Riddler1988
Válasz Riddler1988 kommentjére
2015. márc. 12. 20:09

Köszi Shokyu! Megvolt igen, csak lecseréltem a gépem és elveszett.

csiga19794
2015. márc. 12. 20:10

Még a sok sör sem dolgoztatja meg a veséidet???

Riddler1988
2015. márc. 13. 3:19

Heti max egyszer iszom, akkor is újabban rozéfröccsöt! :D

R1per2
2015. márc. 13. 10:42

Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.

Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?

Edzés után két kanál fehérjeport tolj, vízzel. Banánt eheted mellé.
Túró, tej, tojás nem kell bele :D Azt edd inkább máskor normál étkezésként.

Ha nem vagy amúgy is vesebajos, ettől sem leszel. Ez nem szteroid, hanem kaja, csak por alakban, mint a kakaó. Előnye, hogy gyorsan, könnyen emészthető (persze ez is érzékenység függő, van aki nem bírja, mert fosik tőle, főleg olcsóbb termékeknél), edzés után könnyen legurítható a tojással, túróval ellentétben.

Pat
2015. márc. 13. 18:00

Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.

Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?

Mivel az edzés utáni időpont a legfontosabb anabolitikus szempontból, ezért ilyenkor kizárólag folyékony formában érdemes bevinni a tápanyagot, ami lehetőleg magas minőségű is legyen. Ezért a fehérjepor+banán kombót eléggé fapados megoldásnak tartom, a túró, tej, tojás stb. pedig teljes zsákutca. Vegyél valamilyen tömegnövelő port, amiben szénhidrát és fehérje is van, és ezt idd meg közvetlenül edzés után! Mivel tömegnövelőt elég ebben a szakaszban használni, ne aggódj, nem fog hamar elfogyni, emellett leveszi a válladról a kaják előkészítésével és megcsinálásával járó terhet, de ami a lényeg, hogy maximális növekedést biztosít. Ebből legurítasz kb. fél litert (a szénhidrát- és fehérjemennyiséget érdemes kiszámolni táplálkozásonként a súlyod és az edzésterved ismeretében, de mivel feltételezem, hogy tömegnövelő időszakban vagy, olyan 40-60g szénhidráttal és 35-45g fehérjével nem fogsz mellé lőni). Miután ezt legurítottad, egy órával később mehet a szilárd kaja (ne túrót, az lassú felszívódású fehérje, ezért lefekvés előtt edd). Ha az edzés utáni tápanyagbeviteled ilyen formában történik, akkor hozod ki a max valuet a testedből.:)

dr.drogba
Válasz Pat kommentjére
2015. márc. 13. 19:18

Hi,teljesen kezdő,analfabéta vagyok a témában! Tanácsot szeretnék kérni.
Soha nem gyúrtam,most sem akarok,viszont elég sokat úszom,heti 3x 2órát folyamatosan.(januárban kezdtem újra hosszabb kihagyás után)
Egy gyúrós ismerősöm mondta,hogy ennyi mozgásnál már érdemes fehérje port inni,jobban fejlődik tőle a test,és az izmok.
Na most ő a Biotechtöl a why goldot ajánlotta,csak edzés napokon reggel és edzés után.Jó ez igy?
Mi a véleményetek erről a fehérje porról?
Ez tömeg növelő is?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek... :)
Választ előreisköszi

bgbss
Válasz dr.drogba kommentjére
2015. márc. 13. 20:20

Ha eddig sem szedtél semmit és ezután sem szeretnéd jobban fejleszteni magad, csupán a testmozgás a cél, akkor semmi szükséged tápkieg-re!
Amúgy a whey gold nem tömegnövelő, csak egy közepes minőségű fehérje...

dr.drogba
Válasz bgbss kommentjére
2015. márc. 13. 21:15

Ha eddig sem szedtél semmit és ezután sem szeretnéd jobban fejleszteni magad, csupán a testmozgás a cél, akkor semmi szükséged tápkieg-re!
Amúgy a whey gold nem tömegnövelő, csak egy közepes minőségű fehérje...

Kicsit beültette a bogarat a fülembe,ugyhogy szeretnék fejlödni!
Mit ajánlasz,ajánlotok ilyesfajta testmozgás mellé?

bgbss
Válasz dr.drogba kommentjére
2015. márc. 14. 22:48

heti 3x2 óra úszás mellett nehéz lesz tömeget növelned, úgyhogy én azt javasolnám h csökkentsd 3x1/2h-ra és mellé iktass be súlyzós edzést

Riddler1988
2015. ápr. 21. 19:58

Hali! Sikerült meghúzni a csuklóm, 2 het ne medzek de nem akar javulni. Ajánlotok valami megbízható sportkrémet rá?

Élő ügyfélszolgálat