nem ezt mondtad, én konkrétan a barátnőd problémájára értettem, fogmegtartó kezelésre nyilván nem a legjobb ez, de szájsebészeti dolgokra, mint bármilyen fog kihúzása, vagy kiműtése ez a legjobb, mert itt orvos szájsebészek dolgoznak évtizedes rutinnal, a fogorvosok ilyet ritkán csinálnak.
Nekem max. fél óra várakozás után már kaptam is a fájdalom csillapítót, és küldtek a dokihoz, akik kikapta 2mp alatt és kész is voltunk.
nem ezt mondtad, én konkrétan a barátnőd problémájára értettem, fogmegtartó kezelésre nyilván nem a legjobb ez, de szájsebészeti dolgokra, mint bármilyen fog kihúzása, vagy kiműtése ez a legjobb, mert itt orvos szájsebészek dolgoznak évtizedes rutinnal, a fogorvosok ilyet ritkán csinálnak.
Nekem max. fél óra várakozás után már kaptam is a fájdalom csillapítót, és küldtek a dokihoz, akik kikapta 2mp alatt és kész is voltunk.
A cikkből látszik azért, h nem egy laikus, kívülálló írta, PTR-t használ, ismeri a fórumokat stb.
Szóval sztem nem fáj neki annyira ez a simliskedés, mert Ő is biztos pókerezik, lehet, h több száz hozzászólása van itt is :).
Egy tégla van közöttünk...
Szerintem meg biztos, hogy nem "közülünk való" írta. Erre utal pl. az, hogy a CG-ről teljesen megfeledkezve írta a cikket, pedig ma Magyarországon a legtöbben szerintem CG-t játszanak. Vagy azok a kiragadott MTT eredmények is ezt mutatják, ha kicsit is ismerné a műfajt, sokkal jobb (és a nagyközönség szempontjából megdöbbentőbb) eredményeket is felsorolhatott volna. Vagy, hogy FullTilt-re és Party-ra szűrt; a legnagyobb oldalt, a PokerStars-ot meg kifelejtette.
Ezek apróságok, de együttesen szerintem azt mutatják, hogy laikusról van szó. A cikk kedvéért egy kicsit beleásta magát a témába, nyilvánvaló, hogy a legnagyobb pókeres oldalon (azaz itt, az Akadémián) olvasgatott kicsit, tisztába került pár dologgal (pl. reg - fish, PTR, stb.), és megírta a cikket.
A srác valami gyakornokféle és azt a feladatot kapta hogy írjon erről a színes-szagos dologról amit pókernek hívnak.A másik nagy oktatóoldalra regelt és nyitott egy topicot ezzel kapcsolatban ahol kérdezgetett ezt azt.
Na hát ez lett belőle.
topic cime?
a tégla
Sziasztok!
A tégla én vagyok!
Mióta játszom? kb 2 éve kezdtem freerollokkal majd jött 1dolcsis DoN aztán NL2-NL5-NL10 BSS. Amúgy keressetek rám PTR-en és sok statot megtudhattok.
most lehet anyázni...
Sziasztok!
A tégla én vagyok!
Mióta játszom? kb 2 éve kezdtem freerollokkal majd jött 1dolcsis DoN aztán NL2-NL5-NL10 BSS. Amúgy keressetek rám PTR-en és sok statot megtudhattok.
most lehet anyázni...