NL400 AA 250bb deepen
$2/$4 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG lucio66 ($1,210)
CO PoliceMan107 ($735.40)
BTN Str1ke ($419)
SB Hero ($1,061.60)
BB 1LuigiPasta ($388)
Pre-Flop: ($6, 5 players) Hero is SB :ah: :ac:
lucio66 raises to $12, 2 folds, Hero raises to $40, 1 fold, lucio66 calls $28
Flop: :3c: :4s: :9c: ($84, 2 players)
Hero bets $58, lucio66 raises to $150
Final Pot: $292
ilyen helyzetben mi a legjobb játék? nem igazán kéne tönkremenni 250bb deepen, de ezt dobni se lehet, tehát hogy folytatnátok?
stat:
30/25/3.0 50% Fold to 3bet 11% 4bet
Fold to Cbet: 20% Raise Cbet: 20%
420 hand
Egy nit regnek még el is dobnám, de neki nemnagyon. Nemdob a 3betre, se cbetre, + a 20% cbet raise is elég sok
Callon kívül nemnagyon látok más opciót. Any Turnt is c/c-olnám(Nem nagyon tudom egyébként mit kéne mert ezzel is kb a homlokunkra írjuk a nagy párt és riveren nagyon kellemetlen helyzetbe hozhat minket)
Majd a nálam okosabbak megmondják a tutit
Flopp call, turn újraértékel.
A floppon szerintem nem rossz a check behind 250bb deep, másrészt alulreppeled a handed és kontrolállod a potot is. (legalább is én így játszanám, mert nem szeretnék itt overrel stackelődni+deepen nem szeretek agró lenni) +3utca value nincs ebben szerintem bár én csak nl100on vitézkedem. :)
Flopp call, turn újraértékel.
A floppon szerintem nem rossz a check behind 250bb deep, másrészt alulreppeled a handed és kontrolállod a potot is. (legalább is én így játszanám, mert nem szeretnék itt overrel stackelődni+deepen nem szeretek agró lenni) +3utca value nincs ebben szerintem bár én csak nl100on vitézkedem. :)
check behind OOP?
Én csak nl50en vagyok még, de szerintem 3betelném floppon. És be is raknám mind ha rámtolja.
Checkbehind csak akkor megy ha pozba vagyok. Ha checkelek oop akkor végképp nem tudom hol állok, ha nekiállok c/c-lni akkor egyrészt nem védem a lapom, másrészt a sötétben tapogatózom kb.
Én csak nl50en vagyok még, de szerintem 3betelném floppon. És be is raknám mind ha rámtolja.
99-e volt, nem is kérdés:)és félt a drawoktol .
200bb deep az én utg rangem tele van sc-kal, szóval eltalálhatta a flop. Nem tolja rád xx fd-vel meg TTvel.