Póker Fórum Archívum > Media > Cikk az Origón az online pókerről - 2013.03.21.

S0nnyB1ack
Válasz chubbyhun kommentjére
2013. márc. 23. 11:13

Jó lenne elfogadtatni, hogy a póker tudás alapú, remélem nyersz a partiban. Azt ne feledd, itt az ellenfél léphet szabálytalant is...

??????

Holdenper
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. márc. 23. 11:54

Nem látom a pozitív hozamát egy ilyen cikknek.
Aki buta, mint a kommentelők többsége, az úgyis azt fogja hinni, hogy kamu az egész, vagy szerencsejáték, meg egyebek.
Aki értelmes, annak nem kell egy cikk hozzá, hogy megértse mi, meg hogy zajlik ebben a bizniszben.
Szóval nem hiszem, hogy véleményt formálna, csak felhívja az illetékesek figyelmét arra, hogy mennyit keresnek a pókeresek.

misirulez
Válasz Dinicsek kommentjére
2013. márc. 23. 12:46

A bemásolt kommentek jól mutatják, hogy pl az én ismeretségi körömben miért tudja mindenki úgy hogy XY munkát végzek OTTHONRÓL, és nem pedig pókerezek...:))
Fix betanult szövegem van már előre ismerem a kérdéseket is amiket kapni szoktam. A kedvencem: "és jól fizetnek?" :))

BelaKecske
2013. márc. 23. 12:51

Nálunk Nagyfater a legjobb, kva jó arc meg imádom egyébként, de ő a pókerjátékost (azaz engem) a zsebtolvajjal azonosít, ugyanis mások pénzét veszem el:)

egyébként én sem nagyon értem még mire volt jó ez a cikk, de gondolom Frici sem hülye azért és tudja, hogy mit, miért csinál és remélem, hogy haszna lesz belőle, nem kára.

naggeri
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. márc. 23. 13:19

Nálunk Nagyfater a legjobb, kva jó arc meg imádom egyébként, de ő a pókerjátékost (azaz engem) a zsebtolvajjal azonosít, ugyanis mások pénzét veszem el:)

egyébként én sem nagyon értem még mire volt jó ez a cikk, de gondolom Frici sem hülye azért és tudja, hogy mit, miért csinál és remélem, hogy haszna lesz belőle, nem kára.

Frici mondta hogy igazából miért tette, no offense de ez inkább ez ő érdekeit szolgálja és nem az egész pókerközösségét, szerintem ettől függetlenül ez a cikk nem árt és nem is használ az online pokinak. Szimplán megint van valamin csámcsogni egy hétig az átlagpolgárnak..
ettől függetlenül a spekuláns is zsebtolvaj mivel valaki pénzét veszi épp el azzal hogy short-ol pl egy adott piacot, ha nagyon szélsőségesen nézzük, mindenki zsebtolvaj valahol, mert ha a Mekibe dolgozol te ellopod annak a kifőzdésnek a pénzét aki a Meki miatt csődbement, és ha te épp pl. dolgozol egy akármilyen Tesco-ban akkor te zsebtolvaj vagy mert ellopod annak a kisvállalkozó/termelő/stb pénzét aki a tesco miatt szegényedik el, ésígytovább ésígytovább...

Maxxxika
2013. márc. 23. 13:27

Ennyi erővel a pék is zsebtolvaj.
Az éhes ember pénzét veszi el.

Ott kaját kap az ember a pénzéért, itt meg szórakozást.

dr.drogba
Válasz misirulez kommentjére
2013. márc. 23. 13:39

A bemásolt kommentek jól mutatják, hogy pl az én ismeretségi körömben miért tudja mindenki úgy hogy XY munkát végzek OTTHONRÓL, és nem pedig pókerezek...:))
Fix betanult szövegem van már előre ismerem a kérdéseket is amiket kapni szoktam. A kedvencem: "és jól fizetnek?" :))

Privátba elküldhetnéd a szöveget,mert engem is állandóan kérdezgetnek.
Hátha hasznát veszem.:)

Tir-X
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. márc. 23. 13:42

Ennyi erővel a pék is zsebtolvaj.
Az éhes ember pénzét veszi el.

Ott kaját kap az ember a pénzéért, itt meg szórakozást.

Na végre egy kommented, amivel teljes mértékben tudok azonosulni :P

Totál egyetértek.

möster
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 23. 13:45

Frici mondta hogy igazából miért tette, no offense de ez inkább ez ő érdekeit szolgálja és nem az egész pókerközösségét, szerintem ettől függetlenül ez a cikk nem árt és nem is használ az online pokinak. Szimplán megint van valamin csámcsogni egy hétig az átlagpolgárnak..
ettől függetlenül a spekuláns is zsebtolvaj mivel valaki pénzét veszi épp el azzal hogy short-ol pl egy adott piacot, ha nagyon szélsőségesen nézzük, mindenki zsebtolvaj valahol, mert ha a Mekibe dolgozol te ellopod annak a kifőzdésnek a pénzét aki a Meki miatt csődbement, és ha te épp pl. dolgozol egy akármilyen Tesco-ban akkor te zsebtolvaj vagy mert ellopod annak a kisvállalkozó/termelő/stb pénzét aki a tesco miatt szegényedik el, ésígytovább ésígytovább...

megyek, fel is adom magam...:eek:

JuhaAasz
Válasz möster kommentjére
2013. márc. 23. 13:53

azokkal az emberekkel kár foglalkozni szerintem akik emiatt tönkremennek...senki se mondta nekik, hogy az összes fizetésüket, megtakarításukat stb-t játszanak el. pl én is csak a megélésen kívűli pénzeimből szoktam olykor olykor pókerezni.

nekem is mondogatták, hogy nem lesz jó vége a játékgépezésnek, de ahhoz, hogy végleg szakítsak vele, magamnak kellett rájönni és tenni érte!! és végül rájöttem és tettem. pókerben rájöttem (minő véletlen :D), hogy tanulni kell ha pénzt akar az ember látni belőle, csak még tenni nem sikerült érte :)

még mielőtt valaki egy orbitális nyomoréknak tartaná az első mondat alapján, annyival kiegészíteném, hogy azokra az emberekre értem, akik cselekszik ezt maguknak, ellenben nagyon is sajnálom, és szomorúnak vélem, ha emiatt családok megélhetése kerül veszélybe, gyerekek normális körülmények között felnövése etc etc etc

Élő ügyfélszolgálat