Póker Fórum Archívum > Könyvek > Milyen könyvet vegyek?

Holdenper
Válasz Madridfans19 kommentjére
2013. jún. 1. 19:17
Maverick404
Válasz Holdenper kommentjére
2013. jún. 1. 19:40

Professional Royal Poker University - The Ultimate 1 billion Hold'em MTT strategy: Mr. Big Money, Mr. Poker Pro: Amazon.com: Kindle Store

Ez egy nagyon komoly összeszedett munkának tűnik. Beleolvastam a previewba. Nagyon komoly, a csávó 41 millió dollárt nyert online.

És itt tényleg mindent leír, a backdoor draw-k helyes megjátszásától, kezdve a blöffökön át mindent.

:DDD

Hatlamas. 4 dolcsit simán megér.

:DD

musli25
Válasz Bumbanas kommentjére
2016. máj. 29. 23:48

Valaki hallott már a: Daniel Negreanu - Játszani tudni kell könyvről?
Ez:http://konyvkolcsonzo.hu/Daniel-Negreanu-Jatszani-tudni-kell
Milyen könyv?
Megéri megvenni?

Köszi

sakkos000
Válasz musli25 kommentjére
2016. máj. 30. 8:58

Ez:Daniel Negreanu-Játszani tudni kell (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!) - Első Könyvsiker Kölcsönző, WestEnd
Milyen könyv?
Megéri megvenni?

Köszi

Daniel Negreanu: Hold’em Wisdom for All Players. 50 Powerful Tips to Make You a Winning Player, Cardoza Publishing 2007

Gondolom ez az. 2007-es könyv.

Wildcatfish
Válasz musli25 kommentjére
2016. máj. 30. 15:00

Ez:Daniel Negreanu-Játszani tudni kell (Új példány, megvásárolható, de nem kölcsönözhető!) - Első Könyvsiker Kölcsönző, WestEnd
Milyen könyv?
Megéri megvenni?

Köszi

Nagyából 7$ , 10$ a kis rio előfités egy honapra

én amellé teném le a voksom

necopor
2016. máj. 30. 15:04

Ez megvan angolul pdf-ben. Nem tudom, hogy ugyanaz-e, de ha kell valakinek el tudom küldeni.

krixkrax
2019. júl. 16. 8:42

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy van-e olyan könyv amit most tudnátok ajánlani tanulás céljából. Nem kell hogy magyar nyelvű legyen és akár letölthető anyag is lehet. Köszi!

crazy3317
2019. júl. 16. 9:38

inkább oktatóoldalak ingyenes videói, ingyenes preflop range táblázatok és handelemzés fórumokon. akár ide is posztolhatsz, biztos vannak, akik szívesen segítenek majd

Élő ügyfélszolgálat