Póker Fórum Archívum > Media > Pókeres cikkek az online sajtóban

OldRknight
Válasz bolhacska kommentjére
2010. nov. 3. 22:19

Sziasztok!

A tégla én vagyok!

Mióta játszom? kb 2 éve kezdtem freerollokkal majd jött 1dolcsis DoN aztán NL2-NL5-NL10 BSS. Amúgy keressetek rám PTR-en és sok statot megtudhattok.

most lehet anyázni...

Ha tényleg Te vagy a tégla gratulálok. Én nem anyázok de ne találkozzunk élőben:D

yoofej
2010. nov. 4. 13:39

Sziasztok!

A tégla én vagyok!

szombaton forumtali? :D

titcar
2010. nov. 4. 13:44

Sziasztok!

A tégla én vagyok!

Mióta játszom? kb 2 éve kezdtem freerollokkal majd jött 1dolcsis DoN aztán NL2-NL5-NL10 BSS. Amúgy keressetek rám PTR-en és sok statot megtudhattok.

most lehet anyázni...

ülj le egy egyessel és inkább maradj csöndben :)

prims
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 9. 9:22
kisrapi
Válasz prims kommentjére
2010. nov. 9. 9:31

Index - - All in a neten illegalisan bedobhatod

OMFG, ekkora SZRT bérenc cikket már rég láttam....tipikus rémisztgessük az átlag júzert, hogy nem kapja meg a pénzét...

prims
Válasz kisrapi kommentjére
2010. nov. 9. 9:40

tele van ellentmondással az egész. kedvencem:
Nem kíván mindenáron az internetes fogadóirodákkal versenyezni, célja az, hogy

átlátható, legális és biztonságos játékokat szervezzen

cursor 10
Válasz kisrapi kommentjére
2010. nov. 9. 9:42

Ma olvastam szintén az Index-en A Vastagbőr blogban egy cikket a pókerről.
Így kezdődött:"Magyarországon körülbelül 160 pókerklub működik (működött), a tagok száma 40 ezerre tehető, az online-játékosokkal együtt 200-300 ezren pókereznek rendszeresen."Ez a szám nem sok egy kicsit? Nem hiszem,hogy jót tesznek ezek az irományok nekünk.Egyre jobban képbe kerülünk.

Zoleee
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. nov. 9. 10:11

Elolvastam mindent ami az utóbbi időben megjelent. Számomra nagyon gyanus, hogy a Szerencsejáték Zrt. előkészít valamit. Több európai államban nem tudták megdönteni az állami monopoliumot a szerencsejáték szervezés terén, ezekben az országokban az egyetlen érv amivel tudtak élni, az volt, hogy az állam védi az embereket a függőségtől és megfelelő összeget költenek arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a szerencsejáték veszélyeire.

Mivel eddig nem igazán létezett ilyen, valószínű egy szakértő ügyvéd véleményét kikérve kezdhettek bele ebbe a kampányba.

A pókeresek szempontjából az egész félelem nagyon egyszerűen orvosolható lenne. Azt kell elérnünk, hogy a póker kikerüljön a szerencsejátékok besorolás alól!

Csak egy ötlet:

Nagy nyilvánosság előtt (TV prime time) kellene bebizonyítani egy pókeres vetélkedőben, ahol mondjuk 20-30 kezdő játszik Magyarország 20-30 legjobb játékosával, hogy valóban tudás alapú játékról van szó. A műsorba meg kellene hívni a besorolásért felelős embereket/törvényhozókat. Illetve összegyűjteni Magyarország összes celebét, híres sportolóját, politikusát, zenészét, színészét akik a póker mint tudás alapú játék mellett foglalnak állást.

A műsor címe lehetne: Póker - Tudás vagy szerencse? Ma megválaszoljuk!

Persze egy ekkora produkcióhoz pénz kell, amit szvsz nem is lenne olyan nehéz előteremteni, hisz az onlinepókertermek érdeke, hogy továbbra is szabadon dolgozhassanak a magyar piacon.

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2010. nov. 9. 10:25

Elolvastam mindent ami az utóbbi időben megjelent. Számomra nagyon gyanus, hogy a Szerencsejáték Zrt. előkészít valamit. Több európai államban nem tudták megdönteni az állami monopoliumot a szerencsejáték szervezés terén, ezekben az országokban az egyetlen érv amivel tudtak élni, az volt, hogy az állam védi az embereket a függőségtől és megfelelő összeget költenek arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a szerencsejáték veszélyeire.

Mivel eddig nem igazán létezett ilyen, valószínű egy szakértő ügyvéd véleményét kikérve kezdhettek bele ebbe a kampányba.

A pókeresek szempontjából az egész félelem nagyon egyszerűen orvosolható lenne. Azt kell elérnünk, hogy a póker kikerüljön a szerencsejátékok besorolás alól!

Csak egy ötlet:

Nagy nyilvánosság előtt (TV prime time) kellene bebizonyítani egy pókeres vetélkedőben, ahol mondjuk 20-30 kezdő játszik Magyarország 20-30 legjobb játékosával, hogy valóban tudás alapú játékról van szó. A műsorba meg kellene hívni a besorolásért felelős embereket/törvényhozókat. Illetve összegyűjteni Magyarország összes celebét, híres sportolóját, politikusát, zenészét, színészét akik a póker mint tudás alapú játék mellett foglalnak állást.

A műsor címe lehetne: Póker - Tudás vagy szerencse? Ma megválaszoljuk!

Persze egy ekkora produkcióhoz pénz kell, amit szvsz nem is lenne olyan nehéz előteremteni, hisz az onlinepókertermek érdeke, hogy továbbra is szabadon dolgozhassanak a magyar piacon.

Én nem vagyok benne biztos, hogy egyetlen "vetélkedő" (ez alatt gondolom egy versenyt értünk) alatt kellene bizonyítani ilyesmit, láttunk már jópár csodát. Ha favágó Bélának aznap rusha van és az összes trashéhez leesik a backdoor god high flush, akkor szépen bebizonyítottuk, hogy a póker igenis szerencsejáték. Ezután erre bárki hivatkozhat.

Kicsit még szerintem dolgozni kellene ezen az ötleten :)

cursor 10
Válasz Polacheck kommentjére
2010. nov. 9. 10:32

Pola+1
Az a baj ha elolvasom a cikkek kommentjeit,akkor látható,hogy a legtöbbember szemében a póker=szerencsejáték=kocsmai nyerőgépek.Ezeket az embereket nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.Ők csak azt látják,olvassák,hogy xy nyert 30-100 millió Ft-t.Csak leült a gép elé kattintott párat,szerencséje volt és kész.Aztán,hogy mögötte mennyi munka van csak az tudja aki maga is foglalkozik vele.

Élő ügyfélszolgálat