Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rakeback vagy Dealt bónusz??

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 16:32

Próbáld zaklatni őket, hogy tényleg kompenzáljanak! Maguktól nem biztos, hogy meg fogják tenni.

Írtam már a Nordica supportnak pár napja, azt írták, hogy írtak a Merge-nek és azonnal válaszolnak, ha a Merge válaszol nekik. De most vmi ünnepek voltak ott náluk, ma az első munkanap. Várok :)

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 6. 17:08

NL25? Wow, mi a fene :)))

De 1300 hand alatt szerintem kb. 33 dolcsi raket termelsz... abból 5-öt visszakapni, nem olyan tök jó. hosszútávon. de nem lebeszélni akarlak :)

Most per pillanat van hozzá egy szűkös bankrollom... pár napig.

Össze-vissza adják az rb-t, van amikor többet kapok, mint amennyire számítok, és van olyan is, hogy kevesebbet. Kíváncsi leszek most pár napig a számokra.

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 6. 17:09

Írtam már a Nordica supportnak pár napja, azt írták, hogy írtak a Merge-nek és azonnal válaszolnak, ha a Merge válaszol nekik. De most vmi ünnepek voltak ott náluk, ma az első munkanap. Várok :)

Két nap el szokott telni, míg méltóztatnak válaszolni. :)

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 17:16

Na srácok, kihirdették a Nordica oldalán a májusi $200 reload bónuszt is :)
Asszem hétvégén fizetek be egy kicsit, és kipróbálom, hátha adnak mégis reload bónuszt mint rakeback-es játékosnak :)

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 6. 17:20

Két nap el szokott telni, míg méltóztatnak válaszolni. :)

A Support pár órán belül válaszolt (már 2x is), csak a Merge nem ...

Zsipali
Válasz naná hogy kommentjére
2008. máj. 6. 19:45

Az az 1 pont csak RH-nál(dealt) van, NL25-ön meg 3 pont, így már annyira nem is jó sztem. Majdnem mindegyik termében a mergének 250pont/dollár bónusz van 500 dollárig. Ez 125k pont, ami NL10-en minimum 250K hand!!!!
250k handért kapok 500 dollárt = 1 dollárt kapok 500 RH-ként(kb 1000 hand)! Azért ehhez már mazohistának kell lenni :D

Ui. ha voltál már a party-n akkor nézdd meg hátha kaptál reload bónuszt, nekem 50%/250USD-et küldtek!!! igaz 6szoros ponttért, de még mindig jobb

En ugy tudom, hogy nem kell fizetni a potba, hogy kapd a 3 ill. 1 pontot! Aki kap lapot, az kap pontot is.

Chryss85
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 6. 19:48

En ugy tudom, hogy nem kell fizetni a potba, hogy kapd a 3 ill. 1 pontot! Aki kap lapot, az kap pontot is.

Igen, naná hogy is ezt írta.. De csak akkor kapunk pontot, ha volt flop (azaz minimum 1c a rake) :P

Zsipali
2008. máj. 6. 19:49

Huhhhu de jo van majusi reload! Irany Nordica vissza! :) Golden Rivierarol cash out, ugyis kijott a bonuszom! :) Vika nekem kb. 10 perc mulva rajta volt MB-n a penzem! Nem tudom hogy van ez, vagy ha ejjel cashoutolsz hamarabb adjak, mert nincs annyi munkajuk! :D

Chryss85
2008. máj. 6. 19:59

Huhhhu de jo van majusi reload! Irany Nordica vissza! :) Golden Rivierarol cash out, ugyis kijott a bonuszom! :) Vika nekem kb. 10 perc mulva rajta volt MB-n a penzem! Nem tudom hogy van ez, vagy ha ejjel cashoutolsz hamarabb adjak, mert nincs annyi munkajuk! :D

Zsipali, már nyomod is a Nordicás bónuszt? Működik?

Zsipali
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 6. 20:13

Hat ezt nem hiszem el... Igen szerettem volna nyomatni, DE deposit stb sttb, erre kiirja, hogy nem vagyok jogosult a coupon code-ot hasznalni!!!!!! WHY??? Irtam nyomban a supportnak egy levelet, hogy csinaljanak valamit, mert ez igy nem allapot! :D Beleelem itt magam, es semmi... pffff Most varhatok egy hetet a valaszra, es mar oda a fel majus!

Élő ügyfélszolgálat