SC-t elindítom, kurzor grafikája nem mozog, de egy "szellem" kurzorral tudok akciózni. Beállításokban átraktam fullscreen-ről windowed módra, akkor jó volt az egér, de az ablak mód nálam nem opció játék közben. Esetleg valami ötlet hogy mi a bibi?
Itt van a kezemben a Diablo 3! Éjféltől indul a bontás! :D
Darker D3 Pixel Shader
Twitter
edit:
saját felelősségre
Hajrá.
Nekem holnap hozza a futár valamikor.
Így legalább fokozatosan terhelődik a szerver. :)
Én nem merek dio3 közelébe menni, mert ebben a hónapban még legalább 2,6K sng-t le kéne tolnom:D
Viszont tegnap megnéztem a Binary domain-t, meg a Mass effect 1-et (2-t már kivittem, 3-mal most tolom). Mindkettő elég jó.
ME1 nekem sokkal jobban bejön, mint a 3...viszont a kettőt nem veri:)
BD meg azoknak való, akik bírják a TPS-fedezéket használó soft-rpg csapatalapú lövöldözős sci-fiket:) nekem bejött a hangulata, a grafika szép, a játékmenet-irányítás korrekt.
Enyémnek még mindig "awaiting stock pick" a státusza, sztem csak jövő hétre ér hozzám. Így legalább nyugodtan tudok készülni a vizsgáimra.
Ez a Diablo III olyasmi, mint a wow? (nem poén,tényleg ilyen noob vagyok azokban a játékokban, amikben nem egymás fejét kell szétlőni :) )
Mázlista, nekem holnap hozza a futár.... :(
Ráadásul 5-ig melóban vagyok, szerintem életem leghosszabb munkanapja, és utána a leggyorsabb hazaútja lesz :D Addig is jó hentelést, milyen karival kezdesz?
Ez a Diablo III olyasmi, mint a wow? (nem poén,tényleg ilyen noob vagyok azokban a játékokban, amikben nem egymás fejét kell szétlőni :) )