Köszi Shokyu! Megvolt igen, csak lecseréltem a gépem és elveszett.
Még a sok sör sem dolgoztatja meg a veséidet???
Heti max egyszer iszom, akkor is újabban rozéfröccsöt! :D
Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.
Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?
Na sziasztok! Mint a blogomban is írtam a kis cselendzsem miatt is elég intenzíven folytatom az edzéseim (hétfő,szerda,péntek kondi, szombat foci). Eszem az izületvédő kapszulát+ vettem értend kieg.-et is. Felváltva napi 2 db-ot eszem belőlük. Emellett edzések után iszok egy fehérje turmixot is ami a következőkből áll: 1 adag biotech usás protein power fehérjepor, 2 db tojás, 1 db banán, kis túró, 2 dl tej.
Hallottam róla hogy a nagy testépítők többsége vese gondokkal küzdött, mert nem bírta a veséjük a rengeteg port, meg cuccot amit nyomtak. Mi erről a véleményetek?
Hi,teljesen kezdő,analfabéta vagyok a témában! Tanácsot szeretnék kérni.
Soha nem gyúrtam,most sem akarok,viszont elég sokat úszom,heti 3x 2órát folyamatosan.(januárban kezdtem újra hosszabb kihagyás után)
Egy gyúrós ismerősöm mondta,hogy ennyi mozgásnál már érdemes fehérje port inni,jobban fejlődik tőle a test,és az izmok.
Na most ő a Biotechtöl a why goldot ajánlotta,csak edzés napokon reggel és edzés után.Jó ez igy?
Mi a véleményetek erről a fehérje porról?
Ez tömeg növelő is?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek... :)
Választ előreisköszi
Ha eddig sem szedtél semmit és ezután sem szeretnéd jobban fejleszteni magad, csupán a testmozgás a cél, akkor semmi szükséged tápkieg-re!
Amúgy a whey gold nem tömegnövelő, csak egy közepes minőségű fehérje...
Ha eddig sem szedtél semmit és ezután sem szeretnéd jobban fejleszteni magad, csupán a testmozgás a cél, akkor semmi szükséged tápkieg-re!
Amúgy a whey gold nem tömegnövelő, csak egy közepes minőségű fehérje...
heti 3x2 óra úszás mellett nehéz lesz tömeget növelned, úgyhogy én azt javasolnám h csökkentsd 3x1/2h-ra és mellé iktass be súlyzós edzést
Hali! Sikerült meghúzni a csuklóm, 2 het ne medzek de nem akar javulni. Ajánlotok valami megbízható sportkrémet rá?