ltacsi
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. okt. 2. 0:33

Na erre nem számítottam :D

WINAMAXDONK
Válasz Koszka9999 kommentjére
2017. okt. 2. 0:36

Megaláztaa :DD:::DDD:D::DD:

van Gerwen
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 2. 0:36

Ez hihetetlen, a szavakat nem találom. Gerwen teljesen formán kívül mostanában, de ekkora blamát, címvédőként rögtön kiesett egy olyan ellen, akit eddig csukott szemmel elvert. Óriás hörgést terveztem a jövő hétre, de innentől egyáltalán nem érdekel a verseny, se Gerwen, se Anderson, se Taylor, nem hiszem el.

ltacsi
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. okt. 2. 0:39

Ez hihetetlen, a szavakat nem találom. Gerwen teljesen formán kívül mostanában, de ekkora blamát, címvédőként rögtön kiesett egy olyan ellen, akit eddig csukott szemmel elvert. Óriás hörgést terveztem a jövő hétre, de innentől egyáltalán nem érdekel a verseny, se Gerwen, se Anderson, se Taylor, nem hiszem el.

Holnap Whitlock is kiesik, mivel a dupla kiszállózás sem az erőssége, nemhogy még duplával szálljon is be :D Ezek után már nekem se nagyon lesz olyan akit megnéznék.

van Gerwen
2017. okt. 2. 0:40

76-os átlagot toltak ellene, és így sem sikerült továbbjutni. Amúgy meg vicc ez a torna, lehet major meg rangos, de az, hogy első körben csak 2 nyert szettre megy, az totál lutri kategória még dupla beszállónál is, minimum háromra kellett volna. Alighanem jobb lesz hozzászoknom, hogy Gerwen már nem a régi, és rengeteg kellemetlen furulyában lesz része.

ceewyl
Válasz ltacsi kommentjére
2017. okt. 2. 12:08

Holnap Whitlock is kiesik, mivel a dupla kiszállózás sem az erőssége, nemhogy még duplával szálljon is be :D Ezek után már nekem se nagyon lesz olyan akit megnéznék.

Én a Whitlock-Mensur meccset várom, ahol az egyik D13-on, a másik meg D14-en száll be rendszeresen. :cool:

ceewyl
2017. okt. 2. 12:09

Óriás hörgést terveztem a jövő hétre, de innentől egyáltalán nem érdekel a verseny, se Gerwen, se Anderson, se Taylor, nem hiszem el.

Kiérdemelted a "divatdartsdonk" titulust ezzel... :cool:

van Gerwen
Válasz ceewyl kommentjére
2017. okt. 2. 12:35

Nagy tévedés, modinas (ezért lehet banánt kapok :rolleyes:), amikor nem töveztem, akkor kb. az összes meccsét megnéztem mindenkinek az elmúlt pár évben - még a tegnapi Pipe-Norrist is, előbbi is D13-mal szállt be -, és annyira hozzászoktam, hogy Gerwen szinte végig benn van mindig a végsőkig, hogy így ez most annyira fájó, hogy innentől nem érdekel annyira. A dartsnak nyilván jót tesz, hogy nem ő nyer már minden versenyt, de a szurkolóit nagyon elkényeztette, így elég nehéz megemészteni, hogy 1-2 kör után tőle méltatlan, mondhatni fos játékkal búcsúzik, még most sem tértem magamhoz. Persze várható volt, hogy a tavalyi szezonja egyszeri és megismételhetetlen, és hogy a baba is be fog kavarni, de akkor is rossz ezt látni. Amúgy a szervezők is foghatják a fejüket, a korábbi évekhez képest gondolom, csúnya bevételkiesés lesz nekik ez a hét Gerwen, Taylor és Anderson hiányában.

van Gerwen
2017. okt. 2. 12:42

Én a Whitlock-Mensur meccset várom, ahol az egyik D13-on, a másik meg D14-en száll be rendszeresen. :cool:

A formák alapján simán megnyerheti Mensur az egészet, ahogy Gurney is, de nyilván legnagyobb favorit így Wright, hogy nincsenek a nagyágyúk, esetleg még Barney érhet oda, nagy esélyt kapott ő is, ideje lenne már végre major tornát nyernie, remélem összejön neki. A vébé is sokesélyes lesz, ha Gerwen így folytatja, most nézem, hogy már 2,00 az odds a végső győzelmére, év elején ez még 1,50 körül volt.

ltacsi
2017. okt. 2. 13:41

Örülnék neki, ha Whitlock eljutna addig, ha jól látom az elődöntőben történhetne meg. Csizi tegnap elég szépen dobált a 100+ átlag nem rossz itt, tavaly csak Gerwen tudta hozni két meccsen is. Bár ismerve Csizit a végig úgy sem fogja tudni hozni.

Élő ügyfélszolgálat