Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

plusevHUN
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 19. 21:14

vazz, kimegyek a szobából fél percre, visszajövök 0-2 :D

Ship it! HOOLD! :)

naggeri
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jún. 19. 21:15

Zoleekám érik a döntőnk Német ága! ;)

odu
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. jún. 19. 21:17

Háááát!

A portugálok végső győzelme kissé bizonytalanná vált....;)

naggeri
Válasz odu kommentjére
2008. jún. 19. 21:27

ijjjj de jó kis meccs lesz ez! 1-2

Zoleee
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 19. 21:36

El sem akartam hinni a második gólt! :)

Nem lesz könnyű, de a 3:1 után majd megnyílnak a Portugálok :)

Azért nem lesz könnyű, kiváncsi vagyok Scolari ki tud e találni valamit a német edző gárda tökéletes taktikájára....

Go Germany GOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Vika
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 19. 21:49

Nem tudom, Tii hogyan látjátok, de Várhidin kívül nincs egyetlen szakértő sem, aki ténylegesen szakértőként nyilvánulna meg. (Ez egyébként már régi vesszőparipám, Bicskeitől Bozsikon át Bánfival bezárólag igaz mindenkire. És igaz a Sport TV-s stábra is.) Rajta kívül mindenki olyan általánosságokat mond folyamatosan, amiket én is látok laikusként. Egyedül Várhidi világít rá rendszeresen olyan szakmai finomságokra és taktikákra, amiket én szurkolóként nem veszek észre. A többiek akár egy sör mellett is elmondhatnák a dolgaikat egy sörözőben haveri társaságban, körülbelül a mi szintünkön mondják a magukét úgy is.

Zoleee
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 19. 21:53

Láttátok Ronaldo színészkedését.... Most komolyan, az ilyenek miatt nem fogják sose tisztelni.... Hiába van megáldva, ha aszemélyisége ehhez nem nő fel.....

bojanika
2008. jún. 19. 22:05

Ez szabálytalan volt... és nagyon elkeserítő. :(

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 19. 22:05

Nem tudom, Tii hogyan látjátok, de Várhidin kívül nincs egyetlen szakértő sem, aki ténylegesen szakértőként nyilvánulna meg. (Ez egyébként már régi vesszőparipám, Bicskeitől Bozsikon át Bánfival bezárólag igaz mindenkire. És igaz a Sport TV-s stábra is.) Rajta kívül mindenki olyan általánosságokat mond folyamatosan, amiket én is látok laikusként. Egyedül Várhidi világít rá rendszeresen olyan szakmai finomságokra és taktikákra, amiket én szurkolóként nem veszek észre. A többiek akár egy sör mellett is elmondhatnák a dolgaikat egy sörözőben haveri társaságban, körülbelül a mi szintünkön mondják a magukét úgy is.

Mármint Bicskei "mellébeszélése" még régebbről maradt meg bennem természetesen, és így került be a sorba, de említhettem volna Zomborit is a semmitmondó általánosságaival a Sport TV-től.

Na a portugáloknak közben annyi.

plusevHUN
2008. jún. 19. 22:06

:D :D

egyébként nem tudom mi alapján tartották a portugálokat esélyesebbnek a fogadóirodák...

Élő ügyfélszolgálat