Sziasztok! Na elmúlt már párnapja a fájdalom, pár fekvőtámasz már megy és rendeltem izületvédő kapszulát (Athro guard biotech usa shopból 120 kapszula) úgy hogy folyt köv! Még egy csuklószorítóra beruházok és tuti lesz! ;)
Ha izületi problémáid vannak én azt javaslom (13 év kondizás tapasztalatai alapján), hogy Seaton Sport Restartot szedj, annál szerintem jelenleg nincs jobb a piacon! Házhoz szállítással együtt kb 8000 Ft!
Esetleg valami faja zsírégetőt is tudnál ajánlani, diéta meg boksz mellé?
Esetleg valami faja zsírégetőt is tudnál ajánlani, diéta meg boksz mellé?
Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.
Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?
A Sárga Kapszula - Drugs Bunny
Először is olvasd el ezt, ha nem lett volna még meg..
Aztán, bármiféle változáshoz étrend is szükséges, nem elég összerendelni mindent és lenyomni belőlül pár adagot minden nap. Számold ki a napi fehérje és szénhidrát szükségletedet, állíts össze ehhez való étrendet, amiket ki tudsz egészíteni az étrendkiegészítőkkel, hogy stimmeljenek a számok. Mellette meg csináld ésszel az edzést és lesz változás.
Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.
Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?