Vitaindító: Lehet-e valaki stabil nyerő játékos segédszoftverek nélkül?
Főleg tapasztaltabb játékosok véleményére vagyok kíváncsi. Lehet-e valaki napjainkban nyerő játékos bármiféle segédszoftver segítségével? Kik azok akik nem használnak és még bónusz kérdésnek: melyek azok a termek, ahol nem engedélyezettek?
Érvek, ellenérvek jöhetnek. Vita indul!
Persze hogy lehet,de akkor el kell felejteni a sok asztalozást.
Lehet.
ti például használtok hm-et és mit játszotok?
Szerintem is lehet,de nem olyan sok asztalon,max4-6 asztal!
Lehet, de mínusz -ev online, sokkal kevesebb mennyiség, hosszabban tartó DS.
Viszont élő játékban nagyon jól hasznosítható, hogy csak saját megfigyelésedre alapozol online.
szerintem segédprogrammal is csak az nyerő, aki az lenne nélküle is, csak kevesebb asztalon!
hogyne lehetne vki stabil nyero segedszoftverek nelkul..csomo mtt-s, meg cg-s ismerosom van, akik letettek mar az asztalra vmit es nem lattak meg hm-et eletukben
Lehet, kérdés, hogy mekkora nyerő? Mert vitathatatlan, hogy nagy előnyt jelent. Szerintem aki a mai online póker világban segédszoftver nélkül is tud nyerő lenni, az ha megtanulná értelmezni és használni a statokat, még nagyob nyerő lehetne.
én SH zom 100 NL ig ugy nyertem h nem használtam HM t ... szal igen . Viszont tényleg egy szükséges plussz és mindent meg kell ragadni annak érdekében h jobb legyél szal sztem kihagyhatatlan .