Bankokat szidni kb ugyanaz, mintha a regeket kritizálnánk a pókerteremben, amiért szegény fisheket megkopasztják.
Mindenki hibázik, minden befolyásos szektor kihasználja piaci lehetőségeit, mind a kormányzat, mind a vállalatok, sőt még a lakosság is.
Kicsit olyan érzésem van manapság mint anno a vállalkozók esetén...:D aki bankár vagy köze van hozzá, az sátán és biztos tisztességtelenül csinál mindent:)
És nem akarok egyáltalán senkivel semmilyen veszekedést kezdeni, mielőtt más azt hinné, én egyáltalán nem védem a bankokat, csak ezeket a cliché bankgyűlölő gondolatokat nem értem... de remélem azért ezt a 2éves fsz képzést te sem gondoltad komolyan ellenérvnek, számtalan diplomás embert feltudok sorolni ezen a területen akinek tippje sincs arról, h mi, h működik..
Banki szakügyintézőnek meg semmi köze a bankhoz igazából
illetve imádom amikor az átlag emberek azt hiszik, h a bankok leakarják nyúlni őket:)
Gondolj erre például akkor is, ha épp fizeted a néhány ezer Ft-os kártyadíjadat, aminek az előállítási költsége nem több 100Ft-nál ;)
És mennyibe kerül a kártyaleolvasórendszer kiépítése, az ATM-ek folyamatos újratöltése/üzemeltetése, az ügyintézés megszervezése?
Ó hát persze, mindig pezseg a vérem, ha fikázzák a képzésem. :D Gondolom egy banki szakügyintéző az szerinted a sarki kávézóban szolgálja fel a sütit nemde? Valszeg annyira nincs hozzá köze, mint egy tanárnak az iskolához, meg az eladónak a kisbolthoz... (Tényleg, hogy lehet egyébként ekkora baromságot leírni ember?) Amúgy mi közöm ahhoz, hogy a diplomás ismerőseid a józsefvárosi piacon vették a diplomájukat? Tetszik tudni, azért nem csak kívülről láttam bankot, mint sok ember, aki szeret beszélni a témáról. Esetleg te is dolgoztál már bankban, hogy osztod nekem az észt? :)
sok évig dolgoztam multi bank, ill. és biztosító központjában és nem takarító munkakörben.. nincs kedvem hosszan írni h mi miért meg hogyan van vagy volt, nem is hiszem h nekem kellene lenni a megmondóembernek, meg pontleszarom, de annyit azért leírnék csak példaként h olyan családok/emberek vettek fel 10-20-30-40 milliós hiteleket, ahol a fickó kb a nevét nem tudta helyesen leírni de persze a bank volt mindig a g*ci mikor kehe lett, a pénzügyi iq az országban kb óvodás szinten van, ami nem baj mert ugyanez van külföldön is csak ott az emberek nem akarnak 3x akkorát fingani lukas gatyával, mint amekkorát tudnak
a másik h ha nekem van egy kocsmám és 2k-ért adom a korsó sört akkor vagy kifizeted vagy elmész a józsihoz, akinél 500ért iszod ennyi
mindenki folyamatosan rinyál de közben 10 emberből 9-nek fingja sincs pl mennyi fizet havonta a számlája után stbstbstb lehetne sorolni, de a bankok a ****k, ezt nyomja a polibüró propaganda ez kell a népnek, akkor hajrá lehet vernyákolni, vagy ha nem teccik el lehet menni pl. takarékszövetkezetbe most úgyis az lesz az új kánaán:-DD
Az az érdekes saját magam számára ez egész témában (és a másikban is), hogy én pont az vagyok, aki anyagilag nagyon (!!!) jól él a történetből és mégis azt veszem észre magamon, hogy nem biztos, hogy ez így rendben van! Carragher_x, neked nagyon köszönöm a hozzászólásaidat, rengeteget hozzatettél a kommunikációs hibáimhoz és ezzel együtt azt érjük el, amit szerettem volna! Nyilván nem fogom ide írni, hogy mivel foglalkozom, mit csinálok, esetlegesen egy találkozó alkalmával beszélgetünk egy jót!
A hozzászólások minősége egyébként mértékadója ennek a közzösségnek! Az biztos, hogy bárki, aki akár csak passzív olvasója is, csak profitálhat az oldalból!