Megnyugattál :)
Bár most nekem sem ír a support.. Várunk.. Van nekik még 2-3 napjuk... (mert holnap megyek haza, és kiszedem a maradék 1300 pontot a FD bónuszért, és utána byebye, ha sem RB sem bónusz -_-
Már kezd engem is komolyan idegesíteni ez a kavarás az rb körül. Az elmúlt két napra kaptam 30 dolcsit, a history részben meg is jelent, viszont a számlámhoz egyetlen centet sem adtak hozzá.
Kénytelen leszek írni a supportjuknak, hogy valamit csináljanak, mert ez így nem állapot.
Már kezd engem is komolyan idegesíteni ez a kavarás az rb körül. Az elmúlt két napra kaptam 30 dolcsit, a history részben meg is jelent, viszont a számlámhoz egyetlen centet sem adtak hozzá.
Kénytelen leszek írni a supportjuknak, hogy valamit csináljanak, mert ez így nem állapot.
Jah az egész nagyon gáz.. A support nekem most 3 napja nem válaszolt.. Írok nekik még 1x este -_-
De hogy lehetnek ennyire bénák?
nálam úgynézki helyrerakták a rakebacket...
most kb. jó összeget kaptam
Kezd érdekes lenni a dolog. Hihetetlen módon egy órán belül válaszoltak, de a választól túl boldog nem lettem. Szerintük teljesen jól van minden ahogy van, leírta az emberük, hogy szerintük mennyi rake-et termeltem, amit én magam ellenőrizni úgysem tudok, tehát úgyis azt ír, amit akar. A bökkenő csak az, hogy ettől még nem változott a helyzet, én két napja nem kaptam rb-t, amiből ha az első napot nem is veszem, hiszen előtte meg egy "üres" napomra adtak valamennyit, akkor is itt a tegnap, ahol termeltem rendesen, és a history-ban megjelent összeg körülbelül reális is, csak ezt meg ugye elfelejtették rátenni a számlámra. Tehát egy nappal mindenképpen megrövidítettek, és ez azért testvérek között is majd' 4 ezer magyar forint, de legyek nagyvonalú, és legyen csak 3 ezer. Akkor is! Az is pénz, és jogosan járna is nekem.
Most jött el a pillanat, amikor igazán belémverték az ideget. Visszavették a havi rakeback egy jelentékeny részét olyan jogcímen, hogy túl sokat fizettek ki ebben a hónapban.
Ebben csak az a legszebb, hogy tegnap NL25-ön szerintük csak 7 dolcsi rakeback-et termeltem magamnak, miközben sok játékórát lenyomtam, elég nagy hullámvölgyek voltak a játékomban, viszonylag sok all-in szituban vettem részt, és pontosan tudom, hogy ennyi órányi játékért hasonló forgalommal NL10-en is simán kaptam ennyit...
Mindegy egyébként, nem is az összeg a lényeg, mert nem százezrekről van szó, de maga az borzasztóan feldühített, hogy villog itt a centre pontos napi statisztikámmal egy olyan terem supportja, amelyik úgy adja a napi rakeback-et, mint ahogy az ökör hugyozik, azaz szó szerint össze-vissza. Aki játszott már itt néhány hetet, az tudja, hogy miről beszélek. Hasonló napokért simán adhatnak egyszer x összeget, míg máskor x*hármat (mindenki döntse el maga, hogy melyik a reális, vagy esetleg tényleg arról van szó, amire gyanakszom, hogy valahol a kettő között van az igazság, és kompenzálnak időről időre). És akkor jön itt azzal 8 nap után, hogy lényegesen több pénzt kaptam, mint amennyit kapnom kellett volna. Eddig legalább tettem az rb-re, úgy könyveltem el, mint egy kis pluszt, nagyon nem izgattam magam, hogy valóban megkapom-e a ténylegesen nekem járó összeget, jött valamennyi pénz "oszt' kezit csókolom", viszont ezzel a pár napos huzavonával most elérték, hogy akaratlanul is figyelni fogom minden nap, hogy mennyit adnak, és baromira piszkálni fogja a csőrömet, ha érezhetően kevesebb lesz, mint amennyinek a tapasztalatok szerint lennie kellene, holott eddig egyáltalán nem izgatott. Éljen!
Az már csak hab a tortán, hogy a levezetése alapján sehogy sem stimmel a számlámon lévő összeg, igaz itt már valóban nem nagyságrendekről van szó, hanem csak pár dolcsiról. Elvileg ma hajnalban több tranzakció is történt az rb miatt a számlámon (mindkét irányba), ehhez képest a tegnap éjszaka meglévő pénzem és a mai beregeléskor meglévő pénzem centre pontosan ugyanannyi volt, pedig a játékot az első hajnali tranzakció előtt fejeztem be. Most akkor hogy is van ez? :)
Keressetek egy normális termet, ennél sokkal jobb ajánlatok vannak itt az oldalon is. S azért Vika, neked, aki sokat játszik, nem mindegy, hogy 20 vagy 40%-os RB-ed van, s ráadásul azzal a 20-al is gond van.
Keressetek egy normális termet, ennél sokkal jobb ajánlatok vannak itt az oldalon is. S azért Vika, neked, aki sokat játszik, nem mindegy, hogy 20 vagy 40%-os RB-ed van, s ráadásul azzal a 20-al is gond van.