Póker Fórum Archívum > Minden más > EURO 2008 avagy végre foci!

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 20. 8:27

LOL, az nagyon készen volt, vagy négyszer meg is ismételték. Éppen hozzáérnek, aztán lefekszik, elterül szétnéz, majd kis fáziskéséssel elkezd ordítani, mint egy kisbaba... Lehet akármilyen jó, a sok-sok kamu elfekvése miatt nem lesz az én kedvencem soha, az tuti...Ő az, aki a pókerben is mindig meglesné a pakli alján lévő lapot, meg kicsúszna egy-egy ász az ingújjából is :)

Sztem meg ő lenne a főfish aki mákol mindenkit, de ha egyszer őt riverelnék le, akkor az asztalon fetrengve szidná a balszerencséjét:)....

és hogy ON is legyek:

Bár a portugáloknak szurkoltam, de azt kell mondjam megérdemelten nyertek a németek, és ráadásul viszonylag szép focit játszva, jó taktikával léptek pályára.
Az első német gól gyönyörű volt, a másik 2 meg teljesen a portugálok hibája, Ricardonak megye 2-ben kéne védenie...ott elég a gólvonalon állni....
Azt sem értem miért a beíveléseket erőltették a portugálok, amikor a 170cm-es magasságukkal általában 190-el találták magukat szembe...a földön kellett volna erőltetni, és cserélni sem így cseréltem volna....nanit és quaresmát hoztam volna be....ronaldot felküldöm csatárnak, és középpályán deco-nani-quaresma...ha lekontráznak így jártunk...nem nagyon volt vesztenivaló..

kisrapi
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 20. 8:35

Őszintén szólva én nem cseréltem volna el egy Zidane-ért vagy egy pár évvel ezelőtti Tottiért, ha klubtulajdonos lettem volna, az tuti.
Az MU-t sem igazán értem. 100 millióért el kell engedni! Ennyi pénzt senki nem ér, ha csak a marketinget nem nézem (bár ennyi pénzt azért piszok nehéz ajándéktárgyakból összehozni, belekalkulálva egy rekordfizetést is a kiadásokba), és ennyi pénzből 6 olyan játékost lehet venni, akik a saját posztjukon legalább vagy közel akkora hasznára vannak a csapatnak, mint Ronaldo. Persze ez szigorúan magánvélemény egy fociszerető laikustól. :)

Ha jól emlékszem amikor Beckham-et megvette a Real(pontosan nem tudom mennyiért de asszem 70M környékén), akkor 1 év alatt több jött vissza mint az ára, pont az ajándéktárgyakból, mezekből...stb.
A csapat hasznára ezen kívül nem nagyon szolgált....manapság már egy focicsapat is üzleti vállalkozás(ezzel biztos sok újat mondtam:D), és Ronaldoval most mindent el lehet adni, akár még egy vörös WC ülőkét is...szvsz ezért nem mindegy hogy vörös vagy fehér mezben lesz -e...

naggeri
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 20. 8:51

Ha jól emlékszem amikor Beckham-et megvette a Real(pontosan nem tudom mennyiért de asszem 70M környékén), akkor 1 év alatt több jött vissza mint az ára, pont az ajándéktárgyakból, mezekből...stb.
A csapat hasznára ezen kívül nem nagyon szolgált....manapság már egy focicsapat is üzleti vállalkozás(ezzel biztos sok újat mondtam:D), és Ronaldoval most mindent el lehet adni, akár még egy vörös WC ülőkét is...szvsz ezért nem mindegy hogy vörös vagy fehér mezben lesz -e...

