Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. máj. 13. 15:24

SC-t elindítom, kurzor grafikája nem mozog, de egy "szellem" kurzorral tudok akciózni. Beállításokban átraktam fullscreen-ről windowed módra, akkor jó volt az egér, de az ablak mód nálam nem opció játék közben. Esetleg valami ötlet hogy mi a bibi?

Megoldódott. Hivatalos fórumon találtam a megoldásra. Vissza kellett állítanom a windows betűméretet medium vagy kisebbre.

Morzdomigron
2012. máj. 14. 18:32

Itt van a kezemben a Diablo 3! Éjféltől indul a bontás! :D

NovaTerra
2012. máj. 14. 19:21

Hajrá.

Nekem holnap hozza a futár valamikor.

Így legalább fokozatosan terhelődik a szerver. :)

Morzdomigron
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. máj. 14. 19:29

Darker D3 Pixel Shader

Twitter

edit:
saját felelősségre

Morzdomigron
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. máj. 14. 19:32

Hajrá.

Nekem holnap hozza a futár valamikor.

Így legalább fokozatosan terhelődik a szerver. :)

Ja :D kíváncsi vagyok mikorra fogok tudni belépni, és milyen minőségű lesz a szerver.

Holdenper
2012. máj. 14. 19:36

Én nem merek dio3 közelébe menni, mert ebben a hónapban még legalább 2,6K sng-t le kéne tolnom:D
Viszont tegnap megnéztem a Binary domain-t, meg a Mass effect 1-et (2-t már kivittem, 3-mal most tolom). Mindkettő elég jó.
ME1 nekem sokkal jobban bejön, mint a 3...viszont a kettőt nem veri:)
BD meg azoknak való, akik bírják a TPS-fedezéket használó soft-rpg csapatalapú lövöldözős sci-fiket:) nekem bejött a hangulata, a grafika szép, a játékmenet-irányítás korrekt.

gabor93
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 14. 19:40

Enyémnek még mindig "awaiting stock pick" a státusza, sztem csak jövő hétre ér hozzám. Így legalább nyugodtan tudok készülni a vizsgáimra.

Jonas 77
2012. máj. 14. 23:01

Mázlista, nekem holnap hozza a futár.... :(

Ráadásul 5-ig melóban vagyok, szerintem életem leghosszabb munkanapja, és utána a leggyorsabb hazaútja lesz :D Addig is jó hentelést, milyen karival kezdesz?

Krono
Válasz Jonas 77 kommentjére
2012. máj. 14. 23:04

Ez a Diablo III olyasmi, mint a wow? (nem poén,tényleg ilyen noob vagyok azokban a játékokban, amikben nem egymás fejét kell szétlőni :) )

Morzdomigron
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 14. 23:43

Mázlista, nekem holnap hozza a futár.... :(

Ráadásul 5-ig melóban vagyok, szerintem életem leghosszabb munkanapja, és utána a leggyorsabb hazaútja lesz :D Addig is jó hentelést, milyen karival kezdesz?

Barbár! :)

Ez a Diablo III olyasmi, mint a wow? (nem poén,tényleg ilyen noob vagyok azokban a játékokban, amikben nem egymás fejét kell szétlőni :) )

What is Diablo III? | Diablo III Hungary

Élő ügyfélszolgálat