessionok után kapott $0.16-kat. Talán majd most :) Már ez is haladás, hogy nem $0.16, hanem $0.33 jött :D
Próbáld zaklatni őket, hogy tényleg kompenzáljanak! Maguktól nem biztos, hogy meg fogják tenni.
Littlemage
2008. máj. 6. 16:17
NL25? Wow, mi a fene :)))
De 1300 hand alatt szerintem kb. 33 dolcsi raket termelsz... abból 5-öt visszakapni, nem olyan tök jó. hosszútávon. de nem lebeszélni akarlak :)
Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 16:18
NL20-on termelek ennyit, NL25ön még többet, gondolom ;)