Póker Fórum Archívum > Minden más > Álmosan grindelni????

csabacz
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. szept. 14. 2:33

Így próbálom de sajnos nekem ez az 1-2 napos dolog nálam nem működik, napok után se vagyok képes rendesen aludni éjszaka :(

Consuelah blogjában olvastam, hogy neki fél év volt teljesen átállni, remélem nekem ennyi időre nincs szükségem majd

tikka_masala
Válasz Aenima kommentjére
2017. szept. 14. 11:20

Vannak olyan technikák és követőik, (keresgess neten), ahol (nem emlékszem pontosan) az a lényeg, h minden órában alszik 10 v 15 percet és ennyi. Érdekes.
Ha kipróbálsz ilyen dolgokat értékelhető mintán, számolj be róla, engem érdekel. :D

Sokat olvasgattam anno utána, bár én nagyon polyphasic ellenes vagyok: kizárt, hogy ne alakuljon kialvatlanság a szervezetben, még akkor is, ha 1-2 évig nem érzed annyira a hatását.

Emiatt a fő kérdés bennem az, hogyha két nagyobb részre osztom, akkor vajon ugyanúgy fog-e az agyam (csak rövidebb ideig), mintha egyben aludnék. Erre legjobban egy pókeres tudna válaszolni, hisz pl. a redditesek teljesen más területen dolgoznak.

fLeSs
Válasz csabacz kommentjére
2017. szept. 15. 7:02

csabacz:

Én kb. két évig 11:30-kor keltem és 03:30-kor feküdtem le, du. 4-5-től játszottam. Undorodtam ettől az életmódtól de bebeszéltem magamnak hogy csak estefelé van sok fish szóval muszáj ezt csinálni. Évekig előtte is csak annyi volt a különbség hogy 10:00 körül keltem és 2 körül feküdtem le.

Kb. 2 hónapja álltam át reggel 6:30-as kelésre és 22:30-as fekvésre, délelőtt/kora du. játszok. Kb. 3-4 nap kellett az átállásra. Azóta sosem fáj a fejem és visszajött az életkedvem.

misirulez
2017. szept. 18. 20:20

Lol ezeknek a 30-40 perces alvásoknak, nálam mindig neptun pótvizsgadíj befizetés lett a vége. Pedig elég sokszor megpróbáltam, higyjétek el.

WINAMAXDONK
2017. szept. 18. 20:46

EgyilyenGerwennekMondhatodmiazaNeptun

van Gerwen
2017. szept. 19. 6:27

EgyilyenGerwennekMondhatodmiazaNeptun

Nem tudsz normálisan írni, csatlósom? Egyébként tényleg igaz, 0 vagy pár perces alvással vizsgára menni nem túl +EV még akkor sem, ha tanultál előtte, mondjuk én általában szart se, így eleve esélytelen voltam.

Élő ügyfélszolgálat