Póker Fórum Archívum > Könyvek > Collin Moshman: Sit 'n Go Strategy

balage78
Válasz csiko13 kommentjére
2010. okt. 30. 12:25

98o+
86s+
54s+
J5o+

Most elbizonytalanodtam.
Eddig úgy tudtam, hogy a J5o+, az minden J5, J6, J7, stb, és ezen felül minden lap, azaz az összes Q és K és A is, kickertől függetlenül.

Szerintem a fenti leirás:
"98o+" = minden különszinű kapcsolódó lap 98tól felfelé, azaz 98o, T9o, Jto, stb...
"86s+" =minden egyszinű lap 86tól felfelé, amely egylyukas, azaz 86s, 97s, T8s, J9s, QTs, KJs, AQs
"54s+"= minden egyszinű kapcsolódó lap 54től felfelé, tehát 54s, 65s, 76s, 87s,stb

csiko13
Válasz balage78 kommentjére
2010. okt. 30. 19:42

Most elbizonytalanodtam.
Eddig úgy tudtam, hogy a J5o+, az minden J5, J6, J7, stb, és ezen felül minden lap, azaz az összes Q és K és A is, kickertől függetlenül.

Szerintem a fenti leirás:
"98o+" = minden különszinű kapcsolódó lap 98tól felfelé, azaz 98o, T9o, Jto, stb...
"86s+" =minden egyszinű lap 86tól felfelé, amely egylyukas, azaz 86s, 97s, T8s, J9s, QTs, KJs, AQs
"54s+"= minden egyszinű kapcsolódó lap 54től felfelé, tehát 54s, 65s, 76s, 87s,stb

Megnéztem, hogy a PokerStove hogy jeleníti meg a laptartományokat, utánanéztem kicsit a neten és onnantól már világosak lettek a jelölések.
A Moshman könyv említett táblázata továbbra is ködös maradt számomra, többszöri átnézés után is. Lehet, hogy nem lettek megfelelően átgondolva, vagy lektorálva. Vagy csak simán hülye vagyok hozzá.
PokerStove szerint: J5s+: J5s, J6s, J7s, J8s, J9s, JTs (Alt+balklikk J5s-re).
Ha sikerül a Moshman táblázatból kihámoznod az igazat, kérlek oszd meg velem is!

dosattakk
Válasz csiko13 kommentjére
2010. dec. 23. 16:07

sziasztok nincs valakinek eladó moshman sng könyve? vagy tudnátok ajánlani onlinestoret ahonnan a leggyorsabban megjön? köszi

kuka
Válasz dosattakk kommentjére
2011. jan. 3. 15:38

Nekem is kéne egy mert mostanában sokat sng zem partypokeren.

trixilw
Válasz kuka kommentjére
2011. jan. 3. 16:07

Sit 'N Go Strategy: Amazon.co.uk: Collin Moshman: Books 2-3 hét.
A neten persze szintén megtalálható két pillanat alatt, beszkennelve, pdf-ben. Mondjuk ezért speciel pont megéri fizetni, mert jó befektetés.

Norbi1983
Válasz trixilw kommentjére
2011. márc. 14. 1:31

Sit 'n’ Go Strategy by Collin Moshman

Jó tanulást mindenkinek! :)

Heyman
Válasz Norbi1983 kommentjére
2011. márc. 15. 0:49

Jó tanulást mindenkinek! :)

Köszi! Ez legális? Mert hát a google oldalán van, és hát pénzért lehet venni.

Norbi1983
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 17. 6:22

Köszi! Ez legális? Mert hát a google oldalán van, és hát pénzért lehet venni.

Szívesen.
Nem volt nehéz meg találni, de sztem akinek tetszik a könyv az úgyis megveszi.
Mert én jobban szeretek könyvből olvasni mint monitor előtt.

Holliday
Válasz dosattakk kommentjére
2011. márc. 17. 8:29

sziasztok nincs valakinek eladó moshman sng könyve? vagy tudnátok ajánlani onlinestoret ahonnan a leggyorsabban megjön? köszi

Szia! Nekem van eladó pont, és tőlem is kapod meg a leggyorsabban ha érdekel :)

szileva88@gmail.com itt keress meg.

üdv!

Galambos Tarzan
Válasz Holliday kommentjére
2011. okt. 26. 13:49

Van arról valami infó, hogy készülni fog -e ennek a könyvnek hivatalos magyar fordítása, és ha igen akkor mikor?

Élő ügyfélszolgálat