Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Rakeback vagy Dealt bónusz??

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 7. 11:37

Megnyugattál :)
Bár most nekem sem ír a support.. Várunk.. Van nekik még 2-3 napjuk... (mert holnap megyek haza, és kiszedem a maradék 1300 pontot a FD bónuszért, és utána byebye, ha sem RB sem bónusz -_-

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 8. 11:02

Már kezd engem is komolyan idegesíteni ez a kavarás az rb körül. Az elmúlt két napra kaptam 30 dolcsit, a history részben meg is jelent, viszont a számlámhoz egyetlen centet sem adtak hozzá.
Kénytelen leszek írni a supportjuknak, hogy valamit csináljanak, mert ez így nem állapot.

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 8. 11:09

Már kezd engem is komolyan idegesíteni ez a kavarás az rb körül. Az elmúlt két napra kaptam 30 dolcsit, a history részben meg is jelent, viszont a számlámhoz egyetlen centet sem adtak hozzá.
Kénytelen leszek írni a supportjuknak, hogy valamit csináljanak, mert ez így nem állapot.

Jah az egész nagyon gáz.. A support nekem most 3 napja nem válaszolt.. Írok nekik még 1x este -_-
De hogy lehetnek ennyire bénák?

Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 8. 12:08

Jah az egész nagyon gáz.. A support nekem most 3 napja nem válaszolt.. Írok nekik még 1x este -_-
De hogy lehetnek ennyire bénák?

Sajnos a válaszadási készségükben eddig is ez volt az általános, nekem éppen ezért nem meglepetés, de az rb legalább úgy ahogy rendben volt mostanáig. Volt, hogy több jött, máskor kevesebb, de óramű pontossággal jóváírták ottani idő szerint hajnali 02:00-kor. Ha ez tartósan megváltozik, akkor megyek én is máshová. Párszor már mondtam dühömben korábban is, de eddig még mindig maradtam. Mostanában viszont amúgy is szemezgetek az Everest-tel az FD miatt.

peterpanic
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 8. 12:23

nálam úgynézki helyrerakták a rakebacket...
most kb. jó összeget kaptam

Vika
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 8. 14:31

Kezd érdekes lenni a dolog. Hihetetlen módon egy órán belül válaszoltak, de a választól túl boldog nem lettem. Szerintük teljesen jól van minden ahogy van, leírta az emberük, hogy szerintük mennyi rake-et termeltem, amit én magam ellenőrizni úgysem tudok, tehát úgyis azt ír, amit akar. A bökkenő csak az, hogy ettől még nem változott a helyzet, én két napja nem kaptam rb-t, amiből ha az első napot nem is veszem, hiszen előtte meg egy "üres" napomra adtak valamennyit, akkor is itt a tegnap, ahol termeltem rendesen, és a history-ban megjelent összeg körülbelül reális is, csak ezt meg ugye elfelejtették rátenni a számlámra. Tehát egy nappal mindenképpen megrövidítettek, és ez azért testvérek között is majd' 4 ezer magyar forint, de legyek nagyvonalú, és legyen csak 3 ezer. Akkor is! Az is pénz, és jogosan járna is nekem.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 8. 16:31

Most jött el a pillanat, amikor igazán belémverték az ideget. Visszavették a havi rakeback egy jelentékeny részét olyan jogcímen, hogy túl sokat fizettek ki ebben a hónapban.
Ebben csak az a legszebb, hogy tegnap NL25-ön szerintük csak 7 dolcsi rakeback-et termeltem magamnak, miközben sok játékórát lenyomtam, elég nagy hullámvölgyek voltak a játékomban, viszonylag sok all-in szituban vettem részt, és pontosan tudom, hogy ennyi órányi játékért hasonló forgalommal NL10-en is simán kaptam ennyit...

Mindegy egyébként, nem is az összeg a lényeg, mert nem százezrekről van szó, de maga az borzasztóan feldühített, hogy villog itt a centre pontos napi statisztikámmal egy olyan terem supportja, amelyik úgy adja a napi rakeback-et, mint ahogy az ökör hugyozik, azaz szó szerint össze-vissza. Aki játszott már itt néhány hetet, az tudja, hogy miről beszélek. Hasonló napokért simán adhatnak egyszer x összeget, míg máskor x*hármat (mindenki döntse el maga, hogy melyik a reális, vagy esetleg tényleg arról van szó, amire gyanakszom, hogy valahol a kettő között van az igazság, és kompenzálnak időről időre). És akkor jön itt azzal 8 nap után, hogy lényegesen több pénzt kaptam, mint amennyit kapnom kellett volna. Eddig legalább tettem az rb-re, úgy könyveltem el, mint egy kis pluszt, nagyon nem izgattam magam, hogy valóban megkapom-e a ténylegesen nekem járó összeget, jött valamennyi pénz "oszt' kezit csókolom", viszont ezzel a pár napos huzavonával most elérték, hogy akaratlanul is figyelni fogom minden nap, hogy mennyit adnak, és baromira piszkálni fogja a csőrömet, ha érezhetően kevesebb lesz, mint amennyinek a tapasztalatok szerint lennie kellene, holott eddig egyáltalán nem izgatott. Éljen!

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 8. 16:42

Az már csak hab a tortán, hogy a levezetése alapján sehogy sem stimmel a számlámon lévő összeg, igaz itt már valóban nem nagyságrendekről van szó, hanem csak pár dolcsiról. Elvileg ma hajnalban több tranzakció is történt az rb miatt a számlámon (mindkét irányba), ehhez képest a tegnap éjszaka meglévő pénzem és a mai beregeléskor meglévő pénzem centre pontosan ugyanannyi volt, pedig a játékot az első hajnali tranzakció előtt fejeztem be. Most akkor hogy is van ez? :)

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 8. 17:08

Keressetek egy normális termet, ennél sokkal jobb ajánlatok vannak itt az oldalon is. S azért Vika, neked, aki sokat játszik, nem mindegy, hogy 20 vagy 40%-os RB-ed van, s ráadásul azzal a 20-al is gond van.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 8. 17:13

Keressetek egy normális termet, ennél sokkal jobb ajánlatok vannak itt az oldalon is. S azért Vika, neked, aki sokat játszik, nem mindegy, hogy 20 vagy 40%-os RB-ed van, s ráadásul azzal a 20-al is gond van.

Érik mostmár nagyon. Elsősorban azt tervezem, hogy ráállok a még viszonylag könnyebben kiszedhető FD-bónuszokra, és nem ragadok le egy ideig hónapokra ugyanabban a teremben. Az első "áldozat" biztosan az Everest lesz, aztán majd meglátjuk.

Élő ügyfélszolgálat