Így próbálom de sajnos nekem ez az 1-2 napos dolog nálam nem működik, napok után se vagyok képes rendesen aludni éjszaka :(
Consuelah blogjában olvastam, hogy neki fél év volt teljesen átállni, remélem nekem ennyi időre nincs szükségem majd
Vannak olyan technikák és követőik, (keresgess neten), ahol (nem emlékszem pontosan) az a lényeg, h minden órában alszik 10 v 15 percet és ennyi. Érdekes.
Ha kipróbálsz ilyen dolgokat értékelhető mintán, számolj be róla, engem érdekel. :D
csabacz:
Én kb. két évig 11:30-kor keltem és 03:30-kor feküdtem le, du. 4-5-től játszottam. Undorodtam ettől az életmódtól de bebeszéltem magamnak hogy csak estefelé van sok fish szóval muszáj ezt csinálni. Évekig előtte is csak annyi volt a különbség hogy 10:00 körül keltem és 2 körül feküdtem le.
Kb. 2 hónapja álltam át reggel 6:30-as kelésre és 22:30-as fekvésre, délelőtt/kora du. játszok. Kb. 3-4 nap kellett az átállásra. Azóta sosem fáj a fejem és visszajött az életkedvem.
Lol ezeknek a 30-40 perces alvásoknak, nálam mindig neptun pótvizsgadíj befizetés lett a vége. Pedig elég sokszor megpróbáltam, higyjétek el.
EgyilyenGerwennekMondhatodmiazaNeptun
EgyilyenGerwennekMondhatodmiazaNeptun