Nem teljesen ide tartozik,de nem tudja valaki ,hogy szegeden normális,márkás plastic kártyát jhol lehet kapni? mert régebbben volt egy bolt a plázánál,de az már asszem megszünt,.
Sklansky könyvek jók ... kár h sose birok egyet se végig olvasni :DDD
amúgy a gordon könyvek sztem is csak közepesek ( a kék meg a zöld)
a feketéröl meg inkább ne is beszéljünk.. az nekem nagyon nem jött be x_X
CSao!Dan Herrington cash game 1-2,David Sklansky A Pókerelmélete könyvek eladók bolti állapotban képet tudok küldeni akit érdekel 7000ft egyben /bolti ár 14000ft/üdv royas@freemail.hu
Sziasztok!
DoN SnG -khez keresek valami jó könyvet! Elég új műfaj, és a profik nem ezt játszák így elég nehéz egy jó könyvet találni ebben a műfajban...Tud valaki valamit ajánlani? (jó egy e-book link is)
Helló.
Ha jól emlékszem, akkor volt egy cikk, olyan könyvekről amiknek a témája nem pókeres, de érdemes elolvasni, pl. Szun-Ce - A hadviselés törvényei, de érdekelne a többi is, szóval aki emlékszik, és tudja, hogy miről beszélek, azt megkérem linkelje a cikket.
Helló.
Ha jól emlékszem, akkor volt egy cikk, olyan könyvekről amiknek a témája nem pókeres, de érdemes elolvasni, pl. Szun-Ce - A hadviselés törvényei, de érdekelne a többi is, szóval aki emlékszik, és tudja, hogy miről beszélek, azt megkérem linkelje a cikket.
Én a legtöbbet slowhabit könyveiből tanultam 6M CG játékosként és azért végigolvastam minden kötelezőt. Van egy FR könyve is, amiről szintén nagyon jókat hallottam. (Poker Books & Poker eBooks for Online Poker)
Köszönöm mindenkinek.
Hali én Phil Kis fekete könyvét vettem meg most lehet nagyképű döntés volt :( .