Öö asszem félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam. Nem a pókeres életforma felett mint olyan felett akartam ítélkezni. Illetve az adózás elkerülésének miértjével sincs problémám. Amire én rá akartam világítani, az az h ugyanolyan elvakult módon védik itt az emberek a kedvelt játékukat, mint a másik oldalon támadják. Az én problémám az, hogy egyszerűen nem akarják/tok objektívan szemlélni az egészet.
Arról meg hogy a póker adómentes lesz tudtommal nincsen szó.
Most olvastam én is a kommenteket:
"4 TorzonBorz 2013.03.21. 20:06
Nem nyernek ezek sz*rt sem.
Ha nyernének, már rég meglenne mindaz, amire vágynak: utazás, saját lakás, szemműtét és miegymás..."
Miért van az, hogy ha valaki relatív sok pénzt nyer/keres, akkor egyből ezek a dolgok merülnek fel egyből?
Erre egy jó példa, hogy amikor mondtam havernak, hogy elég jól megy a póker, akkor azzal reagált, hogy "Hol van a Merci?! Nem látom sehol!!!!"
Van akinek enni sincs pénze, mások meg utazásról és lakásról beszélnek?!
Olyan, hogy értékrend, már nem számít? Nekem megvan minden ami kell (pénzen megvehető), és semmi más nem kell. Sokan azt mondják, hogy nélkülöző a felfogásom, de én inkább tudatos költekezőnek mondom magam. Utazni nem vágyom, a saját lakás meg várhat, ellenben folyamatosan hízik a számlám.... ennyi.
Gusztustalannak tartom ezt a "Ha megdöglött a lovam, akkor dögöljön meg a másé is!" felfogást. Ha mindenki magával törődne, lehet hogy nem itt tartana ez az ország. Mindenki mástól várja a segítséget, de magért már nem tesz semmit.... Dolgoztam olyan helyen, ahol folyamatosan emberekkel kellett beszélni, így sajnos ha általánosítok, akkor nem hazudok, ez a magyar emberek 90%-ra igaz. (PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!)
Igazabol 90...90-95--180
Akkor csak blöfföltél mikor 60-at mondtál? :)
A fals logikátok szerint Don lakatos Nintendó aztán az ország leghasznosabb állampolgára, mert különböző üzleteiből nehezen megszerzett pénzének nagy részét itt költi el amivel ÁFÁ-t fizet így lendíti fel a nemzetgazdaságot, támogatja e-mellet a magyar kiskereskedőket, boltosokat, fiatal lányokat, akik számára munkahelyeket teremt és a zsernyákokkal szemben védelmet is nyújt nekik.