Szia Tricc!
En Turbo SNG-ket szoktam jatszani fulltilten, es nem reg leptem fel a $6.50 es szintre. Azt tapasztaltam, hogy happy houron kivul (este vagy akar ejjel is amikor az amcsi fishek jatszanak) nagyon gyakran van tele nitekkel az adott asztal. 4-5 meg 6 nit egy asztalon es hasonlok. sokat figyelem az asztalokat regisztralas elott, es latom, hogy ez is nit meg az is mind mind tobb 1000 jatekkal a hatuk mogott par %os ROI val, es ugyes kis elejen feszes, kesobb aggressziv taktikaval. meglepoen neheznek talalom a halacskas asztalok megtalalasat.
ugye ilyen kornyezetben az equitynk is csokken. Igazabol azt akartam kerdezni, hogy te nem tapasztaltal egyaltalan ilyet non-turbo 10$ vagy 5$os os szinten?
koszi valaszod elore is, RTT314
koszi a kimerito valaszt!
En igazabol nagy sessionoket meg se probaltam jatszani reggel, gondolvan, hogy nem lesz valami sikeres a keves jatekos es sok jo reg miatt. ha igaz amit mondassz (es mar miert ne lenne az :D ) akkor at kell allni a korai uzemmodba :). bagolykodast pedig el lehet felejteni!
koszi meg1x,
RTT314
Szia Triccianus!
Azt szeretném kérdezni, hogy FULL TILTEN milyen beállításokkal használtad a HUD-ot 2-5$-os SNG-ken
Köszi
Szia Triccianus!
Azt szeretném kérdezni, hogy FULL TILTEN milyen beállításokkal használtad a HUD-ot 2-5$-os SNG-ken
Köszi
meg esetleg az attempt to steal lehet fontos, de kis mintanal csak akkor erdemes hinni a szamnak amikor kiemelkedoen magas vagy alacsony. Peldaul 38 hand alapjan a steal 42 vagy esetleg pont hogy alacsony, kb 6 %.
Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy valaki küldje át az emeilemre fent nevezett könyvet, kíváncsi lettem Colin Moshman sng stratégiájára! -nem baj ha angolul van!
szef_balazs@citromil.hu
Vírust nem kérek :D! Köszönöm!
Elküldtem a linket! :)
Z.
Köszönöm!:D
könyv
Sziasztok!
Megkaphatnám én is azt a link-et?
wolfka@freemail.hu
Értelmezési kérdés
Most rakosgatom a fejemben a helyére a push táblákat az lenne a kérdésem, hogy jól értelmezem-e a jelöléseket?
J5o+
Az én értelmezésemben:
Q6o, Q7o, Q8o, Q9o, QTo, QJo,
K7o, K8o, K9o, KTo, KJo, KQo,
A8o, A9o, ATo, AJo, AQo, AKo.
Összesen 18 féle hand.
Úgy gondolkodtam, hogy ez azt jelenti, hogy olyan nem egyszínű lap, ami bubinál nagyobb és maximum 5 lap távolság van a kickertől.
Stimmt oder... ?