Póker Fórum Archívum > Könyvek > Milyen könyvet vegyek?

want2push
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. jún. 24. 12:42

Nekem, mint low stakes FR cg játékosnak szerintetek ezek közül melyik könyvet érdemes beszereznie? Kvázi ingyen hozzájuthatok, de nem tudok dönteni:

Phil Gordon's Little Green Book
Phil Gordon's Little Blue Book
Matthew Hilger: Texas Hold'em Odds and Probabilities
Matthew Hilger & Ian Taylor:The Poker Mindset
Ed Miller...: Small Stakes Hold'em
Matthew Hilger: Internet Texas Hold'em
Matt Flyn...: Professional No-Limit Hold'em
David Sklansky, Ed Miller: No Limit Hold'em: Theory and Practice
David Sklansky, Mason Malmuth: Hold'em Poker for Advanced Players

Kettőt kiemeltem, azokat ajánlom. Ed Miller könyvéből úgy érzem nagyon sokat tanultam.

Bumbanas
Válasz want2push kommentjére
2010. jún. 24. 13:29

Kettőt kiemeltem, azokat ajánlom. Ed Miller könyvéből úgy érzem nagyon sokat tanultam.

Köszi, már közben megrendeltem a Professional No-Limit Hold'em-et.
Amiket ajánlottál megvannak "elektronikus formátumban", amíg nem jön meg a rendelt könyv megnézem őket.

ivan41
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. jún. 24. 14:06

Én azt mondom egyiket se vedd meg. Túlképzett leszel, sokat fogsz gondolkozni, agyalni, és rossz döntéseket hozol.

Harrington azt írja, hogy az A2 egy gyenge lap, mert a kettes az esetek többségében nem is vesz részt a játékban. Így egy lappal játszol, és nincs segéded.
Namármost, vagy a könyv szerzője egy fish, és fogalma sincs a dolgokról, vagy az ellenfeleim nem olvasták a szerző műveit?!
Ellenem mindig jó az A2.

...nekem meg marad a kisfröccs!

cincinatus
Válasz ivan41 kommentjére
2010. jún. 24. 14:18

Bumbanas

Kitűnő választás!

Állítólag még Ed Miller: Small-Stakes No Limit Holdem e-bookja nagyon jó CG-re.

Triccianus
Válasz cincinatus kommentjére
2010. jún. 24. 14:59

Phil Gordon kis kék könyve szerintem egy külön élmény, mindenképpen érdemes elolvasni :) Én legalábbis nagyon élveztem.

petskate
Válasz Triccianus kommentjére
2010. aug. 27. 23:25

Nem teljesen ide tartozik,de nem tudja valaki ,hogy szegeden normális,márkás plastic kártyát jhol lehet kapni? mert régebbben volt egy bolt a plázánál,de az már asszem megszünt,.

rezsjak
Válasz petskate kommentjére
2010. aug. 28. 0:30

Nagyon jók a Phil Gordon könyvek, nekem megvan mind, de azok inkább sit&go-ról szólnak.

Krono
Válasz rezsjak kommentjére
2010. aug. 28. 0:56

Nagyon jók a Phil Gordon könyvek, nekem megvan mind, de azok inkább sit&go-ról szólnak.

Nagyon jók? Szerintem még a közepes szintet sem érik el... " a 4bet mindig AA"...

Boletus
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 28. 1:12

Szerintem NL100 és felette (úgy tudom te ott játszol) nem nagyon van igazán jó könyv. Szvsz inkább DC, meg ilyesmik.

pindrokk
Válasz Boletus kommentjére
2010. aug. 28. 2:55

Szerintem NL100 és felette (úgy tudom te ott játszol) nem nagyon van igazán jó könyv. Szvsz inkább DC, meg ilyesmik.

ebookba vannak jók

Élő ügyfélszolgálat