Harrington szerinti játékstílusok a könyve alapján
A versenystratégia (Harrington on Holdem: Expert strategy) I. kötetében Harrington azt írja,
1. A konzervatív játékos kevés lappal játszik
2. Az agresszív játékos a konzervatívhoz képest többel
Viszont én több helyen máshol azt olvastam, hogy az agresszív az, aki sokszor sokat emel és visszaemel.
Mit gondoltok erről?
Általában sok helyen van feszes-agresszív és laza-agresszív definíció a stílusokra
és persze feszes-passzív, laza-passzív stb...
Szerintem igazad is van meg nem is.
Mert valóban az az agresszív aki sokat emel, meg minden helyzetből támad, aki sok lapot játszik meg azt sztem lazának kéne nevezni de ezekszerint lehet agresszívnek is:D
1. A konzervatív játékos kevés lappal játszik
2. Az agresszív játékos a konzervatívhoz képest többel
oldalszámok
Hanyadik oldal? Vajon angolul is ezt írja? :)
Mit gondoltok erről?
Általában sok helyen van feszes-agresszív és laza-agresszív definíció a stílusokra és persze feszes-passzív, laza-passzív stb...
Valamelyik tapasztaltabb pókerjátékos el tudná nekem magyarázni a Standard flop előtti nyerési valószínűségeket, mert nekem a könyvből nem igazán sikerült megértenem
Valamelyik tapasztaltabb pókerjátékos el tudná nekem magyarázni a Standard flop előtti nyerési valószínűségeket, mert nekem a könyvből nem igazán sikerült megértenem
Bocs, de mire is gondolsz?
Amennyiben arra, hogy két különböző hand hogyan teljesít egymással szemben a preflop all in után, ha mind az öt lapot megnézik, akkor arra ott van például a Pokerstove, vagy a következő cikkünk:
Lapok egymás elleni nyerési esélyei
nyerés
Erre gondoltam, köszi. Ez a táblázat eddig kimaradt.
De pl egy JJ-vel 66%-om van nyerni a sárga színnel jelölt lapok bármelyike ellen???
Erre gondoltam, köszi. Ez a táblázat eddig kimaradt.
De pl egy JJ-vel 66%-om van nyerni a sárga színnel jelölt lapok bármelyike ellen???
A kettes párnak 50.334% esélye van egy véletlenszerű lap ellen!
A bubi párnak 77.469% esélye van egy véletlen lap ellen.