Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rakeback vagy Dealt bónusz??

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 6. 0:57

Köszi, ha van kedved, megírhatod a statisztikát, mert szívesen olvasnám :)
NL10 statisztika lenne legjobb, de NL25 is jó, abból majd következtetünk :)

Ezek szerint az én tegnapi 1.8k handem után is járna kb $3-5 RB?? Csak tényleg elég fura, hogy $0.16-t kapok már 4. napja. Egyébként már írtam a supportnak, de leghamarabb holnap válaszol nekik a Merge Gaming Network, mert ma is valami ünnep volt náluk.

Mondom, ez az utóbbi pár nap nem mérvadó. Igen, szerintem körülbelül annyit kellene kapnod.

NL10-ről ennyit tudtam most kihámozni így PT nélkül. Nehéz utólag pontos adatokat mondani, mert azt biztosan Te is látod, hogy a kliens history része nem feltétlenül a top, már ami a "felhasználóbarátságot" illeti.

Az biztos, hogy amikor átlagon felül toltam, azaz lement jó 4000 leosztás 1 nap alatt NL10-es asztalokon, akkor mindig 10 dolcsi felett volt a napi rb, viszont 15 dolcsi feletti összegre nem emlékszem egyetlen esetben sem.

Chryss85
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 6. 0:57

Ja es meg egy kerdes: Mit lehet kezdeni az osszegyujtott pontokkal? Ott van majdnem 100K pontom, de meg semmit nem talatam, amire fel lehetne hasznalni! A carbonon van shop, de a Nordican nem talaltam!

Sajna még nincs semmi hasznuk, de talán később lesz :)
Carbonon is bent vagy?

Zsipali
2008. máj. 6. 0:59

Nézd meg itt, a 3. pontban ott a $200 Monthly Bonus. Igaz ez áprilisra igaz, de a supporttól kérdeztem, és mondták, hogy májusra is lesz, tehát érdemes naponta figyelni, mikor írják ki az új coupon code-t. :)
Remélem működni fog RB-vel... neked is meg nekem is :)[/QUOTE]

Huhhhuu igazad van, koszonom szepen! :D Most latom a lobbyban is irjak, a news pont alatt... Meg jo hogy tovabb latok az orromnal!
Akkor amint lesz majusi bonusz irany vissza NL25/NL50 FR :)

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 1:00

Mondom, ez az utóbbi pár nap nem mérvadó. Igen, szerintem körülbelül annyit kellene kapnod.

NL10-ről ennyit tudtam most kihámozni így PT nélkül. Nehéz utólag pontos adatokat mondani, mert azt biztosan Te is látod, hogy a kliens history része nem feltétlenül a top, már ami a "felhasználóbarátságot" illeti.

Az biztos, hogy amikor átlagon felül toltam, azaz lement jó 4000 leosztás 1 nap alatt NL10-es asztalokon, akkor mindig 10 dolcsi felett volt a napi rb, viszont 15 dolcsi feletti összegre nem emlékszem egyetlen esetben sem.

Ok, akkor várunk, hátha korrigálják a rakebacket, és megdobnak pár dolcsival :)
Na megyek aludni, holnap este jövök a fejleményekkel :D

Vika
2008. máj. 6. 1:00

Ja es meg egy kerdes: Mit lehet kezdeni az osszegyujtott pontokkal? Ott van majdnem 100K pontom, de meg semmit nem talatam, amire fel lehetne hasznalni! A carbonon van shop, de a Nordican nem talaltam!

Nem tudok róla, hogy bármire is fel lehetne használni a freerollokon kívül, ott viszont meg nem vonják le, szóval passz sajnos.

Chryss85
2008. máj. 6. 1:02

Huhhhuu igazad van, koszonom szepen! :D Most latom a lobbyban is irjak, a news pont alatt... Meg jo hogy tovabb latok az orromnal!
Akkor amint lesz majusi bonusz irany vissza NL25/NL50 FR :)

Megtennéd, hogy írnál ide, ha működik neked a Monthly bonus a rakeback-es accountoddal? Mert akkor én is megpróbálnám. Én RTR-en keresztül kapom. Te?
(Support írta, hogy rakeback player-ek nem jogosultak rá :( De egy próbát megér :) )

Nekem nincs itt a Lobby-ban a news fülön ilyesmi -_-. Miért? Lehet, azért, mert tényleg nem vagyok rá jogosult? -_-

Vika
2008. máj. 6. 1:02

Ok, akkor várunk, hátha korrigálják a rakebacket, és megdobnak pár dolcsival :)
Na megyek aludni, holnap este jövök a fejleményekkel :D

Ahogy Anulu is mondja: Bízni kell, bízni! ;)))

Zsipali
2008. máj. 6. 1:03

Sajna még nincs semmi hasznuk, de talán később lesz :)
Carbonon is bent vagy?

Nem, mert nem adnanak bonuszt At akartam oda menni, miutan elrontottam a bonuszomat Nordican, de a halozatban csak 1 teremre adnak bonuszt sajnos... Ja igen ha bonuszvadaszkodni mentek Nordicara ne menjetek a withdraw menu kozelebe se!!!!!! Mert en oda mentem, es veletlenul kiutaltam a bankrollomat! :D Nem kerdeznek semmit, hogy biztos vagy e benne, vagy jok-e az adatok, csinald es kesz, nekik mindegy, jo helyre megy a penz vagy nem! :D

Vika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 6. 1:04

Bocs, a Nordica pókertermet nem ismerem, sícuccok közül az az egyik kedvencem :)

:DDDD

Zsipali
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 1:12

Vegre gozerokkel fejlesztik a termet, naponta vannak uj patchek! Mikor en elkezdtem ottjatszani nagyon nem tetszett, hogy sehol nem lattam milyen lapokat dobtam el, stb... Vegre korrigaltak ezt is!

Élő ügyfélszolgálat