castor11
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 20. 10:53
Nem hiszem, hogy bárki is megsértődött volna, de ahol három ilyen kaliberű focista van, plusz van egy ilyen rúgótechnikájú Podolskijuk (hogy találta el azt a lasztit, valami fantasztikus volt), azt a csapatot azért nagy merészség botlábúnak nevezni, mégha csalódott is vagy. Erőfutballt játszanak, ez igaz, de mellé a legtöbbjüknek bőven megvan a technikája is. ;)
Azt is elismerem, hogy a jelen focijában Ronaldo van a legjobb barátságban a labdával az ismert játékosok közül, és egy igazi zseni, de ez annyit ér sok esetben, amennyi látszott a mai meccsen is. (bár ennyi pénzt azért piszok nehéz ajándéktárgyakból összehozni, belekalkulálva egy rekordfizetést is a kiadásokba), és ennyi pénzből 6 olyan játékost lehet venni, akik a saját posztjukon legalább vagy közel akkora hasznára vannak a csapatnak, mint Ronaldo. Persze ez szigorúan magánvélemény egy fociszerető laikustól. :)
Azzal teljesen egyetértek, hogy Ronaldo egy kivételes képességű labdarúgó, de a MUban ragadhatott volna rá némi küzdeni tudás. Nem vagyok Ronaldo fan, de jobb szeretem a látványos futballt, mint a fejjátékra építő erfocit. A mostani német válogatottban egyedül Lahm az akivel szimpatizálni tudok. És abban is bőven igazat adok, hogy ennyi pénzért el kellene adni, főleg azok után, amiket nyilatkozik..... A németek pedig sajnos nem teszik meg azt a szívességet, hogy ne jussanak döntőbe. Marad Hollandia és Spanyolország, akinek lehet szurkolni. Meg az oroszok, ha úgy játszanak, mint a Svédek ellen. A lényeg, hogy lássunk látványos meccseket!:-DDD
buktar
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 20. 10:59
Marad Hollandia és Spanyolország, akinek lehet szurkolni. Meg az oroszok, ha úgy játszanak, mint a Svédek ellen. A lényeg, hogy lássunk látványos meccseket!:-DDD
Na meg ugye azok a világbajnok kékek! :)
Vika
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. jún. 20. 15:41
Hát az biztos,h ennek a német gárdának van egy Schweinsteigere azt kész...
Még a portugal kispad is,elsősorban Nani+Quarsema is húzóembere lenne,ennek a német csapatnak
A potugalok veszte az,h nincs jó kapusuk,(illetve csatáruk)....bár nem mintha Lehman jobb lenne.....
Most komolyan, hagyjuk már ezt! Nem az elfogultság beszél belőlem, de akkor küldjük el a portugálokat cirkuszba fellépni, ott eldekázgatnak 90 percig a labdával, a nyakukba veszik, megpörgetik a kukacukon is, a közönség meg tapsol és önfeledten szórakozik...
Az a baj, hogy az általad felsorolt emberek baromira nem lennének húzóemberek a németeknél, mert az általános portugál mentalitással a kezdőcsapat közelébe sem kerülhetnének.
Neked is felhívnám a figyelmedet még legalább 4-5 emberre a német válogatottból Schweinsteigeren kívül, lehet, hogy kevesebbet és kevésbé látványosan dekáznak, mint Ronaldo, de kicsit hasznosabbak a csapat szempontjából bármelyik portugálnál.
De hogy ne csak a németekről legyen szó, még mielőtt bárki túlzott elfogultsággal vádolhatna, történetesen a horvátokat sem adnám oda a portugálokért még ráfizetéssel sem. Rettenetesen jó viszonyban vannak a labdával, és emellett - a portugálokkal ellentétben - meg tudnak halni a pályán, mennek, mint a mérgezett egerek.
Ez a sport nem csak egyéni képességekről szól, hanem csapatszellemről, küzdeni tudásról, alázatról is. Az elsőt tekintve a portugálok minden második évben minimum döntőt kellene, hogy vívjanak, ha viszont az egészet nézem, akkor nem véletlen, hogy felnőtt szinten soha nem nyernek semmit. Én ezekért a dolgaikért nem is tudok szimpatizálni velük.
Vika
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jún. 20. 16:17
Ha jól emlékszem amikor Beckham-et megvette a Real(pontosan nem tudom mennyiért de asszem 70M környékén), akkor 1 év alatt több jött vissza mint az ára, pont az ajándéktárgyakból, mezekből...stb.
A csapat hasznára ezen kívül nem nagyon szolgált....manapság már egy focicsapat is üzleti vállalkozás(ezzel biztos sok újat mondtam:D), és Ronaldoval most mindent el lehet adni, akár még egy vörös WC ülőkét is...szvsz ezért nem mindegy hogy vörös vagy fehér mezben lesz -e...
Én úgy gondolom (persze lehet, hogy tévedek), hogy bulvár és média szempontból lényegesen érdekesebb figura volt pár évvel ezelőtt Beckham. Ronaldo iszonyat jó focista, mellette gondolom tetszik is a nőknek, de közel sem akkora kaliber bulvár szempontból (szerintem), mint Beckham volt.
