Hamar elfelejtettétek, hogy egy szabálytalan góllal nyertek a németek. :(
Ez engem nagyon elszomorít, mert ilyenkor a foci mindig veszít. Még akkor is, ha az a csapat nyert, amelyik jobban megérdemelte.
Ez engem nagyon elszomorít, mert ilyenkor a foci mindig veszít. Még akkor is, ha az a csapat nyert, amelyik jobban megérdemelte.
LOL, az nagyon készen volt, vagy négyszer meg is ismételték. Éppen hozzáérnek, aztán lefekszik, elterül szétnéz, majd kis fáziskéséssel elkezd ordítani, mint egy kisbaba... Lehet akármilyen jó, a sok-sok kamu elfekvése miatt nem lesz az én kedvencem soha, az tuti...Ő az, aki a pókerben is mindig meglesné a pakli alján lévő lapot, meg kicsúszna egy-egy ász az ingújjából is :)
Most komolyan Ballack mini lökésére gondolsz.... Azért az szerintem még nem fújható.... Mit szól ehhez medgypeti bírónk?
Most komolyan Ballack mini lökésére gondolsz.... Azért az szerintem még nem fújható.... Mit szól ehhez medgypeti bírónk?
Ma jobbak voltak a németek, megérdemelték, de Scolari egy barom volt!
A 3 alibiző szart (Simao, Petit, Nuno Gomes) a pálya kozelébe se kéne engedni, helyette Meireles, Nani és Queresma-nak kellett volna kezdenie! Bölöni is hiányolta Queresma-t...
"mini lökés"???? Elfogultságod úgy érzem negatívan befolyásolja objektívitásodat. Ballack két kézzel kilökte a labda alól a portugál védőt. Ez pedig - egyelőre - szabálytalan!
Ballack golja tényleg szabálytalan volt, de Klose-é nem volt les!
Szerintem sem volt szabályos Ballack gólja, olyan lökés volt, amely befolyásolta a védőt, hogy hozzáférjen a labdához.
Ronaldo meg tényleg nagy színész - és nekem is unszimpatikus játékos -, de aki ennyit kap egy szezonben, mint ő, az már akkor is elesik, ha ránéznek.
Ezt korábban említettem, hogy én sokkal szigorúbban ítélném meg a durvább szabálytalanságokat és többször villana nálam a piros meg a sárga. A mostani foci annak a csapatnak kedvez, amelyik jobban tudja tördelni a játékot. A mai meccs egyébként nagyrészt sportszerű volt.
Amikor legutoljára a svédek ellen játszottunk itthon vb selejtezőt, emlékszem, 5 sárgát kaptak Zlatanék. Amint elindult egy magyar akció, a középpályán felrúgták az induló játékost, mielőtt helyzet alakulhatott volna ki. Az a meccs pont egy olyan volt, amikor attraktívan játszott a magyar csapat.
A mai meccsre visszatérve, az a csapat nyert, amelyik fejben jobban ott volt és jobban akarta a győzelmet.