NL2/5 AQs - Venetian - Las Vegas
6 játékos az asztalnál, UTG és Button is regulár, közepesen agresszív
Hero stack $800, UTG és Button stack több mint $1000
Hero-ról kialakult kép tight-passzív
UTG limp
Hero CO :Ac::Qc: raise $30
Button call
UTG call
pot: $97
Flop: :Kc::Kh::Js:
UTG check, Hero bet $60, Button call, UTG call
pot: $277
Turn: :Td:
UTG check, Hero ?
Bet/fold 200$, ha tényleg regek. Fish ellen inkább Bet/call.
Na most az UTG limp preflop kizárja a KJ,JJ,KT,TT lapokat, sőt egy sh asztalon egy limp azt mutatja nem lehet egy erős játékos, de a lényeg az, hogy max egy K-ja lehet gyenge kickerrel, amit kifezetthetsz, de én inkább egy J9s szerű lapra tenném vagy JTs, a button a rejtély a flop callja szinte lehet bármi, én emelnék turnon és ha úgy adódik betenném a stackem.
Én bet turn, és ha megadja, akkor a river függvényében döntenék.
Ha visszaemel turnon, akkor eldobnám, ez a check-call módszer nem nagyon tetszik nekem, amit játszik.
UTG-nél szerintem is valami J lesz legtöbbször, K-val valószínűleg visszaemelne. Buttonnál sok minden lehet. Hero imidzs miatt szerintem itt a check a legjobb játék, KQ/K9 kivételével nem fizetne ki minket rosszabb lap. Ha button betel és utg dob, akkor pusholnék. Ha button checkel, akkor a legtöbb riveren bet 180.
Mi itt a kérdés, sorunk van, nem? Bet, bet.
Mi itt a kérdés, sorunk van, nem? Bet, bet.
UTG-nél szerintem is valami J lesz legtöbbször, K-val valószínűleg visszaemelne. Buttonnál sok minden lehet. Hero imidzs miatt szerintem itt a check a legjobb játék, KQ/K9 kivételével nem fizetne ki minket rosszabb lap. Ha button betel és utg dob, akkor pusholnék. Ha button checkel, akkor a legtöbb riveren bet 180.
bet bet bet/call
azért kéne emelésre dobnunk mert regek? ja igen, mert a regek nem szoktak megpróbálni kiemelni a potbol..
Ja meg egy rohadtul fullveszélyes boardunk. Csatlakozom a bet majd river függvényében újraértékelést választókhoz.