Ettől még lehet, hogy két hónap alatt visszahozza majd az árát Madridban, engem ez a része a focinak nem érdekel, többek között ezek miatt a dolgok miatt is rühellem egyre jobban az úgynevezett "modern focit".
Nekem sokkal inkább kellenének lokális hősök, akik hűségesek a nevelőegyesületükhöz, sokkal inkább kellenének valódi és nem internetszurkolók, akik képesek szarrá ázni vagy csonttá fagyni a csapatukért még akkor is, ha az történetesen a harmadosztályban szenved.
De ez már megint más tészta, és nem is erre a topikra tartozik.
castor11
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 20. 23:21
Eza horvát-török meccs.... Hihetetlen. Nagyon durva. Jöjjenek tizenegyesek....Jöttek és a törökök behúzták a meccset.... Úgy tűnik a hitük mindent legyőz, de legalábbis itt az EB-n biztosan.
Vika
Válasz castor11 kommentjére
2008. jún. 20. 23:45
Borzasztóan sajnálom a horvátokat. Ilyen fanatikus szövetségi kapitány és ilyen fantasztikus szurkolótábor mellett nem tudtam nem nekik szurkolni, és már éppen sajnáltam volna a nagy küzdő törököket és Terimet, aki nekem rendkívül szimpatikus edző, ha nem jött volna ez a kis nyomorult Semih a gusztustalan gólörömével. Egyszerűen undorítónak tartom, amikor egy játékos ilyen módon hergel 20-25 ezer szurkolót a biztonságos játéktérről. Kívánom az ilyen buzinak, hogy néhány hét múlva fusson össze egy 120 kilós horváttal bármilyen helyzetben, és verjék jól szájon. Nem csak a fociban, de a való életben is gyűlölöm az ilyen alattomos kis majmokat, akiknek mindig csak biztonságos helyzetben ilyen nagy az önbizalmuk.
Rakitic amúgy nálam kilógott egész meccsen a horvát csapatból, és számomra megdöbbentő volt, hogy rúgattak vele, bár nem az ő kihagyott tizenegyesén múlt, hogy kiestek. A törökök pedig fantasztikusak, csak ez a kis buzeráns ne rontotta volna el a kedvemet a gusztustalan viselkedésével...
Bodza18
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 21. 0:26
Egy igazi ultra véleményét olvashatták, Hölgyeim és Uraim. De én mint másik ultra 100%-ig egyet értek. Nem szeretem a horvátokat, de most nagyon szimpatikusak voltak ezen az egész EB-n...és a szurkolóik a legjobbak.
Azért ma este nem lennék bécsi rendőr...
Vika
Válasz Bodza18 kommentjére
2008. jún. 21. 1:33
Egy igazi ultra véleményét olvashatták, Hölgyeim és Uraim. De én mint másik ultra 100%-ig egyet értek. Nem szeretem a horvátokat, de most nagyon szimpatikusak voltak ezen az egész EB-n...és a szurkolóik a legjobbak.
Azért ma este nem lennék bécsi rendőr...
Az a baj, hogy a Semih-hez hasonló hülyegyerekeknek eszükbe sem jut, hogy míg ők vígan felszállnak a csapatbuszra a gólöröm címén előadott gusztustalan hergelésük után, addig több ezer töröknek szembe kell majd néznie a legalább háromszor annyi horváttal a Prater környékén (persze nem mintha a törököket félteni kellene) egy amúgy is roppant feszült végjátékot hozó meccs után, és az sem érdekli őket, hogy mi lesz úgy általánosságban Bécsben a meccs éjszakáján. Arról már nem is szólva, hogy a horvát-muzulmán viszony éppen elég feszült egyébként is, Mostarban például napok óta az a kérdés, hogy hány súlyos sérült lesz a meccset feltételezhetően követő horvát-bosnyák összetűzésben. Ehhez hasonló helyzetben pont egy ilyen fél perces magánszámra van még szükség, amely elvonatkoztatva mindenféle kihatástól egyébként is éppen elég visszatetszést keltő és sportemberhez méltatlan önmagában is. Ahelyett, hogy minden csip-csup dologért kiállítanának a sporik, én az ilyen viselkedés miatt zavarnám le azonnal a játékost, és tiltanám el gondolkodás nélkül úgy, hogy ezen az EB-n már ne léphessen pályára. Máskor meggondolná, hogy öntsön-e olajat az amúgy is elég hevesen égő tűzre.
bojanika
Válasz Vika kommentjére
2008. jún. 21. 9:48
Furcsa, hogy 123 percig tartott a meccs, mikor általában a hosszabítást azonnal lefújják, ahogy letelik a második 15 perc.
Nagyon sajnáltam a horvátokat, de a 11-es párbaj előtt lehetett látni, hogy feladták. Teljesen hitetlenül álltak a pályán, sajnos érezni lehetett, hogy ezt nem nyerhetik meg. Talán Bilic-nek is inkább tüzelnie kellett volna még őket, de ő is teljesen összetört és inkáb vigasztalta játékosait, pedig arra ráért volna a büntetőpárbaj után. :(
Bodza18
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 21. 12:15
Este Hajrá Oroszország!!!!!!!