Ha pontosak akarunk lenni, akkor 1 hónap alatt megtérült az ára a realnak.....
Portugáloknak szurkoltam én is, igaz papíron a németekre fogadtam, de Ballack gólja az szabálytalan volt. Szerintem Ferreira a leggyengébb pontja ennek a válogatottnak. Már Murinho is észrevette annak idején a Chelsea-ben, nem is játszatta sokáig. Egyszerűen nem kellően határozott. Ha lenne egy kis rutinja ( mint bármelyik olasz védőnek) simán dobnia kellett volna magát, Ballack lökésekor.

buktar
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 20. 8:59

Az MU-t sem igazán értem. 100 millióért el kell engedni! Ennyi pénzt senki nem ér, ha csak a marketinget nem nézem (bár ennyi pénzt azért piszok nehéz ajándéktárgyakból összehozni, belekalkulálva egy rekordfizetést is a kiadásokba), és ennyi pénzből 6 olyan játékost lehet venni, akik a saját posztjukon legalább vagy közel akkora hasznára vannak a csapatnak, mint Ronaldo. Persze ez szigorúan magánvélemény egy fociszerető laikustól. :)

Tutira el fogják engedni, ha nem most, akkor jövőre. Kérdés, hogy milyen szezonja lesz a srácnak. Klubszinten az ideit nehéz lesz akárcsak tartania is.

kisrapi
Válasz naggeri kommentjére
2008. jún. 20. 9:26

Ha lenne egy kis rutinja ( mint bármelyik olasz védőnek) simán dobnia kellett volna magát, Ballack lökésekor.

Pont ez jutott eszembe, egyszerűen nem tudta eldönteni mit akar, felugrott, érezte a lökést, és lehúzta a fejét, amikor már érezte, hogy nem tudja elfelejni, akkor kapott észbe..hogy héé ellenem szabálytalankodtak....ahogy érezte a kezet a hátán előre kellett volna vetnie magát ordítani elesni és nem felugrani...
Vagy ha csak lazán Materazzisan akarta volna megoldani, akkor már a helyezkedésnél kikönyökli a Ballack egy fogát...aztán nem fut ilyen lelkesen a labda felé...

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 20. 10:16

Láttátok Ronaldo színészkedését.... Most komolyan, az ilyenek miatt nem fogják sose tisztelni.... Hiába van megáldva, ha aszemélyisége ehhez nem nő fel.....

Nem szinészkedett....a német gyerek ahogy elment mellette kicsit megtaposta :(

CrisRoniii7
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 20. 10:19

C Ronaldo borzalmasan gyenge futballista. De komolyan! Isteni tehetség, gyors, a legtechnikásabbak egyike. De szerencsétlennek annyi a zselé a fején, hogy elszorítja a vérkeringést az agyához. Halál buta futballista. Ha csak egy védőt ráállítanak már annyit ér mintha én állnék ki egyedül a németek ellen. Ezen felül a legönzőbb és legarcosabb.

Ez azért durva megfogalmazás volt....de hát a féltékenység határtalan ;)...eeh

CrisRoniii7
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 20. 10:26

Hát ez hihetetlen! Miért vannak ezek a német tankerek ott????? Miért Ricardo véd??? Ezeket a botlábúakat meg kellene ennie a portugáloknak még összekötözött lábakkal is. Remélem most is eljutnak a döntőig és úgy járnak, mint a hulladék Bayern a BL döntőben a ManUtd ellen!!!(Bocs a német drukkerektől, de enyhén szólva nem rajongok értük)

Hát az biztos,h ennek a német gárdának van egy Schweinsteigere azt kész...
Még a portugal kispad is,elsősorban Nani+Quarsema is húzóembere lenne,ennek a német csapatnak
A potugalok veszte az,h nincs jó kapusuk,(illetve csatáruk)....bár nem mintha Lehman jobb lenne.....

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 20. 10:28

Kinek kell Ronaldo, ha van egy Podolskid?

Láttátok azt a bomba lövést, ha az bemegy, az európa bajnokség gólja lett volna:)

Akkor te még nem láttad Ronaldot a MU bajnokiain....tölts le egy videót ;)

CrisRoniii7
Válasz Argentína kommentjére
2008. jún. 20. 10:31

Ma jobbak voltak a németek, megérdemelték, de Scolari egy barom volt!
A 3 alibiző szart (Simao, Petit, Nuno Gomes) a pálya kozelébe se kéne engedni, helyette Meireles, Nani és Queresma-nak kellett volna kezdenie! Bölöni is hiányolta Queresma-t...

Ezzel maximálisan egyetértek!

Élő ügyfélszolgálat