Miért mennyi pénzt hozott? Játékosok helyett Szima is költhetett volna stadionra is, mint az ETO-nál Tarsoly.
Hol vannak az egyenlő esélyek, mikor pár csapat kb. 10 éves költségvetésének megfelelő állami támogatást kap?
Érdekes, hogy pont egy debreceni meg egy fradista ért egyet a stadion építésekkel.
Miért mennyi pénzt hozott? Játékosok helyett Szima is költhetett volna stadionra is, mint az ETO-nál Tarsoly.
Hol vannak az egyenlő esélyek, mikor pár csapat kb. 10 éves költségvetésének megfelelő állami támogatást kap?
Érdekes, hogy pont egy debreceni meg egy fradista ért egyet a stadion építésekkel.
Mojojojo én megértem, hogy sok nb1-es csapat kicsit keserű szájízzel nézi, hogy miért épít "nekünk" az állam stadionokat, és akkor másnak miért nem. Erre rengeteg indok van, de a teljesség igénye nélkül felsorolok egy-két indokot amit én tudok:
1. A mai napig a két legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat Magyarországon a Loki és a Fradi.
2. A loki az utóbbi 10 év legsikeresebb magyar csapata (1 v 2 éve úgy volt hogy az utóbbi 8 évben több kupát nyertünk mint az összes többi csapat együttvéve, ha jól emlékszek 31ből 16-t)
3. Más csapatok is kaptak stadiont az elmúlt években a teljesség igénye nélkül megint csak itt van például a Dunaferr. A stadion építését befejezték 2003-ban pont akkor amikor a csapat kiesik az nb1-ből. Stadion kapott a Sopron, a Zalaegerszeg stadionját elkezdték felújítani. Mi a közös ebben a kettőben? Már egyik sincs az nb1-ben.
2001ben az Újpest kapott stadiont, mert az előző stadion már olyan állapotban volt, hogy meccsek végén az újpestiek a stadion elemeivel tudták dobálni a vendég szurkolókat.
4. Említetted, hogy sok csapat mennyire várja ezt és mégse kapja meg. Na erre példa a loki is. Ugyanis az Oláh Gábor utcai stadiont nem a DVSC kapta, hanem a DMVSC (miután megint DVSC lett vissza is mentek a Nagyerdei stadionba egészen 93-ig) A Nagyerdei stadion pedig még 1932ben épült...
Mindent összevetve én örülök, hogy Tarsoly felépítette a győri stadiont, de ezt elég kevés üzletember engedheti meg magának, és az utóbbi évek stadion rekonstrukciói után talán nem pont ettől a két tábortól kéne sajnálni az új stadiont.
De mivel ez a Hajrá Magyarország!!! csoport ezért, ha már szóba jött bemásolom ide a Bordeaux elleni meccs összefoglalóját, hisz bár végül nem jutottunk tovább, azért rendesen ráhoztuk a frászt a franciákra.
1. félidő: DVSC - Bordeaux 2001 1. félidő - YouTube
2. félidő: DVSC - Bordeaux 2001 2. félidő - YouTube
És, hogy ne csak loki videó legyen ide másolva, ajánlom mindenkinek az alábbi videót a mai meccsekre való hangolódáshoz:
Az elmúlt 20 év legnagyobb magyar klubsikerei - YouTube
premier league-ben pl. igen jól teljesítenek,de hozzá kell tenni,hogy jogszabályokkal is segítve van,hogy még csak eszedbe se jusson a stadionon belül olyan dolgot cselekedni,ami nem oda való.az,hogy az utcán,vagy egy megbeszélt helyen mi történik,megint más történet,engem aztán marhára nem érdekel,ha 40-50 huligán leustawkázza egymást.
premier league-ben pl. igen jól teljesítenek,de hozzá kell tenni,hogy jogszabályokkal is segítve van,hogy még csak eszedbe se jusson a stadionon belül olyan dolgot cselekedni,ami nem oda való.az,hogy az utcán,vagy egy megbeszélt helyen mi történik,megint más történet,engem aztán marhára nem érdekel,ha 40-50 huligán leustawkázza egymást.
Azt meg tudod mondani kié lesz a debreceni stadion? Gondolom nem.
Mivel az a stadion nem a Lokié lesz, ezért nem tudom milyen "10 éves költségvetésének megfelelő állami támogatást kap"-ról beszélsz.
Főleg, hogy a Fradikát is elég szépen tolták, hiába akarnak mindig az áldozat szerepében tetszelegni.
A Debrecen már nagyon megérdemelte ezt a stadiont! És ezt Kispest szurkolóként mondom.
Este pedig hajrá Loki, és hajrá Kispest!!!
Kiváncsi leszek a mai meccsekre nagyon. A loki a legerősebbet kapta amit lehetett, és ahogy néztem a képeket, elvittünk Norvégiába 6 "újoncot" is. Ezek után én egy döntetlennel is elégedett lennék, mert a loki elég sokat igazolt most, kell majd idő az összeszokásra.
mi adja a mai EL meccseket?