Yes Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!
Mit mondtam? 3:1 3:1 3:1!!!!!!!!!
A kapus németben a 2. bundesligában sem férne be......:)
Thank you ricardo fish:)
Láttátok Ronaldo színészkedését.... Most komolyan, az ilyenek miatt nem fogják sose tisztelni.... Hiába van megáldva, ha aszemélyisége ehhez nem nő fel.....
Hihetetlenek ezek a németek. 2002-ben mindenki leírta őket, aztán majdnem VB-t nyertek. 2006-ban mindenki temette őket a hazai világbajnokságuk előtt, majdnem döntőbe jutottak. Most a saját "császáruk" sem igazán bízott bennük, erre nagyon meggyőző játékkal négy közé fognak jutni. (Említhettem volna még 1954-et is, de az túlságosan fájó emlék mindenkinek, ott eltekintettünk volna a német feltámadástól... :( )
Hogy is mondta Lineker? "A foci olyan játék, amelyet 22 játékos játszik, és a végén mindig a németek győznek." :)
Hát ez hihetetlen! Miért vannak ezek a német tankerek ott????? Miért Ricardo véd??? Ezeket a botlábúakat meg kellene ennie a portugáloknak még összekötözött lábakkal is. Remélem most is eljutnak a döntőig és úgy járnak, mint a hulladék Bayern a BL döntőben a ManUtd ellen!!!(Bocs a német drukkerektől, de enyhén szólva nem rajongok értük)
Kinek kell Ronaldo, ha van egy Podolskid?
Láttátok azt a bomba lövést, ha az bemegy, az európa bajnokség gólja lett volna:)
Hát ez hihetetlen! Miért vannak ezek a német tankerek ott????? Miért Ricardo véd??? Ezeket a botlábúakat meg kellene ennie a portugáloknak még összekötözött lábakkal is. Remélem most is eljutnak a döntőig és úgy járnak, mint a hulladék Bayern a BL döntőben a ManUtd ellen!!!(Bocs a német drukkerektől, de enyhén szólva nem rajongok értük)
Láttátok Ronaldo színészkedését.... Most komolyan, az ilyenek miatt nem fogják sose tisztelni.... Hiába van megáldva, ha aszemélyisége ehhez nem nő fel.....
Ez ennyi volt fiúk! Jöhetnek a szakértők az okoskodásokkal. Egyébként hétvégén tele volt a sport tv azzal, hogy a hollandok kiejtik a két nagyot. Majd meg őrültem tőlük!
Még szerencse, hogy fogadtam a németekre.
Ez papírforma volt. A portugálok játszották a játékot, a németek meg több gólt lőttek. Ennyi.