Póker Fórum Archívum > Media > Pókeres cikkek az online sajtóban

WARETRAPS
Válasz Barta Zsolt kommentjére
2010. nov. 3. 15:19

Egy tégla van közöttünk...

Joparszor viccelodtunk mar ezzel furcsa kerdesek kapcsan.

Ha sokat szarakodnak akkor tenyleg azt fogjak elerni, hogy azok a nyero regularok akik tudnanak is valamit adozni, le fognak lepni a orszagbol pl Thaifoldre

kanrich_
Válasz Barta Zsolt kommentjére
2010. nov. 3. 15:21

Szóval sztem nem fáj neki annyira ez a simliskedés, mert Ő is biztos pókerezik, lehet, h több száz hozzászólása van itt is :).
Egy tégla van közöttünk...

LOL, én is pont arra gondoltam, hogy most biztos olvassa a cikkre érkező megjegyzéseket, hiszen innen idézett.

Már csak az a kérdés, hogy ki a Tégla?

Talán titcar? Talán Littlemage? Esetleg pont az, aki felvetette, Barta Zsolt? Vagy mondjuk egy dühös bannelt olvasó, például nokiadoboz? Esetleg én? :)

Mindenesetre tuti, hogy az illető aktív látogató lehet itt.

WARETRAPS
Válasz kanrich_ kommentjére
2010. nov. 3. 15:24

LOL, én is pont arra gondoltam, hogy most biztos olvassa a cikkre érkező megjegyzéseket, hiszen innen idézett.

Talán titcar? Talán Littlemage? Esetleg pont az, aki felvetette, Barta Zsolt? Vagy mondjuk egy dühös bannelt olvasó, például nokiadoboz? Esetleg én? :)

Ezek utan javaslom titkositani a forumot, de elotte a tagok essenek at teljes atvilagitason :D

titcar
2010. nov. 3. 15:30

sértésnek veszem, hogy egy ilyen összeszedetlen sz@rral kapcsolatban megemlítesz.

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2010. nov. 3. 15:34

sértésnek veszem, hogy egy ilyen összeszedetlen sz@rral kapcsolatban megemlítesz.

:D Remélem ezt is olvassa az, aki írta!

WARETRAPS
2010. nov. 3. 15:35

hat igen, ezert a gyanusitasert az a minimum ha titcar futhat legalabb plusz egy ingyen kort a gokarttal, meg kap egy ingyen fagyit az akademias talin :D

Orang3J3ws99
2010. nov. 3. 15:42

Az adóról néhány gondolat...

Páran tudjátok, hogy egy multinál dolgozom. Ma kézhez kaptam a fizetési "jegyzékemet" és azt a megdöbbentő dolgot tapasztaltam, hogy a bruttó fizum 48 %-a a nettó.

Namármost: azt a jó, rohadt ***** életbe! Kevesebb, mint a FELE!!!

Kis hazánkban kb 7 MM munkaképes ember él. Ezekből az emberekből 1.5 MM ember adózik úgy, mint én, azaz a tényleges keresete után. A statokról annyit, hogy asszony olvasta egy tanulmányban(a 7 MM ember lehet, hogy 8).

Ezek szerint én eltartok 5 elcseszett embert. Igazából nem ők az elcseszettek, hanem én, hogy hagyom, hogy ezt megtegyék velem.

Aki akar, adózzon majd a pókeres jövedelméből. Az biztos, hogy egy fillért sem fogok befizetni, mivel az elm. pár évben bőven fizettem sokak helyett adót. Szerintem ezek után már én jövök. Amig lesz kiskapu, én azon fogok közlekedni.

buktar
2010. nov. 3. 15:46

Egy főoldali szavazást megér! :D

titcar
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 3. 15:51

Páran tudjátok, hogy egy multinál dolgozom. Ma kézhez kaptam a fizetési "jegyzékemet" és azt a megdöbbentő dolgot tapasztaltam, hogy a bruttó fizum 48 %-a a nettó.

Kis hazánkban kb 7 MM munkaképes ember él. Ezekből az emberekből 1.5 MM ember adózik úgy, mint én, azaz a tényleges keresete után. A statokról annyit, hogy asszony olvasta egy tanulmányban(a 7 MM ember lehet, hogy 8).

a munkaképes kort 15-62 számítják asszem, amiből még kb. 0.4-0.5M még középsuliba jár + felsőoktatásba is igen sokan vannak.

a foglalkoztatási ráta az ami jól leírja azt amit írtál, ez nálunk asszem most 55% körül van gazdaságilag fejlettebb helyeken meg 65% körül.

yoofej
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 3. 16:00

Ezek szerint én eltartok 5 elcseszett embert. Igazából nem ők az elcseszettek, hanem én, hogy hagyom, hogy ezt megtegyék velem.

Aki akar, adózzon majd a pókeres jövedelméből. Az biztos, hogy egy fillért sem fogok befizetni, mivel az elm. pár évben bőven fizettem sokak helyett adót. Szerintem ezek után már én jövök. Amig lesz kiskapu, én azon fogok közlekedni.

Hasonlo gondolatok fogalmazodtak meg bennem is (sokadszorra), amikor megneztem a fizupapiromat es ujra realizaltam, hogy mennyit kapok meg a penzembol.

Amig ennyi munkakepes, de dolgozni ba..o embert eltartunk, 22MRD jut Europa legdragabb metrojanak tanacsadoi szerzodeseire es dragabban ujitunk fel 1 hidat, mint amennyiert az USA-ban ujat epitenek, addig elemegy minden, az plusz adomat kovetelo fa...ej a pi..aba.

Sorolhatnam meg a kepviseloi koltsegteritesen at az ingatlanugyekig az elfolyo milliardokat, plusz amik nincsenek ennyire szem elott, a lenyeg, hogy egyszeruen szegyen, amilyen nephulyites ebben az orszagban zajlik es az, hogy a szemunk elott raboljak ki az orszagot, kozben meg a kepunkbe "mondjak", hogy kussoljunk, ugysem tudunk tenni ellene semmit...

Na most jol kiadtam magambol a munka miatt (is) felgyulemlett feszultseget.

1 KV es nyugodtam vissza a meloba. :)

Élő ügyfélszolgálat