Harrington on cash games
Megrendelte valaki?Mikorra várható a megjelenés, szállítás?
Igen. Az amazon szerint:
Delivery estimate: 13 Mar 2008 - 19 Mar 2008 2 of: Harrington on Cash Games: Volume I: How to Play No-Limit Hold 'em Cash Games: 1
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
2 of: Harrington on Cash Games: Volume II: How to Play No-Limit Hold 'em Cash Games: 2
Sold by: Amazon EU S.a.r.L
Igen. Az amazon szerint:
Delivery estimate: 13 Mar 2008 - 19 Mar 2008 2 of: Harrington on Cash Games: Volume I: How to Play No-Limit Hold 'em Cash Games: 1
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
2 of: Harrington on Cash Games: Volume II: How to Play No-Limit Hold 'em Cash Games: 2
Sold by: Amazon EU S.a.r.L
Ha valakit erdekelne mindket kotet, az szoljon, rendeljuk meg egyben, igy is redukalva a szallitasi koltsegeket! Csak 100%-os emberkek jelentkezeset varom privat uzenetben!
csak érdekességképpen mondom, hogy Dan Harrington egy NFL (fő szakterületem) amerikai futball irányító Joey Harrington nagybátja.
csak érdekességképpen mondom, hogy Dan Harrington egy NFL (fő szakterületem) amerikai futball irányító Joey Harrington nagybátja.
Amazon.com-rol fogom rendelni a konyveket, ha minden jol megy...
Akinek esetleg mas konyv is kellene az jelezzen (esetleg amazonos linket kuldjon a felrerendelesek elkerulese vegett), a reszleteket kesobb fixaljuk, de igazabol jovo heten mar meg kene rendelni, hogy haladjunk is valamerre... ;)
Aki hallja, adja at, csak egy rendeles lesz...
Jelige: "csak tuttistaknak" :cool:
Engem is érdekelne a dolog.
Ha amazontól rendeltek célszerű céges címre kérni. Én a munkahelyem recepciójára kérem (Microsoft) és soha semmi nem tűnt el. Barátoktól hallottam, hogy othoni címre majd 40% az ellopódás...
Ha valakit erdekelne mindket kotet, az szoljon, rendeljuk meg egyben, igy is redukalva a szallitasi koltsegeket! Csak 100%-os emberkek jelentkezeset varom privat uzenetben!