Póker Fórum Archívum > Media > Cikk az Origón az online pókerről - 2013.03.21.

lecso10
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. márc. 23. 7:19

Ha ezt elolvassa Lézer Jani vagy Anti, akkor vajon mi fog először az eszükbe jutni? Semmi szükség az ilyesmire, inkább írjanak Negreanuról vagy mittudomén.

titcar
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. márc. 23. 9:01

Szükség van ilyen cikkekre is, hogy online póker ne tabu legyen. És ne valamiféle ördögtől való dolognak tartsák.

ez a cikk biztosan sokat előrelendített ezen. (kár, hogy az ottani kommenteket nem tudom megnyitni :D)

kry
Válasz Dinicsek kommentjére
2013. márc. 23. 9:31

valaki át ctrl-c ctrl-v zhetné ide azt a 10 kommentet! ;)

Maxxxika
Válasz kry kommentjére
2013. márc. 23. 9:35

valaki át ctrl-c ctrl-v zhetné ide azt a 10 kommentet! ;)

Nincs ott semmilyen komment.
Vagy én nem látom?

kry
2013. márc. 23. 9:39

gondolom regisztrálni kell hozzá...

[h=1]Másik lány úgyis jön, a póker marad[/h]Prókai Eszter|2013. 03. 21., 13:09|Utolsó módosítás:2013. 03. 22., 8:40|11 komment
Címkék:Budapest, szerencsejáték, póker, munka, életforma

sakkos000
2013. márc. 23. 9:53

én azt se látom hol lehet regisztrálni pedig talán voltam regisztrálva.

zoltanh
2013. márc. 23. 9:59

Piros oldalon van olyan tag aki látja a kommenteket és másolja a topicba.

9. controller 2013.03.22. 09:51Ez valószínű kamu. Biztos van aki ennyit nyer pókerből, de az nem fog itt névvel, fényképpel címmel nyilatkozni, holnap meg csenget nála a NAV. Írjanak már cikket a pókeresek 90 százalékáról is akik havonta x ezret, meg x milliót buknak.Mert ez így elég reklám szagú.

8. Lami66 2013.03.22. 07:12
Miután engedélyezték az online szerencsejátékokat, már vártam mikor jelenik meg olyan cikk, ahol magukat degeszre kereső embereket mutatnak be. Olyan cikket még véletlenül se fogsz látni, hogy XY a család utolsó fillérjét pókerezte el, VZ öngyilkos lett miután egy élet munkája úszott el pár kattintással, családok mennek tönkre mindössze azért mert havonta csak néhány tízezret ver el apuci/anyuci az izgalmas pókerjátékon.
Amit a profi pókeresek összenyernek, azt többezer szerencsétlen lúzertől nyerik össze, akik mellett életek mennek tönkre. Azt az oldalt nem fogják reklámozni.

7. Marketing 2013.03.21. 22:47
"Havi 3 millió is összejöhet"

Azért ez màr nem mindennapos bevétel, vagy külföldi szerveren jàtszanak. Adòmentesen!

Igaz egy rokonom is pòkerezik màr vagy 20 éve, neki a havi bevétele versenyek és turnék nélkül szerény egy milliò forint.

De kell is neki, mert ebböl él a csalàd. Igazi magyar dzsentri!

4 szobàs lakàs, két autò, az asszony sem dolgozik.

6. Erika 2013.03.21. 22:08
Pókeres életpályamodellt nekik, de azonnal!!! Majd ez kirántja az országot a válságból!

5. inf3rno 2013.03.21. 21:35
Biztosan nagyban hozzájárulnak a gazdasági fellendüléshez... Esetleg valaki dolgozni is fog ebben az országban valamikor?!

4 TorzonBorz 2013.03.21. 20:06
Nem nyernek ezek sz*rt sem.
Ha nyernének, már rég meglenne mindaz, amire vágynak: utazás, saját lakás, szemműtét és miegymás...

3 Beekey 2013.03.21. 14:51
En is a nevtelensegen akadtam fenn. Megirjak hogy mikor, milyen versenyen hanyadik lett, az nem zavarja, de a nevet ne irjak mar ki.
Valoszinuleg intellligens ember lehet, mivel ilyen szinten mar nem szerencse kerdese a pokerezes, de erdekelne azert, hogy hallott-e az emberiseg internet nevezetu vivmanyarol es a googlerol...?
Amugy csak gratulalni tudok mindenkinek, aki meg mer lepni egy nem teljesen konformista lepest, akar legyen az a poker, vagy vallalkozas beinditasa, es remelem, hogy eleri majd a celjat ami a jovot illeti.

2 Rizling79 2013.03.21. 14:38
Megvan az 1 millió új munkahely emberek! Sőt, 3 millió is. Pókerezni kell. Pénzt keresel, és még játszol is közben. Kell ennél jobb? Már óvodás korban el kell kezdeni tanítani a kártyát. Kaszát-kapát eldobni, gyárat elfelejteni. Csak így tovább! Tanulságos lesz . . .

1 kersyl 2013.03.21. 14:10
Fricirics azt kéri, ne áruljátok el a polgári nevét, x sorral lejjebb meg leközöltök egy fényképet róla, meg hogy egyébként ebben meg ebben az együttesben játszik. No comment...

sakkos000
2013. márc. 23. 10:03

Lehet inkább nem kellett volna bemásolni, olvas az ember elég trollkodást.

fricirics
Válasz kry kommentjére
2013. márc. 23. 10:05

Kicsit ki lett csavarva ez a "nevét elhallgatni akarási dolog"....
Ez kb úgy zajlott le , hogy megkérdezte a riporter , hogy akarom-e a nevemet kiíratni?
Mondtam , hogy nekem nem szükséges......
Erre mondta , hogy ok.
Majd megfogalmazta a cikket.
Ennyi!
Nem gondolnám,hogy rossz hatással lenne a pókerre egy ilyen cikk.
Sőt! van benne sok pozitív dolog is.
A lényeg , hogy a póker egy tudás alapú játék.
Annak meg oka van , hogy miért vállalok mostanában több nyilvánosságot.....
Egy szemszögből nézitek a dolgokat és azt látjátok ami történik a sakktáblán.
Nekem megvannak a következő terveim , hogy mit miért lépek.

S0nnyB1ack
2013. márc. 23. 10:09

Átlag reakciók amit egyébként laikusoktól várni lehet.
1: ez kamu, pókerrel nem lehet nyerni
2: ezzel nem lesz előrébb az ország
3: ADÓMENTESEN?!?!?!?!?!?!?!?!?

Ha lesz még akkor dobhatnátok be. Kíváncsian várom mikor jön az első olyan komment hogy: "Ez igen, biztos kemény lehet olyan dologból megélni ahol a szerencse is szerepet játszik, és minden elismerésem hogy kishazánkban jól meg tud élni a hobbijából."

Élő ügyfélszolgálat