És megérte? Tényleg annyival jobban nézel ki ezektől, hogy az a jónéhány millió amit elköltöttél rájuk az elmúlt 10 évben az hasznos befektetés volt?
ez a jónéhány M ez elég poén :)
ha kis kiszerelésben veszed a fehérjét, akkor mondjuk 5K / kiló. 30g egy adag általában, tehát egy adag az kb. 160-170 ft, ha viszonylag drágán veszed, szóval 6-9 adag fehérje ára egy pizza, így nézve elég poén a több millát felhozni :)
Havi 15-20k-val számoltam, ha tényleg kevesebb szokott elmenni, az tök jó.
A sok okosnak fehérje ügyben, nem a csirkemell a káros, ha nem a nyakló nélkül zabált fehérjekoncentrátumok azok, amik, ha úgy szeded, büdös leszel tőle, bármennyire is fürödj, jön a fehérje mérgezés...
Na de ti mindent jobban tudtok (tudják kik azok)...
sayonara
Én már leszoktam arról hogy szkeptikusokkal, vagy segg hülyékkel vitatkozzak erről a témáról.El kell fogadni hogy nem mindenkinek azonos a szellemi képessége,vagy befogadó képessége...
Terembe régen engem is lefárasztottak olyan gyógyókkal,hogy minek a csirkemell mikor a kolbász+sonka kombótól sokkal jobban növünk,vagy minek fehérje,meg tömegnövelő,amikor ott a susta,provi,vagy a metha...
Akinek 1-2-szer elmagyarázod hogy mit miért kell csinálni és nem érti,azt hagyni kell a pi..ába.
Engem kimoderáltak a másikat miért nem????? Nem írtam semmi csúnyát, engem lehet, nekem nem lehet....
Engem kimoderáltak a másikat miért nem????? Nem írtam semmi csúnyát, engem lehet, nekem nem lehet....
Istenem, évek óta ugyan ez a téma minden egyes kondival kapcsolatos fórumban... Srácok, nem kell olyan vér komolyan venni a dolgokat, vannak akik agyhalottak a témában és úgyse fog sikerülni megmagyarázni nekik. "Fehérjetúladagolást" nem fog tudni senki sem elkövetni havi 3-4k ft alatt. :)
Én lemegyek edzeni, bepattintom a tejsavómat közvetlen edzés után vízzel, azt kajálom ami van otthon, amúgy is húst hússal típusú vagyok és megy magától a fejlődés. F*szom tolja be a koxot, minek ha amúgy is betudom érni azt a szintet amit koxal tudnék csak jóval később. És? Nem vagyok versenyző, időm mint a tenger. Áhoj
kondi szoli mosoda ennyi :D