Vannak összecsapások persze, de ezek 99%-ban olyanok között történnek, akik készülnek rá, és részt akarnak venni benne. Két fiatal partizános csaj sétált a Marakana előtt, pont ott haladtak el, ahol a Zvezda-kanyar gyülekezett (már több százan voltak ott a stadion előtt a piros-fehérek), a kutya hozzájuk nem szólt. Közben meg az újságban csak azt olvasod, hogy mekkora botrányok voltak. Vannak persze, de ebbe "civilek" ritkán keverednek bele. Aki részt vesz ezekben, és megsebesül, az jó eséllyel előzetesen felvállalta ezt, és annak tudatában vett részt a dolgokban, hogy a földön maradhat
Pontosan ezért kell külömbbséget tenni Ultrák és Hooliganok között, a kettő nagyon nem ugyanaz. De ezt megint csak azok tudják akik kijárnak a meccsekre.
Jah a fociláz nagyon jó és a pop,csajok,satöbbi is (nekem a film is nagyon tetszett a könyvnél rosszabb de érdemes megnézni viszont a fociláz filmben katasztrofális legalábbis sztem)
Ugye nem azt akarjatok mondani, hogy hú de fasza ez a szétverjük egymást, mert a masiknak szurkolunk.... ez legyen akarmilyen szervezett, vagy szervezetlen dolog - számomra - elítélendő. az, hogy valaki szurkol a csapatanak szerintem nem összeegyeztethető azzal, hogy szétvernek, megkéselnek egy masik embert.
egyszer jöttem haza pestről busszal, s a stadion mellett van a buszállomás. Én annyi söpredék alkoholista részeg faszfejet régen láttam egyszerre, s nem egy járóklőbe kötöttek bele a meccs előtt. Nem sokat szaroznák az ilyenekkel az biztos...
milyen dolog az, hogy egy focimeccs alkalmaval a varos rendoreinek a felének erre kell figyelnie... szerintem ez mindent elmond.
Ugye nem azt akarjatok mondani, hogy hú de fasza ez a szétverjük egymást, mert a masiknak szurkolunk.... ez legyen akarmilyen szervezett, vagy szervezetlen dolog - számomra - elítélendő. az, hogy valaki szurkol a csapatanak szerintem nem összeegyeztethető azzal, hogy szétvernek, megkéselnek egy masik embert.
egyszer jöttem haza pestről busszal, s a stadion mellett van a buszállomás. Én annyi söpredék alkoholista részeg faszfejet régen láttam egyszerre, s nem egy járóklőbe kötöttek bele a meccs előtt. Nem sokat szaroznák az ilyenekkel az biztos...
milyen dolog az, hogy egy focimeccs alkalmaval a varos rendoreinek a felének erre kell figyelnie... szerintem ez mindent elmond.
Ha valaki verekedni akar, minden orszagban vannak bokszolok, küzdősportok. s arra miért van szükség, hogy ezek a fasza gyerekek letörjék a stadionban a székeket? ettől erősek? a szék nem üt vissza.... egy ringben ez keves lenne... nem követem ezeket az eseményeket, mert nem érdekelnek, s nem rejtem véka alá, el is ítélem.
Ha valaki verekedni akar, minden orszagban vannak bokszolok, küzdősportok. s arra miért van szükség, hogy ezek a fasza gyerekek letörjék a stadionban a székeket? ettől erősek? a szék nem üt vissza.... egy ringben ez keves lenne... nem követem ezeket az eseményeket, mert nem érdekelnek, s nem rejtem véka alá, el is ítélem.
egy exULTRA!
De a lényeg, hogy kívülről senki nem fogja látni, amiről ez az egész szól, csak annyit hogy nemnormális kopasz vadbarmok megint ütötték egymást és széttörték a környéket.Kívülről????? Miért belül mi van? Miután részegen leszedik egymás fejét,másnap mennek karitativként nyugdíjasotthonba ídőseket gondozni????
nehezen tudom elhinni :).
s tényleg, ha olyan überfasza, hogy-hogy már nem vagy tag? :)