Ezt nem tudom, én kenyeret egyáltalán nem eszek. :)
Na srácok eléggé nagy bajban vagyok. Most hogy intenzívebben elkezdtem edzeni a bal csuklóm elkezdett fájni. Nyugalmi állapotban nem fáj csak, ha erősen ökölbe szorítom, vagy ha hátra feszítem, akkor belenyilal a csuklóm és a tenyerem találkozásánál középen. Eléggé kétségbe vagyok esve most. Pihentetem 1-2 napig ha és meglátom hogy mi lesz vele. Kellene valami porcerőt szednem?
Riddler, ha szeretnéd valamivel felturbózni az izületeidet, akkor állítólag most ez a legjobb porcerő a piacon! 10 romungroból 9 ezt ajánlja! ;)
xDDDDDDDDDDD áhh kiégtem Ádám! :D Remélem azért jön építő jellegű válasz is mert most a teszkóba a 45g os csipszet se bírtam felemelni! :) (de fő az egészséges táplálkozás)
Na srácok eléggé nagy bajban vagyok. Most hogy intenzívebben elkezdtem edzeni a bal csuklóm elkezdett fájni. Nyugalmi állapotban nem fáj csak, ha erősen ökölbe szorítom, vagy ha hátra feszítem, akkor belenyilal a csuklóm és a tenyerem találkozásánál középen. Eléggé kétségbe vagyok esve most. Pihentetem 1-2 napig ha és meglátom hogy mi lesz vele. Kellene valami porcerőt szednem?
Köszi! Rendelni fogok valamit akkor. Hát heti 4 szer edzem most. Pár napig pihentetem, remélem elmúlik majd és nem újul ki! :)
Istenem, évek óta ugyan ez a téma minden egyes kondival kapcsolatos fórumban... Srácok, nem kell olyan vér komolyan venni a dolgokat, vannak akik agyhalottak a témában és úgyse fog sikerülni megmagyarázni nekik. "Fehérjetúladagolást" nem fog tudni senki sem elkövetni havi 3-4k ft alatt. :)
Én lemegyek edzeni, bepattintom a tejsavómat közvetlen edzés után vízzel, azt kajálom ami van otthon, amúgy is húst hússal típusú vagyok és megy magától a fejlődés. F*szom tolja be a koxot, minek ha amúgy is betudom érni azt a szintet amit koxal tudnék csak jóval később. És? Nem vagyok versenyző, időm mint a tenger. Áhoj
Köszi! Rendelni fogok valamit akkor. Hát heti 4 szer edzem most. Pár napig pihentetem, remélem elmúlik majd és nem újul ki! :)
Sziasztok! Na elmúlt már párnapja a fájdalom, pár fekvőtámasz már megy és rendeltem izületvédő kapszulát (Athro guard biotech usa shopból 120 kapszula) úgy hogy folyt köv! Még egy csuklószorítóra beruházok és tuti lesz! ;)