Ébreszd fel a bennem szunnyadó Kekszet!
Sziasztok! :)
Új kihívást eszközölök magam felé. A kihívás lényege, hogy 1 hónap alatt megváltoztassam a hozzáállásom azoknál a dolgoknál, amit rendszeresen csinálok, de a benne rejlő potenciált nem használom ki maximálisan. Egyszóval, lusta vagyok.
A cím utal Anthony Robbins egyik könyvére, amelyet az egy hónapos kihívásom során végig fogok olvasni. A mai naptól (márc. 19) él a megmérettetés és (ápr. 19-ig) tart. A lehető legproduktívabb 32 napot szeretném végrehajtani. Változást akarok elérni mind a mozgás, az egészségesebb táplálkozás, a minőségibb szórakozás, a mentális hozzáállás és a játék terén is.
Egy-egy gondolatot meg fogok osztani a könyvből, így akarom még jobban tudatosítani és a cél felé irányítani a gondolkozásmódomat.
A topicot rendszeresen frissíteni fogom az aktuális gondolatokkal, napi célokkal. Minden építő jellegű hozzászólást szívesen fogadok.
A kihívás végén írok egy záró bejegyzést és ott összesítem azt, hogy miben értem el változást és, ha akad olyan amivel nem vagyok elégedett akkor a következő cél máris megvan. :)
Gl nekem, sok biztatást nektek! :cool:
Gl! ;)
Írhatnál konkrétabbat is,hogy milyen téren és milyen eredményeket szeretnél elérni?!
A lényeg, a lényeg. A hozzáállásomat szeretném megváltoztatni és produktívabbá tenni a mindennapjaimat. Most a folyamat a lényeg, nem az eredmény.
tisztára, mint a békés harcos útja :)
gl!
Hajrá :)
Ajaj, túl sok naturalwestet olvastál. Géel.
Ez a filmnél egyszerübb:-) Azt vártam, hogy "elhatároztam, hogy aktívabb leszek..ááá inkább hagyjuk" szöveg lesz.Sok sikert.
Ajaj, túl sok naturalwestet olvastál. Géel.
Egy rugóra jár az agyunk kicsim , nem tudom nem-e lenne érdemes randiznunk 1et?
GL!!