Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rakeback vagy Dealt bónusz??

Chryss85
Válasz Zsipali kommentjére
2008. máj. 6. 20:19

Hat ezt nem hiszem el... Igen szerettem volna nyomatni, DE deposit stb sttb, erre kiirja, hogy nem vagyok jogosult a coupon code-ot hasznalni!!!!!! WHY??? Irtam nyomban a supportnak egy levelet, hogy csinaljanak valamit, mert ez igy nem allapot! :D Beleelem itt magam, es semmi... pffff Most varhatok egy hetet a valaszra, es mar oda a fel majus!

Olvass vissza... írtam vhol, hogy support mondta, hogy rakeback player-ek nem jogosultak bónuszra :(

Zsipali
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 6. 20:22

ehhhehehehhhhhh tenyleg!
Igy mar nem is olyan jo... :(

naná hogy
2008. máj. 6. 21:45

Hat ezt nem hiszem el... Igen szerettem volna nyomatni, DE deposit stb sttb, erre kiirja, hogy nem vagyok jogosult a coupon code-ot hasznalni!!!!!! WHY??? Irtam nyomban a supportnak egy levelet, hogy csinaljanak valamit, mert ez igy nem allapot! :D Beleelem itt magam, es semmi... pffff Most varhatok egy hetet a valaszra, es mar oda a fel majus!

Amennyiben nem adják nézd meg a másik 14db Merge termet!!!

Zsipali
Válasz naná hogy kommentjére
2008. máj. 6. 21:47

Ha beregisztralok masik Merge terembe a reload bonusz jar? Mert FD bonusz nem! Na mik derulnek ki! Megis van egy kis feny! :)

Vika
2008. máj. 6. 21:48

A Support pár órán belül válaszolt (már 2x is), csak a Merge nem ...

Ezek szerint fejlődnek némileg. Mondjuk rájuk is fért már.

Chryss85
2008. máj. 6. 22:00

Ha beregisztralok masik Merge terembe a reload bonusz jar? Mert FD bonusz nem! Na mik derulnek ki! Megis van egy kis feny! :)

Nem tudom, ez jó kérdés.. De lehet, hogy engem is érdekelne :) Ha kipróbáltad, szólj ;)

Zsipali
2008. máj. 6. 23:15

Vika kiabalhatok en neked fel oraig az asztalnal... :D De azota kiderult a problema :)

Chryss85
2008. máj. 7. 10:17

Vika, te kaptál ma RB-t? Mert én valamiért nem -_- Vagy még korán néztem? (most)

Vika
2008. máj. 7. 10:50

Vika kiabalhatok en neked fel oraig az asztalnal... :D De azota kiderult a problema :)

Ne haragudj, az "ami buddy-k" miatt ki van kapcsolva alapból a chat, pár emberrel meglehetősen viharos a kapcsolatunk, én is érdekes dolgokat mondtam nekik, ők is érdekes dolgokat mondtak nekem korábban. ;)
Amúgy látni véltelek rövid időre, de 17 colos monitoron néha alig kivehető a 4 részre osztott asztalnál az ellenfelek neve, és megzavart, hogy UK volt a neved mellett, ha jól emlékszem. Aztán azt gondoltam, hogy mégis Te vagy, de mire benyomtam volna a chat-et, hogy megkérdezzem, már kiültél.

Vika
2008. máj. 7. 10:54

Vika, te kaptál ma RB-t? Mert én valamiért nem -_- Vagy még korán néztem? (most)

Nem, éppen most néztem meg. Nem tudom, hogy mi a jó fenét csinálnak ezek ott, de nem létezik, hogy már lassan egy hete nem veszik észre, hogy valami nem stimmel a jóváírások körül, illetve bízzunk benne, hogy mostanra észrevették, és talán ezért késik most a pénz, talán karbantartják a rendszert, de a PN-nél alapvetően sosem tudhatod, hogy mi az esetleges késlekedések oka. Ahogy írtam már korábban, én meglehetősen hanyag társaságnak ismertem meg őket időpontok szempontjából, megcsinálnak ők mindent, csak sokszor inkább utóbb mint előbb.

Élő ügyfélszolgálat