Cikk az Origón az online pókerről - 2013.03.21.
még jó, hogy fricirics nem akarta elárulni a polgári nevét, azért csak kb. minden mást leírtak róla + fénykép, ha esetleg bárkinek kétsége lenne, hogy ki is ő
még jó, hogy fricirics nem akarta elárulni a polgári nevét, azért csak kb. minden mást leírtak róla + fénykép, ha esetleg bárkinek kétsége lenne, hogy ki is ő
Érdekes cikk volt sok dologban magamra ismertem, de minek kellett ez? Miért nem bírtak kussban maradni? Jobb lett ezzel nekik, hogy a kicsi meg nem értett szívüket kiöntheték?
Fricirics viccesen anonim maradt! :D Csak épp a fb profil link maradt le...***
Érdekes cikk volt sok dologban magamra ismertem, de minek kellett ez? Miért nem bírtak kussban maradni? Jobb lett ezzel nekik, hogy a kicsi meg nem értett szívüket kiöntheték?
Szerintem semmi baj ezzel a cikkel. Miért ne lehetne arról írni, hogyan élnek az online pókeresek?
Ja ez igaz, előbb utóbb tényleg valaki válaszol. Az viszont vicces hogy Frici nem mondja senkinek se, hogy ő pókerezik, de majd hogy nem feltölthetné a cikkel együtt a személyi igazolványát is lakcímkártyástul együtt :D
Szükség van ilyen cikkekre is, hogy online póker ne tabu legyen. És ne valamiféle ördögtől való dolognak tartsák.