Fejhallgató - nem csak pókerhez
Sziasztok!
Hozzáértők ne kíméljenek!
Egy minőségi fejhallgatót keresek. Élő tornákon és itthon egyaránt használnám, úgyhogy dizájn és kényelem fontos. Többnyire elektronikus zenéhez, tehát mély hangtartományban jól viselkedjen, de azért ne legyen agybomlasztó ha éppen olyanom van, hogy tilt control gyanánt inkább a hangerőt tolom feljebb mint a push rangemet :)
első körben ő a kiszemeltem:
Beats Studio - Over Ear Headphones from Beats by Dr. Dre - White
Ez pont az a fejhallgató, amivel bizonyos körökben lehet villogni, de (ennyi pénzért) másra nem való. Ezt a hangminőséget alacsonyabb árkategóriában is megkapod egy Sennheisertől, Beyerdynamictől, vagy AKG-tól és nem kell megfizetned a márka körüli hype-ot. Az a lényeg, hogy akármit is választasz, ha van rá lehetőséged, előtte próbáld fel, pl. egy műszaki áruházban. Ja és persze olvass teszteket online, megéri az időt, ha már ennyi pénzt rászánsz és úgyis sokat fogod használni.
Én ilyet rendeltem nemrég ebayről olyan 10k-ért (az itthoni 20-hoz képest..).
SteelSeries - Gaming Headsets - SteelSeries Siberia V2
Sokkal jobb hangja van, mint a régebbi Sennheiseremnek, plusz az a kihúzható mikrofon is elég hasznos, ha használnád amúgy skypehoz vagy valamihez. Kinézetre pedig szerintem nagyon rendben van, és van vagy 10 féle színben.
Ez pont az a fejhallgató, amivel bizonyos körökben lehet villogni, de (ennyi pénzért) másra nem való. Ezt a hangminőséget alacsonyabb árkategóriában is megkapod egy Sennheisertől, Beyerdynamictől, vagy AKG-tól és nem kell megfizetned a márka körüli hype-ot. Az a lényeg, hogy akármit is választasz, ha van rá lehetőséged, előtte próbáld fel, pl. egy műszaki áruházban. Ja és persze olvass teszteket online, megéri az időt, ha már ennyi pénzt rászánsz és úgyis sokat fogod használni.
Valaki 10-20k körül tud szuper vezeték nélkülit ajánlani ami beér 100nm-es házat?
Én ilyet rendeltem nemrég ebayről olyan 10k-ért (az itthoni 20-hoz képest..).
SteelSeries - Gaming Headsets - SteelSeries Siberia V2
Sokkal jobb hangja van, mint a régebbi Sennheiseremnek, plusz az a kihúzható mikrofon is elég hasznos, ha használnád amúgy skypehoz vagy valamihez. Kinézetre pedig szerintem nagyon rendben van, és van vagy 10 féle színben.
Nekem volt 3-4 beats-sem eletemben es azt kell mondanom, hogy ar/ertek aranyban nagyon nagyon nem eri meg,csak dizajnos.
Na jo, lol az egyikre raultem, nyilvan azert ment tonkre.
itt nézzetek körbe
Sennheiser
Nekem volt 3-4 beats-sem eletemben es azt kell mondanom, hogy ar/ertek aranyban nagyon nagyon nem eri meg,csak dizajnos.
Na jo, lol az egyikre raultem, nyilvan azert ment tonkre.