En is hallottam mar csomoszor h meglogott csomo ember penzevel es nem adta vissza soha. Az egyik haveromnak is tartozik 500k-val(HUF), mert stakelte ot elo omahara es azota nem valaszol semmi email-re. Viszont van egy pokeroldal(a cimet nem irom le, mert az Akademia oldalan nem partner terem es ugyis kifogjak torolni) a neve angolra leforditva 'Ne fizess raket' .com es pay-jel kezdodik.
Szal ez az oldal anno becsodolt es a haverom szerint Tusinek volt bent penze(2p2-n Zoli1987 nicken irogatott asszem), es a terem az uccso 2 honapban kezdte el a kifizeteseket 1000 usd/het alapon a max. Szal nem remenytelen a helyzet sztem.Mindenkinek sok sikert a penz visszaszerzesben, akit lehuzott...
Haverod látta a pénzt vagy mondta a tüsi? :))
Mert annó volt olyan verzió is,hogy amikor becsődölt az ftp,akkor bent volt az egész rollja,azzal tudott végig védekezni,majd ha nyit,akkor visszaadja/nyilván azt hitte,hogy többet nem nyit ki/
Amikor meg kinyitott,akkor rákérdeztem,akkor jött az,hogy valami gáz van a számlájával,mert zárás előtt pár nappal feltörték és valami gebasz volt,pontosan nem emlékszem.
Az erdélyi telek eladása hamarosan megoldódik,az mindig top időhúzás volt,de még sorolhatnék sokat,gondolom más is.
Én a végén már csak röhögtem az egész szánalmas patkányon
Nem tudtam,hogy annyira hülyének néz,hogy elhiszem azt a sok szart amit összehordott vagy ő annyira agyhalott,hogy nem vette észre,hogy mennyire kínos amiket összehazudozik...
Legszebb meg már az volt a végén amikor kérdezte,hogy én minek játszok pókert,amikor csalnak a termek...Menjek én is lovizni,az a tuti biznisz :coolface: :coolface: :coolface:
De egy a lényeg a kis picsa lánya mehet miből lovagolni :cool:
Eléggé kivitelezhetetlen. Például ott a bia által felvetett nick váltás, de az is könnyen előfordulhatna, hogy valaki - mondjuk valami más jellegű sérelme miatt, akár egy fórumtaggal lejátszott rossz session után - alaptalanul megvádol valakit. Ennek kiszűrése pedig gyakorlatilag lehetetlen. Itt a fórumon teret adunk az ilyen ügyeknek, de egy "feketelista" összeállításának felelősségét nem hiszem, hogy felvállalhatnánk. Ez egyébként a személyes véleményem, ne hivatalos állásfoglalásnak tekintsétek.
Eléggé kivitelezhetetlen. Például ott a bia által felvetett nick váltás, de az is könnyen előfordulhatna, hogy valaki - mondjuk valami más jellegű sérelme miatt, akár egy fórumtaggal lejátszott rossz session után - alaptalanul megvádol valakit. Ennek kiszűrése pedig gyakorlatilag lehetetlen. Itt a fórumon teret adunk az ilyen ügyeknek, de egy "feketelista" összeállításának felelősségét nem hiszem, hogy felvállalhatnánk. Ez egyébként a személyes véleményem, ne hivatalos állásfoglalásnak tekintsétek.
Azért nem értelek meg, hogy most engedélyezitek ezt , de kb egy éve mikor nekünk volt gondunk egy személlyel , mikor rendeztük a 8-Game Open-t , és pellengérre állítottuk, hogy más ne járjon vele pórul , szinte azonnal töröltétek a topicot akkor.
Akkor most ez hogy is van ez?!
Részleteket tudtok írni? Affil vagy más pénzzel lépett le?
Abban ez esetben nem volt ennyi felhasználó aki alátámasztotta volna az esetet. Ezt a topikot is figyeltük eleinte és csak akkor döntöttünk úgy hogy meghagyjuk, miután számtalan megerősítés érkezett.
+ Eléggé rég volt az eset, de emlékeink szerint nem éppen higgadtan volt megírva az a bejegyzés és rengeteg személyeskedés mellett személyes adatokat is tartalmazott. Továbbá a bejegyzés célja inkább a lejáratás volt, mintsem a figyelmeztetés.
Affil pénzel lépett le mindenhol letiltott közben live eptken indult, stars HUasztalokon szórta a pénzt de soha nem sikerült ráülnöm mert instant 200fős várólista volt rá akkora kibaszott whale kb ilyen 200bb/100al bukott a mágus és hisz abban, hogy a stars egy ***** nagy csalás :D :D :D de majd ha egyszer élőben találkozok vele biztos kap egy free "coachingot" amiből sokat fog tanulni a patkány.
Írtam a Pistapapa által megadott e-mailre.
Jött válasz. Valakitől.
Írtam a Pistapapa által megadott e-mailre.
Jött válasz. Valakitől.