vazz, kimegyek a szobából fél percre, visszajövök 0-2 :D
Ship it! HOOLD! :)
Zoleekám érik a döntőnk Német ága! ;)
Háááát!
A portugálok végső győzelme kissé bizonytalanná vált....;)
ijjjj de jó kis meccs lesz ez! 1-2
El sem akartam hinni a második gólt! :)
Nem lesz könnyű, de a 3:1 után majd megnyílnak a Portugálok :)
Azért nem lesz könnyű, kiváncsi vagyok Scolari ki tud e találni valamit a német edző gárda tökéletes taktikájára....
Go Germany GOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Nem tudom, Tii hogyan látjátok, de Várhidin kívül nincs egyetlen szakértő sem, aki ténylegesen szakértőként nyilvánulna meg. (Ez egyébként már régi vesszőparipám, Bicskeitől Bozsikon át Bánfival bezárólag igaz mindenkire. És igaz a Sport TV-s stábra is.) Rajta kívül mindenki olyan általánosságokat mond folyamatosan, amiket én is látok laikusként. Egyedül Várhidi világít rá rendszeresen olyan szakmai finomságokra és taktikákra, amiket én szurkolóként nem veszek észre. A többiek akár egy sör mellett is elmondhatnák a dolgaikat egy sörözőben haveri társaságban, körülbelül a mi szintünkön mondják a magukét úgy is.
Láttátok Ronaldo színészkedését.... Most komolyan, az ilyenek miatt nem fogják sose tisztelni.... Hiába van megáldva, ha aszemélyisége ehhez nem nő fel.....
Ez szabálytalan volt... és nagyon elkeserítő. :(
Nem tudom, Tii hogyan látjátok, de Várhidin kívül nincs egyetlen szakértő sem, aki ténylegesen szakértőként nyilvánulna meg. (Ez egyébként már régi vesszőparipám, Bicskeitől Bozsikon át Bánfival bezárólag igaz mindenkire. És igaz a Sport TV-s stábra is.) Rajta kívül mindenki olyan általánosságokat mond folyamatosan, amiket én is látok laikusként. Egyedül Várhidi világít rá rendszeresen olyan szakmai finomságokra és taktikákra, amiket én szurkolóként nem veszek észre. A többiek akár egy sör mellett is elmondhatnák a dolgaikat egy sörözőben haveri társaságban, körülbelül a mi szintünkön mondják a magukét úgy is.
:D :D
egyébként nem tudom mi alapján tartották a portugálokat esélyesebbnek a fogadóirodák...