Póker Fórum Archívum > Minden más > Figyelmeztetés - Lehúzás

danfiu
Válasz Tsulok kommentjére
2013. aug. 24. 18:54

En is hallottam mar csomoszor h meglogott csomo ember penzevel es nem adta vissza soha. Az egyik haveromnak is tartozik 500k-val(HUF), mert stakelte ot elo omahara es azota nem valaszol semmi email-re. Viszont van egy pokeroldal(a cimet nem irom le, mert az Akademia oldalan nem partner terem es ugyis kifogjak torolni) a neve angolra leforditva 'Ne fizess raket' .com es pay-jel kezdodik.

Szal ez az oldal anno becsodolt es a haverom szerint Tusinek volt bent penze(2p2-n Zoli1987 nicken irogatott asszem), es a terem az uccso 2 honapban kezdte el a kifizeteseket 1000 usd/het alapon a max. Szal nem remenytelen a helyzet sztem.Mindenkinek sok sikert a penz visszaszerzesben, akit lehuzott...

rookie8906
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 24. 19:16

Haverod látta a pénzt vagy mondta a tüsi? :))
Mert annó volt olyan verzió is,hogy amikor becsődölt az ftp,akkor bent volt az egész rollja,azzal tudott végig védekezni,majd ha nyit,akkor visszaadja/nyilván azt hitte,hogy többet nem nyit ki/
Amikor meg kinyitott,akkor rákérdeztem,akkor jött az,hogy valami gáz van a számlájával,mert zárás előtt pár nappal feltörték és valami gebasz volt,pontosan nem emlékszem.
Az erdélyi telek eladása hamarosan megoldódik,az mindig top időhúzás volt,de még sorolhatnék sokat,gondolom más is.
Én a végén már csak röhögtem az egész szánalmas patkányon
Nem tudtam,hogy annyira hülyének néz,hogy elhiszem azt a sok szart amit összehordott vagy ő annyira agyhalott,hogy nem vette észre,hogy mennyire kínos amiket összehazudozik...
Legszebb meg már az volt a végén amikor kérdezte,hogy én minek játszok pókert,amikor csalnak a termek...Menjek én is lovizni,az a tuti biznisz :coolface: :coolface: :coolface:
De egy a lényeg a kis picsa lánya mehet miből lovagolni :cool:

dfecco23
Válasz banoster kommentjére
2013. aug. 24. 22:30

Eléggé kivitelezhetetlen. Például ott a bia által felvetett nick váltás, de az is könnyen előfordulhatna, hogy valaki - mondjuk valami más jellegű sérelme miatt, akár egy fórumtaggal lejátszott rossz session után - alaptalanul megvádol valakit. Ennek kiszűrése pedig gyakorlatilag lehetetlen. Itt a fórumon teret adunk az ilyen ügyeknek, de egy "feketelista" összeállításának felelősségét nem hiszem, hogy felvállalhatnánk. Ez egyébként a személyes véleményem, ne hivatalos állásfoglalásnak tekintsétek.

Azért nem értelek meg, hogy most engedélyezitek ezt , de kb egy éve mikor nekünk volt gondunk egy személlyel , mikor rendeztük a 8-Game Open-t , és pellengérre állítottuk, hogy más ne járjon vele pórul , szinte azonnal töröltétek a topicot akkor.

Akkor most ez hogy is van ez?!

titcar
Válasz banoster kommentjére
2013. aug. 24. 22:45

Eléggé kivitelezhetetlen. Például ott a bia által felvetett nick váltás, de az is könnyen előfordulhatna, hogy valaki - mondjuk valami más jellegű sérelme miatt, akár egy fórumtaggal lejátszott rossz session után - alaptalanul megvádol valakit. Ennek kiszűrése pedig gyakorlatilag lehetetlen. Itt a fórumon teret adunk az ilyen ügyeknek, de egy "feketelista" összeállításának felelősségét nem hiszem, hogy felvállalhatnánk. Ez egyébként a személyes véleményem, ne hivatalos állásfoglalásnak tekintsétek.

mondjuk ha tizen beírják, hogy lelépett a pénzükkel, akkor lehet hogy nem egy rossz session miatt találták ki mind :)

Admin
Válasz dfecco23 kommentjére
2013. aug. 25. 8:16

Azért nem értelek meg, hogy most engedélyezitek ezt , de kb egy éve mikor nekünk volt gondunk egy személlyel , mikor rendeztük a 8-Game Open-t , és pellengérre állítottuk, hogy más ne járjon vele pórul , szinte azonnal töröltétek a topicot akkor.

Akkor most ez hogy is van ez?!

Abban ez esetben nem volt ennyi felhasználó aki alátámasztotta volna az esetet. Ezt a topikot is figyeltük eleinte és csak akkor döntöttünk úgy hogy meghagyjuk, miután számtalan megerősítés érkezett.

+ Eléggé rég volt az eset, de emlékeink szerint nem éppen higgadtan volt megírva az a bejegyzés és rengeteg személyeskedés mellett személyes adatokat is tartalmazott. Továbbá a bejegyzés célja inkább a lejáratás volt, mintsem a figyelmeztetés.

Roleks
Válasz plusevHUN kommentjére
2013. aug. 25. 9:08

Részleteket tudtok írni? Affil vagy más pénzzel lépett le?

Affil pénzel lépett le mindenhol letiltott közben live eptken indult, stars HUasztalokon szórta a pénzt de soha nem sikerült ráülnöm mert instant 200fős várólista volt rá akkora kibaszott whale kb ilyen 200bb/100al bukott a mágus és hisz abban, hogy a stars egy ***** nagy csalás :D :D :D de majd ha egyszer élőben találkozok vele biztos kap egy free "coachingot" amiből sokat fog tanulni a patkány.

Pistapapa
Válasz Admin kommentjére
2013. aug. 25. 10:02

Abban ez esetben nem volt ennyi felhasználó aki alátámasztotta volna az esetet. Ezt a topikot is figyeltük eleinte és csak akkor döntöttünk úgy hogy meghagyjuk, miután számtalan megerősítés érkezett.

+ Eléggé rég volt az eset, de emlékeink szerint nem éppen higgadtan volt megírva az a bejegyzés és rengeteg személyeskedés mellett személyes adatokat is tartalmazott. Továbbá a bejegyzés célja inkább a lejáratás volt, mintsem a figyelmeztetés.

Hát az én verzióm jobban tetszik mint ez, mért töröltétek ki olyan csodálatos komment volt :D

plusevHUN
Válasz Roleks kommentjére
2013. aug. 25. 12:34

Affil pénzel lépett le mindenhol letiltott közben live eptken indult, stars HUasztalokon szórta a pénzt de soha nem sikerült ráülnöm mert instant 200fős várólista volt rá akkora kibaszott whale kb ilyen 200bb/100al bukott a mágus és hisz abban, hogy a stars egy ***** nagy csalás :D :D :D de majd ha egyszer élőben találkozok vele biztos kap egy free "coachingot" amiből sokat fog tanulni a patkány.

Az gyönyöru. Nekem is nem fizetett ki affil pénzt. Tartozott is, de azt valamilyen csoda folytán megkaptam pár hónap után. Most unibetre affilkedik.

Tsulok
2013. aug. 25. 12:54

Írtam a Pistapapa által megadott e-mailre.
Jött válasz. Valakitől.

apuka77
2013. aug. 25. 12:59

Írtam a Pistapapa által megadott e-mailre.
Jött válasz. Valakitől.

És mit válaszolt az a valaki?

Élő ügyfélszolgálat