Szomorú hogy ennyire beépült a köztudatba hogy csak korrupcióval lehet érvényesülni a való világban :(
Érdekes dolgot olvastam ma. Idézem : "Ahol vannak ilyen helyi változatok, ott is általában mindenkivel játszol. Pl. Észtországban van pokerstars.ee - csak arra tudsz csatlakozni észt ip-címmek, a .com-ra nem, azonban a csatlakozás után nem csak az .ee játékosokkal vagy együtt, hanem mindenki mással is."
Nem tudtam,hogy az észteknek is csinált ilyet a Pstars. Mindenesetre ez biztató, az észteknél azért nagyobb piac vagyunk.Reménykedhetünk,hogy egy esetleges szabályozás esetén megéri neki pstars.hu-t üzemeltetni.
Az állítás második fele igaz?? Tudja valaki?
Szomorú hogy ennyire beépült a köztudatba hogy csak korrupcióval lehet érvényesülni a való világban :(
"Ahol vannak ilyen helyi változatok, ott is általában mindenkivel játszol. Pl. Észtországban van pokerstars.ee - csak arra tudsz csatlakozni észt ip-címmek, a .com-ra nem, azonban a csatlakozás után nem csak az .ee játékosokkal vagy együtt, hanem mindenki mással is."
"FIGYELEM!
Ön a játékfüggőség szempontjából veszélyeztetett. Nem állítható határozottan, hogy játékfüggő, de kritikusan kell szemlélnie önmagát. Ha úgy érzi, hogy a szerencsejátékokhoz való viszonya problémás, legyen bátorsága segítséget igénybe venni! Beszéljen helyzetéről egy Önhöz közel álló személlyel, vagy forduljon szakemberhez!"
LOOOOL, amit linkeltetek cikket, ott volt egy link, ahol le lehet ellenőrizni, hogy ki mennyire veszélyeztetett. Ez mennyire röhejes már...arra nyomtam igent, hogy játszottam-e már amiatt hogy visszanyerjem a bukót(ez ugye a tilt), és hogy környezetem szerint sokat játszom. Akkor ezek szerint az egész poker-társadalom veszélyeztetve van? :D:D
ui: mindezt egy olyan cég "javasolja", ugye a Szerencsejáték Zrt., akiknek az a szlogenjük, hogy "Hiszünk a szerencsében" . :D
this
ilyen kell ide is, semmi más, csak ez, mo-n bejelenteni a termet .hu-ra, és annak a forgalmát az itt előírt szabályok között adóznia az adott teremnek. ezzel az állam is jobban járna, gondolom több bevételhez jutnának mintha egymás közt szenvednénk csak magyarok
"FIGYELEM!
Ön a játékfüggőség szempontjából veszélyeztetett. Nem állítható határozottan, hogy játékfüggő, de kritikusan kell szemlélnie önmagát. Ha úgy érzi, hogy a szerencsejátékokhoz való viszonya problémás, legyen bátorsága segítséget igénybe venni! Beszéljen helyzetéről egy Önhöz közel álló személlyel, vagy forduljon szakemberhez!"
LOOOOL, amit linkeltetek cikket, ott volt egy link, ahol le lehet ellenőrizni, hogy ki mennyire veszélyeztetett. Ez mennyire röhejes már...arra nyomtam igent, hogy játszottam-e már amiatt hogy visszanyerjem a bukót(ez ugye a tilt), és hogy környezetem szerint sokat játszom. Akkor ezek szerint az egész poker-társadalom veszélyeztetve van? :D:D
ui: mindezt egy olyan cég "javasolja", ugye a Szerencsejáték Zrt., akiknek az a szlogenjük, hogy "Hiszünk a szerencsében" . :D
Ez érdekelne: MNO Magyar Nemzet Online - Joghézagon elillanó milliárdok
Ha valaki hozzájut feltehetné ide.